- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen..
Daha yeni başka bir konuda yazdım. Kendimde bir konu acmıştım.
benim kurtarıcım temizlik sireksi! 100'de 99 kezin kokuyu alır.
Ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? Önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.
evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen..
Ayy Allah korusun canım ama bizden önce bu evde hiç kimse oturmadı.apartman inşaattayken almıstık biz yani ilk biz oturduk evimize ev bizim kiralık filada diğil
arkadaslar bide bizim apartmanımız 19 daire ama bu koku bi tek bende var.baska dairelerde yok :18:
arkadaş haklı olabilir ceset degil de,miğdenizi bulandırmak istemem ama benim alt komsumun gider borusun da lağım faresi ölmus aylardır leş kokusu çektık kadında çok kötu hissetti kendini sonunda boruları kırınca içinden bu çıktı,temizlendiktensaonra koku kalmadı.ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.
Adı Hollandaca schoonmaak azijn,temizlik sirkesi ?? adı öyle mi geçiyo nerden alabilirim.yoksa normal sirke mi
arkadaş haklı olabilir ceset degil de,miğdenizi bulandırmak istemem ama benim alt komsumun gider borusun da lağım faresi ölmus aylardır leş kokusu çektık kadında çok kötu hissetti kendini sonunda boruları kırınca içinden bu çıktı,temizlendiktensaonra koku kalmadı.