evin hanımına sormadan esim erkek kardesini cagarmıs

kızlar biraz sinir oldum ama kaynım ii insna ama esime kızdım yarın sabah 12 de gelicek 3 gece kalıcak
dedim insan haber vermezmi
ya belli degil diyo gelicegi dedim olsun yani
bide kız olsa neyse esim sabahcı aksama kadar esim iste
sinir oldum offf
Canim bir de karsi tarafin acisindan bak bence olaya. mesela bi ornek vereyim belki daha iyi anlarsin, yillar once esim ve abisi biyerden geliyorlarmis ve en yakin esimin abisinin evi varmis ve gece cok gec bi saat oldugu icin esimin eve gidecegi otobus filan da yokmus. Abisi once esini aramis ve kardesimi de getireyim mi otobus yok eve gidemiyor demis, once izin almis yani. Esim yillar gecmesine ragmen hala unutmaz o olayi cok kirilmis, demek karisi getirme dese beni gecenin bi vakti ortada birakip gidecekti diyor.
Belki esinizin kardesinin bi isi var o yuzden geliyordur, kardesinin evi duruken baska yerde kalmasi tuhaf olur bence.

Ya bence esinin deil kayninin sucu..varya boyle dusuncesiz emrivaki yapan insanlara uyuz oluyorum insanla hayvanin farki dusuncedir yaa kocasi calisiyo benim ne isim var belki yengemin gonlu olmaz kimsenin tadini kacirmayim demesi lazim..iyi insan demissin kaynina ama dusuncesiz iste esin ise gitcekte siz kisir yapip kadin programimi izliceniz gitsin aksam gelsin hayret bisey..
sinirlendim cunku sizi kendi yerime koydum

Canim bir de karsi tarafin acisindan bak bence olaya. mesela bi ornek vereyim belki daha iyi anlarsin, yillar once esim ve abisi biyerden geliyorlarmis ve en yakin esimin abisinin evi varmis ve gece cok gec bi saat oldugu icin esimin eve gidecegi otobus filan da yokmus. Abisi once esini aramis ve kardesimi de getireyim mi otobus yok eve gidemiyor demis, once izin almis yani. Esim yillar gecmesine ragmen hala unutmaz o olayi cok kirilmis, demek karisi getirme dese beni gecenin bi vakti ortada birakip gidecekti diyor.
Belki esinizin kardesinin bi isi var o yuzden geliyordur, kardesinin evi duruken baska yerde kalmasi tuhaf olur bence.
yok cnm 7 senelik evliyiz hep böyle oluyor 1 gece önceden ögreniyorum hadi kaynımda akıl yok abi gelcem diyo kaynanam insna bi gelinini arar dimi kızım bak gelikce bide yolluyo cocugu kılık kıyafnet yok koymuyo insan b, camasır koyar cocuguna ya gecen geldi böyle habersz dügüne gitcez esimden kıyafet verdik hani olmasan yada paraları olmasa tamam ama kaynama cocuga canta bile yapmamıs kaynımda ufak degil ama öyle seylerden anlamaz

bi kisinin kahvaltisindan nolucak
siz ne yiyorsaniz onu yer adam
bu kdr stres yapma, elti yok bisey yok ortada

erkekler bizim gibi ev halini, sofrayi vs dedikodu yapmazlar :=))

yok cnm 7 senelik evliyiz hep böyle oluyor 1 gece önceden ögreniyorum hadi kaynımda akıl yok abi gelcem diyo kaynanam insna bi gelinini arar dimi kızım bak gelikce bide yolluyo cocugu kılık kıyafnet yok koymuyo insan b, camasır koyar cocuguna ya gecen geldi böyle habersz dügüne gitcez esimden kıyafet verdik hani olmasan yada paraları olmasa tamam ama kaynama cocuga canta bile yapmamıs kaynımda ufak degil ama öyle seylerden anlamaz
çocuk derken ?

Ya bence esinin deil kayninin sucu..varya boyle dusuncesiz emrivaki yapan insanlara uyuz oluyorum insanla hayvanin farki dusuncedir yaa kocasi calisiyo benim ne isim var belki yengemin gonlu olmaz kimsenin tadini kacirmayim demesi lazim..iyi insan demissin kaynina ama dusuncesiz iste esin ise gitcekte siz kisir yapip kadin programimi izliceniz gitsin aksam gelsin hayret bisey..
sinirlendim cunku sizi kendi yerime koydum
sagol cnm ya bırdakılar bana gıcık ya ne yazsam hep olumsuz yazıyolar

bi kisinin kahvaltisindan nolucak
siz ne yiyorsaniz onu yer adam
bu kdr stres yapma, elti yok bisey yok ortada

erkekler bizim gibi ev halini, sofrayi vs dedikodu yapmazlar :=))
ooo ben adıma laf söyletemem cnm allahtan bekar bide esli gelse onlara özel oda hazırlamak lazım yeni nevremsim her aksam özel yemek ille dısarı cıkartırdım falan daha masfraflıydı ama genede ben biraz fazla özenliyim sanırım

ooo ben adıma laf söyletemem cnm allahtan bekar bide esli gelse onlara özel oda hazırlamak lazım yeni nevremsim her aksam özel yemek ille dısarı cıkartırdım falan daha masfraflıydı ama genede ben biraz fazla özenliyim sanırım
bi posete iki kiyafet koymayi akil edemeyen çocuk
yengem kahvaltida ozensizdi, yemegi siradandimi diycek
onlardanda anlamaz bence :)

kaç yasinda

KARDEŞ gelecek olan. Eşiniz işte olunca ne olacak, evrim geçirip canavara mı dönüşecek?
Eşinin kardeşi, kişinin mahremi degil namahremidir dinimizde. Bu sebeple tek kalmalari uygun degildir. Konu sahibi bu cihetten rahatsiz oluyordur.
Dipnot: dinimizden kastım islamiyettir elmayra hanim

bi posete iki kiyafet koymayi akil edemeyen çocuk
yengem kahvaltida ozensizdi, yemegi siradandimi diycek
onlardanda anlamaz bence :)

kaç yasinda
yaa kaynım yası var ama ne diyim simdi hani cocuk akıllı derler ya o yüzden kaynanan sorunca oda cocuk gibi söyler der hemen yengen ne kahvaltı yaptı ne yediniz hatta esim her aradıgında sorar kaynanan uyuz olurum bagzen barırım ordan ac bıraktım oglunu diye

bir de farkli şehirden geloyorsa tabi musait degiliz denmiyor malesef canim bende 2 yil once bunun sikintisini yasamistim. Bazi insanlar cok dusuncesiz oluyorlar malesef. ege taraflarinda oturuyorduk biz de ve sezon ortasi acayip yogun bi calisma oluyor gecem gunduzum belli degilken sevgili kayinvalidecigim bunj bile bile tatil donusu komsusuyla birlikte gelip bir gecede biz de kalmak istemis bana haber verme geregi bile duymamis esimi arayip soylemisler. o gun hayatimin en zor gununu gecirmistim, sabah isten cikip onlari karsilayip hic uyumadam tekrar ise gitmistim. Bir de vardiyam 12 saatti ve sureklu ayakta durmak zorundaydim ve sirf canlari istedi diye yaklasik 45,50 saat hic uyumamis 10,12 kisi karsilamistim. Malesef etrafimizda boyle dusuncesizler cok fazla

X