Evimizin eski ve yeni hali :))

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
kızlar merhaba! bir süredir bakıyorum evlerinize:) çok şükür sonunda bizim de evimiz oldu ve tadilatını tamamladık..
size eski ve yeni fotoları ekleyeceğim. yorum, fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.
eski halinin fotoları hazır da, yeni halini evi iyi bir toparlayayım, yapmak istediğim son dekorasyonları da yapayım o şekilde çekip koyacağım bakalım.
çok heyecanlıyım..
hepinize sevgiler..
bu arada sizlerin evinden gördüğüm ufak tefek hoş fikirleri de uygulayacağım, mesela kimin eviydi hatırlayamıyorum şimdi ama duvarlarda (yerde) çiçekler, motifler falan vardı. evin artan boyalarından da onları yapacağım..
beni takip edina.s.

Son düzenleme:
kızlar merhaba! bir süredir bakıyorum evlerinize:) çok şükür sonunda bizim de evimiz oldu ve tadilatını tamamladık..
size eski ve yeni fotoları ekleyeceğim. yorum, fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.
eski halinin fotoları hazır da, yeni halini evi iyi bir toparlayayım, yapmak istediğim son dekorasyonları da yapayım o şekilde çekip koyacağım bakalım.
çok heyecanlıyım..
hepinize sevgiler..
bu arada sizlerin evinden gördüğüm ufak tefek hoş fikirleri de uygulayacağım, mesela kimin eviydi hatırlayamıyorum şimdi ama duvarlarda (yerde) çiçekler, motifler falan vardı. evin artan boyalarından da onları yapacağım..
beni takip edina.s.

hani fotolarr:çok üzgünüm:

takip ettim çok güzel olmuş :)) nerde kız fotolar ,heyecan içinde bekliyorum kaydirigubbakcemile3,ama yeni halinide koy yahu nasıl kıyaslıycaz ..

arkadaşlar dedim ya, bi kaç eksik var onları da tamamlayayım yeni halinin fotoları ile ekleyeceğim buraya. henüz foto koymadım yani..
yorumlarınızı yazarsanız resimleri yükleyince sevinirim.

ya, arkadaşlar heyecanımı paylaşın istediiim!! opuyorumnanaktanben de bir an önce tamamlamaya çalışıyorum zaten. kafamçokkarıştı

iyide foto olmadan bu bölüme konu açamassın ,madem tamamlamadın ,bitince açsaydın ..

arkadaş yeni tadilat yapmış ve heyecanlı, bunuda paylaşmak istemiş.
ne kadar olumsuzsunuz yaf.
resimleride ekler sanırım yakında.
bende en çok böyle eski ve yeni halleri görmeye meraklıyım. neler olmuş nasıl değişmiş güzel olmuşmu merak ederim. bakalım resimler eklenince görücez ;)

arkadaşlar, nihayet hazırım sanırım:)) eee, kolay şey değil bilirsiniz.. kırlmadık, dökülmedik yer kalmadı neredeyse.. birde ortalıkta oğluşumla..
bakalım yükleme de çabuk olur umarım.
ama parti parti koyabileceğim galiba. sabreden ve sabredemeyen arkadaşlara:) sevgiler..
yorumlarınızı da bekliyorum.

Eklentiler

• $salon1.webp
    $salon1.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 259
ya, bir sorunum var arkadaşlarlaelaelaelaelae nasıl resim ekleyeceğimi unutmuşumlülülülülülü bi yardımcı olsanızopuyorumnanaktan

Back
X