• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimm çok pis kokuyo :(((

arkadaş haklı olabilir ceset degil de,miğdenizi bulandırmak istemem ama benim alt komsumun gider borusun da lağım faresi ölmus aylardır leş kokusu çektık kadında çok kötu hissetti kendini sonunda boruları kırınca içinden bu çıktı,temizlendiktensaonra koku kalmadı.

bende diyecektim bunu.:31::31:

fare ölüsü olabilir. inanılmaz koku yapar.

yıllar önce babanemin zemin kattaki evinde ölmüş nasıl koku vardı durulmayacak şekilkde.

neyse ki leş bulundu .temizlik yapıldı.

Benim de aklıma ilk gelen hayvan ya da insan herhangi bir ceset geldi:53:
Fazla korku filmi izliyorum sanırım ama olmayacak şeyler de değil:31:

Ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? Önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

giderler için güçlü çözücüler var onlardan kullanın. birde bu bellirli bi sürede otomatik fıslayan oda kokusu alın benim ev mis gibi kokuyor ,hala olmuyorsa bencede bi ceset var :53:

Kirec sokucu deterjan falan fayda etmez eskiden evimiz 1. Katti tuvalet ve banyodan cok pis kokular gelirdi apt 9 katli idi tuvaletten kokunun gelmesi ust kattan kaynaklaniyordu cunku tuvaletini hic temizlemezlerdi cok afedersiniz tuvaletlerini yapsa dahi su dokmezlerdi birde kadin marifet gibi anlatirdi daha sonra banyo ve tuvalet lavobolarimizdan sular fiskiriyordu banyo yaptiklari su bizim evden cikiyordi bizim sularimiz gidiyordu yukari katlarin pis suyu bizden cikiyordu. Ust kattakiler hep bizi suclarlardi belki 20 tane usta getirdiler hepside ayni seyi soyledi 1.katin borusu tikali degil. Yukaridaki borular tikanmis dedi adamlar temizledi aman allahim pislik olarak ne ararsniz cikti pedi bile parcalayip atmislar sabun atmislar fare olusu bile cikti

Son düzenleme:
Giderlerinize baktirin acil olarak. Lavobo ve yer sifonlarina minik naftalinler koyun. Mr. Muscle lavabo açlari kullanin. Ama giderlerde sorun var belliki

Ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? Önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.

yok yaa daha neler hıc böyle bi yorum görecegimi sanmıyordum şook oldumm :)

Tesisatçı çağırmadan halledebileceğinizi sanmıyorum.
Lavabonun altındaki borunun S boru olması gerekiyor.

Ayrıca,banyo zemininde ızgara varsa,oraya su dökmeyi ihmal etmeyin.

"Sarah's Key" filminin senaryosu :52:

:27: Benimde aklıma bu geldi ilk ne yalan söyleyim. Hemde inşaat halindeyken almışsın evi, inşaatlarda neler olmazki ayyyy:18:

Şaka bi yana kesin lavabo gideriyle alakalı bişeydir o canım, hallolur bişe yani.

Kızlar bakın aklıma geldi, lağım borularinda bir delik yada bir hava kaçan kacak'gi kast ediyordum. Yada pervaneden gele bilir, ama yüzde yüz o borulardan geliyor. İster eski, ister yeni olsun! Benim banyo için sirkeden başka yapacagım bir şey yok, çünkü ev benim değil, sayibide milyoner bir pinti:(

Ama sakalım yokki dinleyen olsun:D evet siz haklısınız ve cezet var hepimizin evinde..:))

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb cnm. ya bu ceset yazan arkadaş ödüümü koparttı :D okuyorum dıyorum ne yazıyor burda. arkadaşlarında dedıgı gıbı koku gıderlerden gelıyordur. bı tesisatcı çağırman lazım :. okadarda temızlık yapmışsın herseyı yıkamışşsın kıyamam. ama sorun gıder sanırım. lavabo açlardan kullanabılırsın. bızdede ara sıra oluyor felaket bı koku hemen parfum sıkıyom eve sanırım yukarkı komşu klozetlı tuvalete buyukabdest yapınca oluyor cunkua ara ara o kokuyu cekıyoz mutfagıma kadar gelıyo...

koku giderlerden geliyor olabilir ama binada birtek sende varmış evde çocuk varmı çocuklar ücra bir köşeye birşey atmıştır çürümüştür belki bir diğer ihtimalde eve merdivenlerden fare girebilir evde ölüp kalabilir,benim amcamın evinde öyle olmuştu çekyatın arkasına girip orda ölmüştü iğrençbir kokuydu kokusu hala burnumda ıyy,tabi inşallah böyle birşey değildir ,siz yine tesisatı bir kontrol ettirin bence.

Bu koku kesin giderlerden geliyordur temizlikçi yerine tesisatçı çağarsaydın..komşun bile kapına geldiğine göre çok iğrenç bir kokudur....onlar bile dayanamamış birde siz o evin içinde yaşıyorsunuz siz nasıl katlanıyorsunuz ....giderlerinizi bir süreliğine bir şeyle kapatın anlarsınız kokunun nerden geldiğini boruların içinde fare ölüsü falanda kalmış olabilir....Benimde wc den bir koku geliyorduu hemde ne fenaaa taşını borusuna varana kadar değiştirdik ama o koku 1 hafta sonra tekrar geldii ve dayanamayıp tıkadım kullanmıyorum Allahtan banyomdada klozet vardı....yoksa o kokuyla yaşayamazdım!....alt katta oturanların tuvaletinden seninkine çıkıyordur koku bende üst kattayım banada aynısı oldu .......en kısa zamnda usta çağar belki kapına gelen komşundan geliyordur kokuuuu :D

Aynı dertten muzdariptim benim o kadar yayılmıyordu.
Çareyi buldum : NAFTALİN!
3 tane banyoya 3 tane tuvaletteki lavobaya koydum ne koku kaldı ne bişey :39:

Son düzenleme:
belki arkadaşın evinde olmaya bilir ama bı ceset olayına niye bukadar şaşırıyosunuz müge anlıdada çıkmıştı bitane adamı öldürüp harçla sıvayıp kapamışlardı ein duvarınaydı galiba kokudan bulunmuştu :18:

ya kızlar nasıl çalışıyor beyniniz anlamıyorum, kadını evinden soğutacaksınız, ceset falan. besbelli giderlerden geldiği. bizim ülkemizde kim işini düzgün yapıyo, inşatta yarım yamalak yapıp yapıp kaçıyorlar. muhtemelen bu arkadaşın evinde de öyle olmuştur, borular yanlış yerleştirilmiştir. en basit usul, giderleri tıkayacak. :ssz:

Back