Evin misler gibi kokması için?

Evet kizlar yaa bende ayni dertten muzdaribim. Camasirlarim seriliyken mis gibi kokuyor sonra yine bi havasizlik. Cozumu yok herhalde, hep gecici cozumler 😞

LG G2 D802

Tavsiyelerin icin tesekkür ederim canim,
magazaya ugradigimda mutlaka dikkate alacagim :KK16:
Yankeenin kokulari genelde gercekci oluyor zaten, cok basarililar bu konuda.
Gül kokulari mumlarinida seviyorum.

Rica ederim tatlım :KK16:

Ben mesela dragon ve honey blossom u pek sevmedim hafif oldukları için diğerleri kadar kokuları kalıcı değildi,,,

Aldıklarımı da bu şekilde biriktirmeyi tercih ettim O kadarçok çeşidi var ki insan hangisini alacağını şaşırıyor :KK52: O beyendiğim vanilyayı yapıştırmamışım ama umarım bulabilirm :18:

Tavsiyeler için çok teşekkürler hanımlar.
Şunu anlamış oldum, büyük evlerde 1fısfıs yeterli olmuyor, her odaya koymak gerekiyor

Kokuyu ben de cok seviyorum ama cok zararli. Zaten oksurtuyor beni. Pencereleri acip sık sık havalandiriyorum. Bimde satilan oda kokusu var, süs icin. Onlardan almistim. Odayi sariyor kokusu. Bir de mumlar da işe yariyor. Yakmadigin halde kokutuyor.

Kokuyu ben de cok seviyorum ama cok zararli. Zaten oksurtuyor beni. Pencereleri acip sık sık havalandiriyorum. Bimde satilan oda kokusu var, süs icin. Onlardan almistim. Odayi sariyor kokusu. Bir de mumlar da işe yariyor. Yakmadigin halde kokutuyor.

Bim deki oda kokusuna bakıcam, tşkler tavsiyen için

ta
Perdelerim yıkandığı zaman dediğin gibi ev mis gibi kokuyor, bayılıyorum bu temiz kokusuna.
Çamaşırlarımı evde rutubet yapar diye kugmc guzellikkoku yayaıyorum maalesef.

Olabilir, bina yeni bir bina değil. Wc kokusu değil dediğim ama yinede bulamadım kaynağını.
tatlim benim de boyle bir sorunum vardi ama bitti. marketlerde satilan 1 tl ye yuvarlak tuvalet kokularindan 2 tane bi tane de.klozetinicine takilan sifona basilinca dezenfekte eden ve guzel koku veren bisey aldim koku falan kalmadi ama bitince basliyor tabi oyuzden biticegine.yakin degistir.

ta

tatlim benim de boyle bir sorunum vardi ama bitti. marketlerde satilan 1 tl ye yuvarlak tuvalet kokularindan 2 tane bi tane de.klozetinicine takilan sifona basilinca dezenfekte eden ve guzel koku veren bisey aldim koku falan kalmadi ama bitince basliyor tabi oyuzden biticegine.yakin degistir.

Peki markası nedir canım ?

X