Yazdığım yorumla topiğin bayağı okunduyazım dikkat çekmiş baya
arkadaslar ceset diyip korkutmayın beni ama ben evimi inşaattayken almıstık.eskiden o koku yoktu.aaa bide aklıma geldi biz 2 sene önce 1 senee boyunca kedi besledik.bazı misafirler eviniz kedi filan kokuyo dedi.sonra zaten kedi gitti.ve bu arada tuvaletini banyoda kumunun içine yapardı.temiz bi kediydi asla biyere bişey yaptıgını görmedik.acaba ondan olabilir mi (ama kedinin de günahını almak istemem)
kedi kokmaz, hele ki evde besleniyorsa. kendilerini temizliyorlar biliyosun, benimki bebek gibi kokuyo :)
benim aklıma fare ölüsü geliyo, herhangi bir borunun içinde ölmüş olabilir belki bi kontrol etsen?
aynen çok temizdi benim pamuğum ama annem demişti görülmedik biyeere tuvaletini filan yapmıstır belki diye.o da aklıma takıldı olabilirmi diye gerçektende kedi gittiğinden beri hiç koku gitmedi ama öylee olsada yağmur filan yağınca koku fazlalaşmazdı hep olurdu o koku
Ben hiç inanmıyorum ne insan nede hayvan cesedi olduguna.
yaw hayal gücünüz ne kadar geniş
arkadaşdaki sorun aynı benim banyomda'da var, dogru olan bir şey var oda, koku aynı sizin tanımladığınız gibi cezet kokusu gibi.
hepimizin evinde bir ceset gömülü degil ya
vallah şimdi erkekler bu konuyu okusa, hiç bir şeyden anlamıyoruz diye, gülmekden yerlere yatarlar.
evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedinapıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen..
Ben hiç inanmıyorum ne insan nede hayvan cesedi olduguna.
yaw hayal gücünüz ne kadar geniş
arkadaşdaki sorun aynı benim banyomda'da var, dogru olan bir şey var oda, koku aynı sizin tanımladığınız gibi cezet kokusu gibi.
hepimizin evinde bir ceset gömülü degil ya
vallah şimdi erkekler bu konuyu okusa, hiç bir şeyden anlamıyoruz diye, gülmekden yerlere yatarlar.
Aslinda ceset olarak fare olusu falan olabilir akilli komsumun birisi kucuk bir fareyi oldurup banyodaki lavobo borulari var onun icine atmis evimiz 1.katti 9 katli idi komsularimizin banyo yaptiklari su bile bizim banyodan cikardi yikadiklari camasir sulari bile cikardi belki 20 tane usta geldi hepside yukaridaki borular tikanmis 1. Kati suclamayin dedi komsularin dedigine gore biz bilerek tikiyoruz borulaipara gidecek ya bizim sularimiz gidiyordu en sonunda ikna oldular tabi annem bir patladi ben sizin pis sularinizi cekmek zorunda degilim dedi en son gelen usta yapti fare olusu pedleri parcalayarak atmislar jiletler hatta corap bile cikti bir suru pislik kadinin birisi para vermemek icin biz banyoyu kulanmiyoruz diyor ust kattaki komusumuz hic tuvaleitim yikamazdi su bilee dokmezdi kadinin butun kokusunu cekiyorduk kendiside anlatirdi hic yikamam diye biz vernelle yikardik tuvaleti ama koku gitmezdi 1.kata koku gelmez diyorlar ama oyle bir geliyorduki anlatamam
Okadar ısrarla bir ceset görmek isterseniz, zaten sonunda o tafşan ya şapkadan yada paçadan çıkacaktı.bak yukarıdaki örneğe, olabiliyomuş demek ki değil mi hayvan ölüsü
ne kadar meraklıyız çok bilmişlik yapmaya, hiçbir şeyden anlamıyormuşuz pehhhh
Aa sehirde olmaz demiştim su deposu olmadıgından ama klozete ya da lavabo deliğinden fare atılacağı hic aklıma gelmemişti!
Gerci lağım fareleri de kanalizasyonlarda cirit atıyor ama katlı dairelere çıkamazlar herhalde.
Kısacası ceset gibi kokuyorsa ya kanlı birseyler var Yada hayvan cesedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?