Umarim boyle birsey olmaz. Hersey diledigim gibi guzel bir sekilde hallolur..
Ama zora sokarlarsa bizi o zaman bende elbette cocuklarimin hakki olan paranin hesabini kendilerine sorarim tabiki..
insallah hersey iyi gider.. Kotu olmak kalp kirmak istemiyorum...
inşallah hayırlısı ile gönünüzce olur iyi geceler...
Iq
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam Arkadaslar.
Kayinpederimin ogluna vermis oldugu evi vardi.
Biz artik devamli Turkiyeye gidip geldigimiz icin o evi satip parasi ne ise; bizde uzerine ekleyelim bir ev alalim dedik tatil bolgesinde.
Kirmadi kayinpederim sagolsun satalim dedi..
Tatil bolgesinde olmasinida ozellikle cocuklar icin istedik..Ev satildi uzerinide biz tamamladik ve ekonomik durumumuza gore ev aldik.
Daha dogrusu kayinvalide ve kayinpederim sagolsunlar bizim arastirdigimiz eve gidip baktilar begendiler..satin alindi ev.
simdi gecenlerde kayinpederim "Anahtarinizi verirsiniz artik" diye sakayla sordu.. Ben birsey demedim.
Bu sene ilkkez gidecegiz eve. Anahtar olayini nasil yapacagiz bilmiyorum. Ben malinda,esyasinda degilim asla ama evimin anahtari bende olmali diye dusunuyorum.. (Daha onceden biz yurt disina yerlesince bizim ardimizdan kayinvalidem sagolsun bana sormadan,danismadan evimdeki esyalardan camasir makinemi,buzdolabimi,firinimi almis kurmus kullanmis.. inanin bundan 2 yil sonra haberim oldu. Bundan dolayi kirginim ona) Ama yinede birgun yuzlerine vurmadim asla..
cunku dedigim gibi esya,dunya mali benim umurumda degil.. Ama guvenim sarsilmisti..Esimin hatiri icin sustum..
Ama bu Ev sonucta, ozel mahrem yerimiz..
Anahtarimi onlara veremeyecegimi nasil bir sekilde soylemeliyim sizce? yada Esim mi demeli ?
Ben nasil bir yol izlemeliyim bilemiyorum...
Bana onerilerinizi yazarsaniz cok sevinirim..
NOT : Arkadaslar ev yazlik degil.. Normal kullanacagimiz bir evdir.. Senede 2 3 kez gidip gelebilecegiz eve nasip olursa.. yazdan yaza degil yani..
yani anahtarı ona verseniz herkese bizim yazlık var alın kalın diyebilir demese bile isteyenler olabilir zor yani
Ay seboş kpeder bir ev parası koymuş ortaya.. kalma hakkı yok mu gerçekten?
o kalsın da anahtarın onda kalması demek her istediğine vermesi demek yazlık evlerin kaderi bu.hiç boş kalmaz, konu sahibi bunu açıkça konuşsun.hem KP ne zaman gidecekse o zaman alır anahtarı onda kalmasına gerek yok ama sanki niyet farklı gibi.eşi dosta yaranmak için kullanacak gibi
ya sikintili bi.durum ama bende veremezdim icim rahat etmezdi.kimlerin girip.ciktigi belli.degil birde kimse dikkat etmez evi batirip giderler kendi.mallari degil sonucta.bide 2-3kez gelip gtcez diyosunuz siz temiz temiz birakip gtceksiniz sonra her geldiginizde evi bastan.asagi temizlemekle ugrascaksiniz yani ben.ole yapardim icim rahat etmezdi carsaflari kim kullandi ne bilcem halbuki anahtsr kimsde olmada kapini kapa git kfan rhat evine gel temiz temiz icn rhat enazindan.bnce anahtari nden vrmek.istemediginizi esiniz anlatsin aciklasin belki anlarlar.anahtari guvendiginiz baska birinedee verebilirsiniz gorunmez kazalar icin
yada eve kv ve kp disinda kimsenin gelip gitmesini istemediginizi soyleyerek.anahtari verebilirsiniz haa duydunuzki.eve baska girip cikanlar oluyo ozman anahtari pasa pasa isteyin sizin basimin ustunde yeriniz var ama baskasini.istemem dersiniz alirsiniz anahtarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?