Evimm çok pis kokuyo :(((

arkadaslar ceset diyip korkutmayın beni ama ben evimi inşaattayken almıstık.eskiden o koku yoktu.aaa bide aklıma geldi biz 2 sene önce 1 senee boyunca kedi besledik.bazı misafirler eviniz kedi filan kokuyo dedi.sonra zaten kedi gitti.ve bu arada tuvaletini banyoda kumunun içine yapardı.temiz bi kediydi asla biyere bişey yaptıgını görmedik.acaba ondan olabilir mi (ama kedinin de günahını almak istemem )

kedi kokmaz, hele ki evde besleniyorsa. kendilerini temizliyorlar biliyosun, benimki bebek gibi kokuyo :)

benim aklıma fare ölüsü geliyo, herhangi bir borunun içinde ölmüş olabilir belki bi kontrol etsen?

kedi kokmaz, hele ki evde besleniyorsa. kendilerini temizliyorlar biliyosun, benimki bebek gibi kokuyo :)

benim aklıma fare ölüsü geliyo, herhangi bir borunun içinde ölmüş olabilir belki bi kontrol etsen?

aynen çok temizdi benim pamuğum ama annem demişti görülmedik biyeere tuvaletini filan yapmıstır belki diye.o da aklıma takıldı olabilirmi diye gerçektende kedi gittiğinden beri hiç koku gitmedi ama öylee olsada yağmur filan yağınca koku fazlalaşmazdı hep olurdu o koku

Hep muge anlıyı ızlemekten oluyor bunlar :)
Bugun de kuyuya yaralayıp ölsun dıye atılan bır gencın haberı vardı
Ustune bu yazıyı da okuyunca cok tırstım , tevbe tevbe

Ben hiç inanmıyorum ne insan nede hayvan cesedi olduguna.
yaw hayal gücünüz ne kadar geniş

arkadaşdaki sorun aynı benim banyomda'da var, dogru olan bir şey var oda, koku aynı sizin tanımladığınız gibi cezet kokusu gibi.

hepimizin evinde bir ceset gömülü degil ya

vallah şimdi erkekler bu konuyu okusa, hiç bir şeyden anlamıyoruz diye, gülmekden yerlere yatarlar.

Gerçekten de kedi çişi olabilir diye düşündüm ben de bu cevabından sonra çünkü kuzenimin kedisi bir ara her yere işemeyi adet edinmişti... Farketmediler mi yanıyorlardı valla koku yüzünden. Fellik fellik çiş arıyorlardı...

Ama sen her yeri bir güzel temizlemişsin. Giderlerde fare ölüsü de mantıklı olabilir o nedenle... Dediğim gibi girişte falansan hele o katların giderlerine gelebiliyorlar maalesef.

ablamla aynı sitede farklı apartmanlarda oturuyoruz. Onun da evi 6. kat son kat. Ve onlarında banyosundan böyle acayip kokular geliyor. Bizde s boru takılmadığını falan düşündük. Ablam gece yatmadan giderlerin tıkaçlarını takıyor koku bir nebze azalıyor. Ama Allah yardımcınız olsun çekilecek şey değil.

Aklıma da yaşadığım iğrenç bir olay geldi
yeni evliyken oturduğum ev 4 daireli müstakil bir evdi. Yan dairemde oturan hanzolar terasa tavşan yuvası yapmışlar. Ama boş olan bacanın etrafına oradan yazık hayvancağız aşağı düşmüş ne çırpındı kimbilir ölmemek için
her neyse. Alt kattada market var o hanzolarda bacaya önceden beton döküp kapatmışlar malesef arada kaln olan bana oldu. Yatak odam resmen leş kokuyordu artık giremez oldum. Bir gün koklaya koklaya aradım buldum. Yükümün arkasındaki duvar kokuyordu elimle dokunuyorum elimden koku gitmiyor... Komşuları çağırdım (hiç söylemiyorlarda tavşanın biri aşağı düştü diye). Ayağa kaldırmıştım apartmanı... Kocası çamaşır ipine balyoz bağlayıp yukarıdan vura vura marketin döktüğü betonu kırmıştı.... dökülenleri görmek istemezdiniz. :18: iyi oldu uğraştı. Diğer tavşanıda hala o yuvada tutuyorlarmış birde bacada hala açık. uğraşınca akılları başlarına geldi tavşanı verdiler başkasına....

bak yukarıdaki örneğe, olabiliyomuş demek ki değil mi hayvan ölüsü

ne kadar meraklıyız çok bilmişlik yapmaya, hiçbir şeyden anlamıyormuşuz pehhhh

Son düzenleme:
canım benimde banyonun giderinden geliyor koku klozeti kullandığımız ve sifonu çektiğimiz zaman banyonun giderinden taşıyo bizde klozeti geçici olrak iptal ettik.dört ayrı tesisatçı gtirip gösterdik hepsi aynı şeyi söyledi banyonun tabanı tamamen kırılacak.şu an havalar ısınsın diye bekliyoruz mecburen kırdırcaz .evin içinde inşaat düşündükçe kafayı yiyorum.

ne söylesem ki. bağzen bende de eve girdiğim zaman keskin bir tuhaf koku geliyor. kullanmadığım ala turka banyomdan geliğini tespit ettim. arada bir kullanmadığım halde ilaçlı su yapıp döküp fırçayla suyu çekiyorum. sprey sıkıyorum. kapısını kapatıyorum. kullandığımız banyo da bağzen kokuyor, oraya yapacak hiç bir çözümüm yok. banyo da yerdeki delikten iğrenç bir koku yükseliyor. orayı kapatmayı düşündüm. fakat banyoyu ilaçlı su döküp fırçayla temizlemesi güzel oluyor. öbür türlü süpürge yapmam lazım, ardındanda silmem gerekecek.

hatta banyoda saçımı kurutmaya kalkiğim, her yer hemen tozlanıyor. yerler lavabo her yer. o yüzden banyoda saç kurutmuyorum.

selamın aleykum bayanlar ben ankarada temizlik işine gidiyorum temizx ve titizimdir revensda veririm güvenilir insanlar olsun benim için yeterlidir şimdiden teşekürler ankara

Evinizin bi yerinde pis bir sey olabilir. Benim banyomda dus teknesi yerden yuksek altinda su birikti mi koku yapiyor. Bir de gider borulari dar okdugu icin kir birikir ve koku yapardi.ben duzenli olarak aciyorum borulari..

Arkadasin biri ceset olabilir demis.. ben de yurtta kalirken ranzanin ustunde yatiyordum. Altta bir arkadas ama cok gelip kalmiyordu. Odada surekli pis bi koku vardi. Siliyorum pas pas yapiyorum guzel kokulu seylerle yarim saat 1 saat duruyodu.snra o pis koku geliyordu. Yan odamdakiler gelince sikayet ediyolardi. Tabi bu arada o kiz gitti baskasi geldi yanina. Ama o koku hala gitmedi. Meger kiz kanli pantolon peceteler bir selenin icinde sakliyor atmamis o koku yapiyor.ben de ne bilim kizin esyalari var ranzanin altinda diye karistirmamistim.

Müge Anli izleye izleye paronoyak olduk iyimi ceset kokusu demek

Aslinda ceset olarak fare olusu falan olabilir akilli komsumun birisi kucuk bir fareyi oldurup banyodaki lavobo borulari var onun icine atmis evimiz 1.katti 9 katli idi komsularimizin banyo yaptiklari su bile bizim banyodan cikardi yikadiklari camasir sulari bile cikardi belki 20 tane usta geldi hepside yukaridaki borular tikanmis 1. Kati suclamayin dedi komsularin dedigine gore biz bilerek tikiyoruz borulai para gidecek ya bizim sularimiz gidiyordu en sonunda ikna oldular tabi annem bir patladi ben sizin pis sularinizi cekmek zorunda degilim dedi en son gelen usta yapti fare olusu pedleri parcalayarak atmislar jiletler hatta corap bile cikti bir suru pislik kadinin birisi para vermemek icin biz banyoyu kulanmiyoruz diyor ust kattaki komusumuz hic tuvaleitim yikamazdi su bilee dokmezdi kadinin butun kokusunu cekiyorduk kendiside anlatirdi hic yikamam diye biz vernelle yikardik tuvaleti ama koku gitmezdi 1.kata koku gelmez diyorlar ama oyle bir geliyorduki anlatamam

Muhtemelen giderlerden geliyor...

Lavabonun süzgecini çıkarıp güzelce yıkayın alttaki boruları söküp icini temizleyip U seklinde takın.

Ben onceden lojmanda oturmak icin evi kontrol ettirdigimde cok pis bir koku alıyordum. Meger su borularından birinde fare ölüp kalmış igrencccc kokuyordu.tum tesisat değişti de kurtulduk.

Ama bu dedigim olay sehirlerde olmaz...

Aa sehirde olmaz demiştim su deposu olmadıgından ama klozete ya da lavabo deliğinden fare atılacağı hic aklıma gelmemişti!
Gerci lağım fareleri de kanalizasyonlarda cirit atıyor ama katlı dairelere çıkamazlar herhalde.

Kısacası ceset gibi kokuyorsa ya kanlı birseyler var Yada hayvan cesedi....

bak yukarıdaki örneğe, olabiliyomuş demek ki değil mi hayvan ölüsü

ne kadar meraklıyız çok bilmişlik yapmaya, hiçbir şeyden anlamıyormuşuz pehhhh
Okadar ısrarla bir ceset görmek isterseniz, zaten sonunda o tafşan ya şapkadan yada paçadan çıkacaktı.

Bu en son düşünelicek, oranı en düşük bir fikir. Ondan önce kokunun asil nedenini araşdirmak. o kişilerde cikdi, diye bizim evlerimizdedemi tafşan yada, fare cikmali? Ama hayvan ölüsünden önce insan cesedi ile bir fikir yokmuydu?
Valla boruları akıl etmeyenler bencede hala cok bilmişlik taslıyorlar ısrarla.

bu soru erkeklere yönelmiş olsaydı, 100'de 1% belki bir ceset olabileceğini söylemiş olabilirdi.

hem ben artık pes edip tamam, hepimizin evinde bir ceset olduğunu kabul etmemişmiydim
şimdi lafı nerden nereye getirdin, hiç olmadı bak

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim evimiz 1.katti hic fare gormedik ama 6.kattaki komsumuzun evinde cirit atiyorlardi katli dairelerede cikiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…