Ben sizin kv nizi çok yakından tanıyorum, aynı benim halam, bunlarla samimi olmaya gelmez, uzak kalın, altında kalacaksanız tartışmaya girmeyin, siz uzak kaldıkça oğluna şikayetleri başlayacak, şimdiden başlamış bile,
Bunlar gelini bırakın oğullarını bile sevmiyorlar, tek sevdikleri kendi egoları, babaannem zamanında gelinlere çomak sokmaktan kızına terbiye veremedi net, sizinki de alamamıştır,
Halamın gelini çok tatlı çok hoş sohbet biri, çok da severim ama halama tam bir şeytan, frekansını yakalamış eğleniyor, kocasına da öyle, çok soğuk kanlı, sakin sakin yapıyor ne yapacaksa, soğuk kanlı ve ilmi siyaset bilen biri değilseniz çok ezerler, yol yakınken dönün.
Nişanlınız annemi ara dediğinde tepkiniz ne oluyor, bizim gelin hemen alır telefonu arar konuşur, sonra da eşine babam da bana dert yanıyordu gelmiyorsunuz diye ama ben sana yansıtmıyordum bir gidelim o da mutlu olsun der.
Aile kısmına gelince onları uzak tutacak ki sahipsiz kalın, halam düğünde bile gelinin ailesi kenarda otursun gitsin havasındaydı, zehir oldu ama kadına, gelin bir arsız yenge almış yanına, kadın halam sen kaynanasın azıcık ağır ol her şeyin içindesin demiş, aylarca içinden atamadı.
Bunları neden anlatıyorum, bizim gelin gibi yapamayacaksanız, sonrasında da kaynananın atağını karşılayamayacaksanız hiç girmeyin hiç, güzellikle yolunuza bakın çünkü o aileler tam bir harp meydanı, zayıfları yerler.