Evimm çok pis kokuyo :(((

senin mantığa göre herkes en yüksek ihtimali söylesin ve diğerleri sussun. forum yahu burası aklımıza geleni söylüyoruz

hayvan ölüsü fikrini ben söyledim, birkaç kişi de söyledi, sen bize bir şeyden anlamıyorlar demeye getirdin. cık cık cık olmaz

lafımızın nereye gittiğini bilelim,benim lafı getirdiğim nokta bu

Senin mantığına görede elimize baltayı alıp inceliyeceksek vay halimize
Ben sadece korkutmayı, cezetmiş, cinmiş bu tür mantığı anlamıyordum.
Boru giderlerinde bur sorun ola bileceğini anlatmaya calisiyorumki bu mantıklı 100'de 99 evde yaşanılan bir şey ama kimse fark etmiyor konu nerden nereye çekildi. Ama tamam canım! Ben eve gittiğimde bir balta alıp ceset varmi diye çalısmaya başlayacağım! Çünkü cok mantıklı geldi! Eşim korkacak artık bu davranişimdan ama beni mecbur burakdın

ayrica burda tek ceset olabileceğini siz yazmadınız niye bu kadar hircinlaşdin anlamadimki
iyilikde yaramıyor ama

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün giderleri değiştirtin bence tek çözüm o bizim evdede vardı o kadar ağır bi koku değildi ama giderleri değiştirince gitti koku fln kalmadı boruları filanda mutlaka kontrol ettirin

ne hırçınlığı yahu, ettiğin lafa cevap veriyorum. evde ceset olabilir demedim, kimsenin bakmayı akıl edemeyeceği, görülmeyen bir yerde, bir borunun içinde fare ölüsü olabilir dedim.

az önce yazdıklarımdan bunları çıkardıysan bravo doğrusu, baya baya uğraşmışsın bunları anlamak için

hadi sana kolay gelsin, baltayla ceset ara evinde

Giderleri değiştirin. Havalandırma bacası nı kontrol ettirin . Bazen kapatıyorlar üstünü saçma sapan şeyler yapıyorlar ... Tuvalet , banyo giderlerini kapaklı yapın. Birde tüm lavabolara , tuvalate deliğine , ve banyo küvet deliğine 5 er tane ( tesisatçı söylemişti) lavabo açıcı dökün. Tıkalı pislik varsa çözsün onları. Binalar eskidikçe tesisatlar böyle sorun çıkarmaya başlayabiliyor. Tüm bunlara rağmen düzelmezse yöneticiyle konuşun. Tüm tesisatı kontrol ettirsin. Olmuyorsa da taşının. Koku en dayanamadığım şeydir evde.

Vah wah! Bugün anlaşılan hasas bir gün olmalı.
genel olarak konuşan ben, size hitap etmeyen ben,
alinti yapıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışan siz, sonra uğraşan ben oldum ha? Neyse canım :) sizede iyi günler ( )

baltami alıp gidiyorum! :18 )

güle güle... yolun açık, gazan mübarek olsun

banyonun ve ya wc nin lavabolarından gelebilir. bide banyoda yerdeki su gideri varya orası her zaman içinde biraz su bulunmalı oradanda gelebilir. çünki yağmurda fazlalaşıyormuş .dışarıda rüzgar çok essin yine gelir yani bi tesisatçı çağırın derim kontrol ettirin ..

henüz bulunmadı ama yağmur perisi kararlı, bulacak
Bak öyle dedinde aklıma ne geldi, bundan bir ay önce eşim aynı şaka ile bir kaç kez, bizim alta eskiden kasap varmış, bir gün karısını kesmiş ( aldatıgi için sanırım) ruhlar, muhlar dolaşıyor diye kandirmişdi.

Belkiiiiii:18:hani belkiiiii

Muhtemelen bu yorumlardan sonra ''sorunne'' o sorunun çaresine bakmak yerine evini boşaltıyordur

sonucu beklemekteyim haberin olsun.çünkü bu ciddi bir sorun.herkee lazım olabilir

Son düzenleme:

Korku filmi gibi...

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yav ceset meset tırstım yav :18::18:
biri öldürülse o mekanda koku mu kalırmış:18::18:
korkutmayın beni ya..apartmanda evde bi yaşlı teyze evde vefat etti ama öyle koku felan yoktu....
mezarlık gibi töbe töbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…