Bende en üst katta oturuyorum tavanda kuf olmaya başladi. Evde rutubet kokusu oldu camasir suyuyla sildim ama bir haftaya tekrar oluyordu. Yazin hic sıkıntı yok sadece kışları oluyor. Alt katımda boş. Arastirdim cok sıkıntı küf astım ve alerjiye sebep oluyormuş. Şimdi sorunu çözdük biraz maliyetli ama olsun. Nem alma cihazı aldık . Evde rutubet küf olmadi bir daha. Olan küfleri silmistik öncesinde tabi. Tavsiye ederim nem alma cihazı cok işe yaradı
Merhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba hanımlar. 1. Katta oturuyorum alt katım dükkan ve boş hiç kullanılmıyor. Bu yüzden yerler hep buz gibi hiç ısınmıyor. Bu yüzden midir bilmiyorum evimin alt tarafları hep küf oluyor. Sürekli temizliyorum tekrar oluşuyor. Düzenli havalandırıyorum da evimi ama niye oluyor anlayamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi. Buraya 1 sene önce taşındım. Daha önceki evlerimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bekliyorum