Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyelerin icin tesekkür ederim canim,
magazaya ugradigimda mutlaka dikkate alacagim
Yankeenin kokulari genelde gercekci oluyor zaten, cok basarililar bu konuda.
Gül kokulari mumlarinida seviyorum.
Kokuyu ben de cok seviyorum ama cok zararli. Zaten oksurtuyor beni. Pencereleri acip sık sık havalandiriyorum. Bimde satilan oda kokusu var, süs icin. Onlardan almistim. Odayi sariyor kokusu. Bir de mumlar da işe yariyor. Yakmadigin halde kokutuyor.
tatlim benim de boyle bir sorunum vardi ama bitti. marketlerde satilan 1 tl ye yuvarlak tuvalet kokularindan 2 tane bi tane de.klozetinicine takilan sifona basilinca dezenfekte eden ve guzel koku veren bisey aldim koku falan kalmadi ama bitince basliyor tabi oyuzden biticegine.yakin degistir.Perdelerim yıkandığı zaman dediğin gibi ev mis gibi kokuyor, bayılıyorum bu temiz kokusuna.
Çamaşırlarımı evde rutubet yapar diye kugmc guzellikkoku yayaıyorum maalesef.
Olabilir, bina yeni bir bina değil. Wc kokusu değil dediğim ama yinede bulamadım kaynağını.
ta
tatlim benim de boyle bir sorunum vardi ama bitti. marketlerde satilan 1 tl ye yuvarlak tuvalet kokularindan 2 tane bi tane de.klozetinicine takilan sifona basilinca dezenfekte eden ve guzel koku veren bisey aldim koku falan kalmadi ama bitince basliyor tabi oyuzden biticegine.yakin degistir.
Canim bilindik bi marka degil ama butun marketlerin temizlik reyonunda bulabilirsin klozete takiliyor. sor yonlendirirler bi cok rengi var.Peki markası nedir canım ?