Evin misler gibi kokması için?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.298
122
Kızlar evimi hergün havalandırmama rağmen, dışardan eve girince havasız bir koku oluyor, deli oluyorum.
Otomatik fısfıslardan memnun kalmadım, hiç kalıcı olmuyor.
Prize takılan kokuları öneren var mı ya da başka bir seçenek öneren ?

Benim inanılmaz koku takıntım var.. Her sabah bir kaç pencere açıp 5 dakika havalandırıyorum, cereyan yaptığı için yetiyor..
Çamaşırı da evde kurutuyorum, artık yumuşatıcı kokusu eve sinmiş, her gelen evin nasıl böyle güzel kokuyor diyor..

Ama deterjan kokusu hiç iyi değilmiş o da ayrı mevzu :26: O spreylere boşa para vermeyin, 5 dakikalık..

evin giderleriyle de ilgili.Ne kadar havalansa da giderler sorunluysa koku temelli gitmiyor.Ben de tuvaletten şikayetçiyim malesef

Canım sana tamamen doğal bir parfüm önerim var istersen tabi.

Doğal oda parfümü için gerekli malzemeler ve Erkan Şamcı’ nın doğal oda parfümü tarifi:

Bir adet çiçek sulama fısfısı
500 ml su
1 çay kaşığının ucuyla karbonat
2-3 damla limon suyu
2-3 damla portakal ya da lavanta yağı

Bir adet çiçek sulama fısfısının içine suyu koyunuz ve suya çay kaşığının ucuyla karbonatı ilave ediniz. 2-3 damla limon suyu ve 2-3 damla portakal yağı ilave ettikten sonra çalkalayıp evinizin her yerine sıkınız.

Perdelerim yıkandığı zaman dediğin gibi ev mis gibi kokuyor, bayılıyorum bu temiz kokusuna.
Çamaşırlarımı evde rutubet yapar diye kurutamıyorum maalesef.

evin giderleriyle de ilgili.Ne kadar havalansa da giderler sorunluysa koku temelli gitmiyor.Ben de tuvaletten şikayetçiyim malesef
Olabilir, bina yeni bir bina değil. Wc kokusu değil dediğim ama yinede bulamadım kaynağını.

Canım çok teşekkür ederim, mutlaka denicem bunu..
Erkan Şamcı'nın tavsiyleri çok faydalı oluyor

ben de aynı dertten muzdaribim ..eve gider gitmez ilk işim tüm pencerleri açmak ve yatana kadar da açık kalır gayet güzel havalanır ama sabah kapatıp çıkınca akşam gelince bir havasızlık kokusu oluyor evde ,ben de kullandım koku ama evim büyük ve yeterli gelmiyor .

Bende ayni dertten muzdaribim.
Eve girince sanki bogulacak gibi oluyorum. Hemen pencere acmaliyim diyorum.
Boyle kasvetli boğuk gibi... :/

Perdelerim yıkandığı zaman dediğin gibi ev mis gibi kokuyor, bayılıyorum bu temiz kokusuna.
Çamaşırlarımı evde rutubet yapar diye kurutamıyorum maalesef..

Hımm.. Benm evde olmuyor, yada oluyorda ben mi farketmiyorum bilemedimm
Birde kuzenm cezvede yumuşatıcı kaynatıyor, o da çok güzel kokuyor

Son düzenleme:
Hımm.. Benm evde olmuyor, yada oluyorda ben mi farketmiyorum bilemedimm
Birde kuzenm cezvede yumuşatıcı kaynatıyor, o da çok güzel kokuyor

o cezveyi sırf yumuşatıcı için kullanıyormu yoksa ıyıce yıkadıkdan sonra kahve pişirmek olurmu yine onda?

bendede koku takintisi var, hangi kokuyu alirsam alayim hic bi faydasini göremedim
fisfislar cok sesli, airwickin elektriklisini aldim anlik fayda etti,
brisenin elektrikliside ayni sekilde
en son airwickin sise icinde, cubuklu kokularindan aldim ama cikss
bayiliyorum eve girdigimde evimin mis kokmasina ama
evler büyük olunca zor oluyor

kızlar ben çareyi kokulu mumlarda buldum Tepe Home a bakınmak için girmiştim, mumlara ayrı bir sempatim vardır çeşit çeşit mum vardı denemek için 3 5 tane en küçük boylarından aldım Kokuları muhteşem yanmasalar bile acayip koku bırakıyorlar Salonum geniştir ona rağmen küçücük mum yanmasa bile odanın bir kenarından kokusu duyuluyordu Bir kere de yanlışlıkla dolabımda unutmuşum nasıl kokuyor dedim benim dolap hiç kokmaz böyle sonra düşün düşün aklıma geldi mumdan geldiği kokunun =)

Büyük boyları da camda oluyor bence görünüşleride süper büyük salona 2 -3 tane konulsa yeter Yakıldığında ise tüm oda kokuyor =) Vanilyalı ve papatyalısını öneririm Dediğim gibi Tepe Home dan aldım diğer kokulu mum satan markaları bilmiyorum En küçük boyu 5Tl di en büyüğü camda olanı da 50TL ye yakındı ama kesinlikle değer bir deneyin derim

benim evim 2+1 2 odamda salonumda ve banyo wc mde otomatik spreylerden var 10 15 dk bir spreyliyorlar çok memnunum şahsen Koku olarakta temizlik esintisiydi galiba airvick onu kullanıyorum heryerden fıs fıs sesleri gelsede kokusu için deger

yankee candle olabilir, fiyati ve anlattigin bana bu markayi cagristirdi
bendede var, kokulari cok sahane gercekten

Airvick in otomatik fıf fıflısını kullanıyordum sessiz ortamda ki fıs sesi pişt gibi geliyordu bana ve ürküyordum.Bir gün tesadüfen oda spreyleri satan bir dükkana girdik arkadaşımla.Küçücük bir yerdi.Adam kendi imalatları olan alkolsüz bir ürününü tavsiye etti kavun kokulusunu yapmışlar.Fiyatı 500 gr 3,5TL ydi.Evim 250 metre kare ve dublex yani koku tutmaz normalde.Bir kullandım rahat 3-4 saat kalıyor.Yalnız o dükkanı bir daha bulamadım ve spreyim çok az kaldı.Bazen hiç ummadığımız yerden mucizevi buluşlar çıkabiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o mumlar bi klasik zaten, ben yesil olani seviyorum üzerinde sarisin bi kiz cocugunun resmi var,
inanilmaz fresh bi kokusu var bayiliyorum.
simdi aklima düsürdün, ben tartlarini kullaniyorum normal mumunu mu alsam

Bence mumlarını da al Benim denediklerim şunlardı Buraya yapıştırmayı unuttuğum başka bir vanilla vardı Onun kokusu buradakinden daha yoğun

Fresh seviyorsan pineapple ı da seversin Bir de loves me, loves me not ı da koklamadan geçme Bir mum bu kadar gerçekçi papatya kokar

Tavsiyelerin icin tesekkür ederim canim,
magazaya ugradigimda mutlaka dikkate alacagim
Yankeenin kokulari genelde gercekci oluyor zaten, cok basarililar bu konuda.
Gül kokulari mumlarinida seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…