Offf cok ozur dilerim kizim eline teli alip konuya yorum yapmis cok çok ozur dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Estagfrullah canim ne demek ..
Tatli kizini op benim icin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf cok ozur dilerim kizim eline teli alip konuya yorum yapmis cok çok ozur dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence size ev parası vermiş siz üzerini tamamlamişsiniz ve yılda 1veya 2kez gidiceksiniz vermemeniz olmaz.ben olsam verirsim ne olcak?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sürekli içinde yaşadığınız ev olsa kesinlikle anahtarını kimseye verme derdim..
amaaaa zaten yoksunuz..
boş ev nihayetinde kalsın anahtarınız neolacak..
Arkadasim gecmisten gelen bir guvensizlik sorunum var esimin ailesine karsi.
ben onlara fazlasi ile bonkor davrandim zamaninda, cok sustum ve gormezden geldim bize yapilan haksizliklari.
Bu konuda artik musama gosteremem.
yilda 1 veya 2 kez bile gelsem o evi ben kullanmak isterim.
Ben aanahtari veririm vermesine de arkamdan neler olur o evde dusunmek bile istemiyorum
Giren cikan belli olmaz, cunku daha once benim eski evimden bir suru esyami aldi goturduler.
gelde sen guven boyle insanlara..
muhtemelen siz yokken cümbür cemaat tatil yaparlar o evde.. bence eşiniz söylesin, diyemem derse bak eşyaları 2 yıl kullandı haberin oldu mu, eve giren çıkann belli olması lazım deyin ve asla yedek yaptırmayın anahtarı.. yanınızda taşıyın..
Ben verilmemesinin doğru olmayacağını düşünüyorum.Adam henüz ölmemiş ama evini satıp size niyetle bir ev almış.. Yılda iki gez geleceğiniz bir ev üstelik. Anahtarıda vermem demenin doğru olmayacağını düşünüyorum .
Ama siz zaten kararınızı vermiş eşinizide buna ikna etmişsiniz zaten bizim bu saatten sonra söylediklerimizinde bir önemi yok yanıi..
K.v. ve aldiginiz ev ayni sehirdemi..e anahtari istermi...o konuyuacmadiktan sonra siz neden birakiyorsunuz kiii..alin anahtariii...birsey dersede aklima gelmedii.dersinn....
bende oyle dusunuyorum zaten.. Yani bu allahin emri.. Ben cok iyi taniyorum esimin ailesini.
Hep birlikte gezinirler, kizlari damatlari hatta kizlarinin gorumceleri, kizlarinin kaynanalari, yani topluca gezmeyi cok seviyorlar.
Orda da oyle bir ev var hic kacirmazlar hic affetmezler. Biz arkamizi doner donmez oraya damlarlar bahaneler bulup.
Bende istemiyorum. Zorla degil ya.. O ev bize alinmis ise allah razi olsun sagolsun duami aldi zaten kp.. Ama artik bizimse bizim istedigimiz olmali.
Kendi diyor sizin eviniz benden cikti artik diye..
Ama torunlarina cok duskun. Torunlari da koca cocuklar. Anahtari onlara kesin verir gidin tatil yapin diye.
O zaman isler daha da kotu olur. Ben deliririm.
Cunku zamaninda cokkk sustum,cok sabir ettim esimin tarafina.
Artik susamam..
2 yil esyalarimi kullanmislar haberim olmadi, baska gelin olsa benim yerimde olay cikarirdi ama ben sustum.. Dua etsinlerde..
Esim konusacak canim zaten.. Ben konusmam. Dediklerini demeyi dusunuyor zaten esimde..
Hayir ayni sehirde degiller.. Kayinvalidenin evi farkli sehirde bu alinan ev farkli sehirde..
O konuyu acarsa zaten veremeyiz diyecegiz.. onlar anahtar mevzusunu acmadiklari surece biz zaten birakmayiz anahtari konusunuda acmayiz.
ama umarim yedek yaptirmamislardir. orasini bilemem.
Tatil bölgesinde olan evler zaten yazlık evdir hanımefendi denize girmek tatil yapmak için kullanılır normal bir evdir zaten ayrıca zaten sizi başka evinizde varmış kaynana makinelerimi söküp kullanmış dediğinize göre orası normal ev bu alınan yazlık ev tatil yapmak için alınmış. Nasıl söküp kullandı onu da anlamadı evinde makine mi yoktu sonuçta gelip o evde kalıyorsunuz 2 sene sonra haberim oldu diyorsunuz 2 sene hiç gelmediniz mi ve yurtdışından senede 4 kere gelmeniz imkansız izinler doğrultusunda kuzenim gelemiyor çünkü. Ve ev yazlık eşinizin ailesi evi satıp size almışlar ama siz yokken onlarda hava değişikliği olsun diye gitmek isteyebilirler, deniz havası almak isteyebilirler tatil maksatlı filan yani oradan eşyalarınızı kendi evine taşıyacak değil herhalde buna eşiniz de izin vermez. Şimdi kendi sattıkları ev siz sadece kendi paranızla alsanız neyse durum böyleyken vermem demek abes kaçar.
Valla bizim yaşadığımız evin anahtarı 2 ailemizde de var. Ne lazım olursa girin kullanın dedik. Daha geçen gün alet çantası lazım olmuş. İşten çıkıp gidecek halim yok ya, girmişler almışlar. Haberimiz bile yok. :) Ama tabi bu tür şeyler karşılıklı. Herkes birbirinin yaşamına saygı duyacaksa, sizi rahatsız etmek için değil de rahat bir misafir gibi kullanacaklarsa sorun yok. Mesela kuzenimin kayınvalidesi (altlı üstlü oturuyolar.) Sabahın köründe kuzenimin yatak odasına girip bakıyomuş. Sabah da dalga geçer gibi anlatıomuş, şöyle sarılıyodunuz, böyle uyuyodunuz diye... Böyle bi durum olacaksa çirkin tabii...
Üzgünüm ama anahtarı vermemek için hiçbir sebebiniz yok.
Herşeyden önce tapu sizin üstünüze değil. Siz de meblağ koymuş olabilirsiniz ama tapu kayınpederin üstüne. Yani o evin yasal sahibi o. Yarın öbür gün kafası atar, eski evi de size ben vermiştim, iyilik ettik yeni ev aldık ama bizi bu evde istemiyorsunuz, kimi kimin evinde istemiyorsunuz bu ev benim evim deyip sizi dışlayabilir bile. Hiçbir hak iddia edemezsiniz. Hele hele çilingirle anahtarı değiştirmek vs bu gerçekten çok çok ayıp. Kaldı ki adam gene bir çilingir çağırıp kilidi değiştirebilir, bu sefer asıl siz giremezsiniz. Tapuyu gösterdikten sonra o kilidi değiştirmeyecek çilingir yok.
Eşyalarınızın izinsiz kullanılmasına olan öfkenizi ve şimdiki hassasiyetinizi anlıyorum. Sakın yanlış anlamayın. Ne yaparlarsa yeridir ailedir falan dediğim yok. Ama geçmişte bu yaşandı diye şimdi de aynı şeyi yapacaklar diye bir şey yok. O zamanlar yılda bi kere gidip geldiğiniz için rahat davranmışlar. Kaldı ki yıldra bir bir bile gelmiyordunuz eşyalardan bihaber olduğunuza göre. Ama şimdi sık sık gelirsiniz, öyle bir şey yapamazlar.
Bence yatak odanızın kapısını kilitleyin. Tüm özel eşyalarınız orda dursun. Yeni gelin gibi yeni eşya düzmenizin de bir anlamı yok eve. Fazla masraf etmeyin. Anahtarı da onlara verin. Sizin özelinize müdahale edilmedği, odanıza girilmediği sürece yeğen de gelsin, kim gelirse gelsin ne olacak? 7-24 yaşadınız bir ev değil ki? Yatırımınız gibi düşünün. Veya tapulu, hisseli devremülkler oluyor öyle düşünün. Şu durumda bunu yapmanız en iyisi, Aileyi karşınıza almayın mazallah dediğim gibi yapabilirler, o zaman siz zararlı çıkarsınız.
Ha tüm bunlar hiç içinize sinmiyorsa, eminim ki maddi durumunuz kötü değildir. Para biriktirin, eşiniz de evi babanızdan satın alsın. Kafanız rahatlasın.
İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum..
İnsanlar zaten bir ev vermiş sana.. sen üstünü tamamlayıp yeni bir ev almışsın. Yarsından fazlası aslında onların parasıyla alınmış. Ve sen adamların gidip kalmasını istemiyorsun. Kızma ama bunun adı nankörlük.
Maddi durumumuz iyi degil canim.. Ben zaten o evi kayinpederin almis olmasina bile uzuluyorum icten ice. Ama beni kimse anlamiyor cevremde.. ogludur tabiki ev alacak ne olmus ki diyorlar.. farkli dusunuyoruz herkezle..
iste ben bu sebeplerden dolayi dedim ki hep Allaha Allahim ne olur biz kendimiz alalim evimizi.. Ama olmadi. isyan etmek istemiyorum.
simdi paranin cogu kendilerinin diye istedikleri seyi yapmaya devam edecekler.
kendilerine yazlik bir ev almis oldular. bende para ekledim onlara cocuklarimin rizkindan vererek..
Tapuyu koz olarak kullanmazmis esim oyle diyor dun.. Benim babam o kadar da hainlik yapmaz diyor.
ev sizin artik demisse bizimdir diyor. ben soylerim diyor usulunce..merak etme diyor. valla kotuluk cikarirsa da kendi bilir, bizi kaybeder..
bir ev icin kimseyle papaz olamam ben.. Alsinlar evini derim ...
Ben sizin dusuncelerinizi anliyorum yanlis demiyorum asla. Beni anladiginiz icinde tsk.ediyorum. Esimde sizin gibi diyor o zamanlar haksizlik ettiler biz gidip gelmiyoruz nasilsa diye almislar ama artik dokunamazlar dedi.. Ama ben guvenmiyorum. Guvenmek bu .. oyle basit degil. Ben yatak odami kitlesem bence o daha ayip olur?? Geline bak odasini kitlemis sanki odasini yiyecegiz derler biliyorum.. arkamdan dedikodu kazanlarini kaynatirlar.
Ben o evin sadece yatak odasini kullanmak icin para vermedim.. Verdigimiz parada az bir miktar degildi. disimden damagimdan kestim biriktirdim ben o parayi. yatak odasina kitliyeyim esyalarimi geriye kalanida onlar gelsin kullansin.. Ben bunu asla kabul etmem.. Yatak odamida veririm kendilerine buyursun kullansinlar O evden de alirim butun esyalarimi. Adimimi da bir daha atmam..nasilsa biz senede 1 2 kez geliyoruz bize hak degil.. onlara hak.. derim..
benimde dusuncem bu iste..
O ev benim mi? onlarin mi .. onlarin ise buyursun otursunlar...
Eger bizim ise de bizim oldugunu bileyim canim ...
Hic tanimadiginiz birine nankor diyebilecek kadar cesursunuz ne diyeyim size..
siz benim diger sayfalarda neler yazdigimi okumadiniz sanirim.
okumayinda zaten, sizin gibi on yargili insanlar okusada beni anlamaz..
onlar icin mi alindi o ev hanim efendi? hersey karsilikli bu dunyada.. Benim dar gunumde kapimi vurmayani ben de istemem genis gunumde.. bu boyle
ben orda iken gelsinler buyursunlar basim gozum ustune.. ben yokken arkamdan cok dolaplar donmustu eski yillarda..
guvenim yok anladiniz mi?
ayrica ben nankorluk nedir onu bile bilmem..
Beni tanimadan etmeden boyle keskin suclamalar yapmaya hakkiniz yok..
siz sizsiniz, ben benim.. ben sizin gibi dusunmuyorum diye nankor diyemezsiniz bana..
su ramazan ayinda inanilmaz kirdiniz kalbimi.
Beni kiniyorsunuz suanda siz zararli cikarsiniz.. kimse kinadigini yasamadan olmezmis..
buyrun KInayin..
yani anahtarı ona verseniz herkese bizim yazlık var alın kalın diyebilir demese bile isteyenler olabilir zor yani
Ay seboş kpeder bir ev parası koymuş ortaya.. kalma hakkı yok mu gerçekten?
Ne kadar çelişkili bazı şeyler
Yani maddi durumunuz iyi değilse yazlık almanız gereksiz kalmamış mı?
oğlu tabi alacak cümlesi kadar beni irrite eden başka bir cümle yok
Nasıl yani koca adamı 10 yaşındaki çocuk yerine koyup tabi yapacak demek cahillikten başka bir şey değil.
İkinci olarak madem ev sizin demiş kpeder neden tapuyu kendisine almış. Valla ben sizin işin içinden çıkamadım.