evin hanımına sormadan esim erkek kardesini cagarmıs

Erkeklere göre hava hos zaten.. onlar misafir cagirsin biz agirlayalim herseyi düsünelim.
Bence misafir agirlamanin öyle laylaylom olmadigini esinize anlatin..anlasin.

Konu sahibi limoncu olunca herkes haksiz bulmus ama ben kendi kardesimin bile habersiz gelmesini istemem.
Zaten limoncu misafire de kızgın değil fakat eşinin haberi varmıs ona soylememiş son derece haklı kendisi. insanlar onun kucuk düşürmeye calısarak egosunu tatmin ediyor cok enteresan gercekten

Zaten limoncu misafire de kızgın değil fakat eşinin haberi varmıs ona soylememiş son derece haklı kendisi. insanlar onun kucuk düşürmeye calısarak egosunu tatmin ediyor cok enteresan gercekten

Aynen oyle olmuş, kim kizmaz ki eşinin boyle bir seyi son gun soylemesine.
evde ne varsa yersiniz denmis belki evde hicbir sey yok, belki kadin, misafirini (kim olursa olsun) en iyi sekilde agirlamak istiyor. Belki evi temiz degil, belki carsafini nevresimini onden yikamak istiyor (ben temiz kaldirdigim halde yeniden yikarim mesela guzel koksun diye)
Yine soyluyorum abim durup durup beni aksam arasa yarin size gelicem 3 gun kalicam dese ve bunu esim ya da annem bildikleri halde bana soylememis olsalar kizarim bir gecede hazirlik yapmak zorunda kalacagim icin, degil ki kaynim yani...

ne olacak ki
kardeşi değil mi söylese ne söylemese ne...
siz evli degilsiniz heralde evli bi insanın yazıcagı cümle degil bu
erkek ne yapıyor allah askıan hersey kadında aksamdan hzırlık yaptım yok böregi tatlısı temizligi ve aksam 9 d ahberin olmus gelicegi ve 3 gun kalıcak yatılı esim bütün gün iste tamam kaynım hep evde oturcak hali yok ama olsun ben sahsen bekar olsam tek basıma gitmem kız olsa tabıkı baska

Seninde kardeşin sayılır ne olacak..Dediği gibi belli olmadığı için söylememiştir yada aklından çıkmıştır..Esin iste yokken o da evde durmaz büyük ihtimal çıkar gezer..Ben eşimin kardeşleri çat kapı bi iki hafta bile kalmaya gelseler kizmam severim çünkü..Ayni şekilde benimde kardeşim habersiz kalmaya gelse esim için sorun olmaz..Biraz samimiyet isi bence bu durum..

siz evli degilsiniz heralde evli bi insanın yazıcagı cümle degil bu
erkek ne yapıyor allah askıan hersey kadında aksamdan hzırlık yaptım yok böregi tatlısı temizligi ve aksam 9 d ahberin olmus gelicegi ve 3 gun kalıcak yatılı esim bütün gün iste tamam kaynım hep evde oturcak hali yok ama olsun ben sahsen bekar olsam tek basıma gitmem kız olsa tabıkı baska
evet evli değilm nişanlıyım =)
yemeği hizmeti vs yorucu işler olabilir haber vermesi de gerekebilir ama vermediysede bu kadar problem olabilecek bir şey değil bence
şöyle ki yatacağı yer zaten bellidir diye tahmin ediyorum
börekti tatlıydı bu gibi şeylerle misafiriniz geldikten sonrada uğraşabilirsinz o dışardayken yada içerde tv izlerken.
ya da her şey hazır satılıyor alır koyarsınız
en kötü eşinize yemek yapmıyor musunuz 1 tabak fazla koyacaksınız sofraya ve kalacağı 3 gün aylar değil
şunuda anlamadm eşiniz işteyken kaynınız evde olsa ne oluyor?

benm annemin yanında babamın yeğeni 1 sene kalmış okumak için
diğer yeğeni evlenmiş boşanmış 4 yıl kalmış
şehir dışından babamın arkadaşının eşi ve annesi hastane işleri yüzünden kışın 6 ay kalmış. annem sobalı odayı onlara vermiş. sizinki 3 gün ve kaynınız
bi de annemi düşünün de şükredin halinize...

Seninde kardeşin sayılır ne olacak..Dediği gibi belli olmadığı için söylememiştir yada aklından çıkmıştır..Esin iste yokken o da evde durmaz büyük ihtimal çıkar gezer..Ben eşimin kardeşleri çat kapı bi iki hafta bile kalmaya gelseler kizmam severim çünkü..Ayni şekilde benimde kardeşim habersiz kalmaya gelse esim için sorun olmaz..Biraz samimiyet isi bence bu durum..
aynen bende öyle düşünüyorum samimiyet meselesi.

kızlar biraz sinir oldum ama kaynım ii insna ama esime kızdım yarın sabah 12 de gelicek 3 gece kalıcak
dedim insan haber vermezmi
ya belli degil diyo gelicegi dedim olsun yani
bide kız olsa neyse esim sabahcı aksama kadar esim iste
sinir oldum offf
bir de neden geliyormuş?

şimdi belli ki sen ince düşünceli bir bağyansın. (limoncu allah aşkına bağzen yazma.bağzen değil.bazen)

canım sen istiyorsun ki eşin haber versin,kaynanan arasın,kaynın arasın...3 geceye 3 türlü tantana.
en azından eşin söylemiş.e alışveriş yapmaya temizlik yapmaya da vaktin var.
ya hiç haberin olmayıpta olmayacak bir durumunda çat kapı gelseydi?
bu kadar sıkıntı yapma kendine.rahatsız olduysan eşini uyar.bir dahaki sefere böyle böyle yapsınlar de.

eşin evde yokken kaynın evde olunca ne oluyor ben ona cevap alamadım?
aranızda kaç yaş var

Ama oylede sorulmazki ne saçma. Kardeşimle birlikte geliyorum haberin olsun dese tamam. Belki giyinir toparlanir filan diye yani.kardes değil el olsa kırılır böyle şeye. Sacma.bide izin almakla haber vermek aynı şey degilki
Aynen canim esim de izin almasina kirilmis zaten sonucta keyfi bi durum degil adam gecenin bi vakti yolds kalmis,

ee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
cayımı ıcıyımde temizlik derdim var daha
bide esim izinlı olsa neyse esim iste sonucta
tühh dışlarıdan hazır hazır yiyip
evi de pis bırakamayacaksın limoncu
üzüldüm senin adına:KK53::KK53:
şaka bi yana erkek kardeşi abisi izinliyken gelseydi iyi olurdu
bende hoşlanmam açıkçası.. bide hazırlıksız yakalanmaktan

Konularını sevmem limoncu ama buraya yazmadan edemedim, haklısın. Daha önceden haber verilmeliydi diye düşünüyorum. Eşiniz izindeyken gelseydi keske.. Ben hoşlanmam bu durumdan, yada yaşadıklarım için böyle söylüyorum bilemicem. Sonuç olarak haklısınız.

şimdi belli ki sen ince düşünceli bir bağyansın. (limoncu allah aşkına bağzen yazma.bağzen değil.bazen)

canım sen istiyorsun ki eşin haber versin,kaynanan arasın,kaynın arasın...3 geceye 3 türlü tantana.
en azından eşin söylemiş.e alışveriş yapmaya temizlik yapmaya da vaktin var.
ya hiç haberin olmayıpta olmayacak bir durumunda çat kapı gelseydi?
bu kadar sıkıntı yapma kendine.rahatsız olduysan eşini uyar.bir dahaki sefere böyle böyle yapsınlar de.
esime her seferinde diyorum zaten senelerdir böyle cat kapı geliyolar kaynanam kaynatam eskiden 4 saatlk yoldan bile gelir haber vermezdi maksat acık göriyim kaynım öyle dgeil ama ben mahcup olmak istemedim bide esime söyle diyince olsun yabancı degil diyo ama sen hazırlanmıyosunki oturuyosun koltukta hersey bence ne yencek ne icicek sabah menüsü aksam hazırlıgı e gezdirilcek yer falan filan tüm program bende bude aniden olunca canım sıkılıyo

X