Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sure olarak da Vakia tavsiye ederim evin bereketini arttirir
Fetih, hani hayir kapilarini acar dusuncesiyle
Esinizle anladigim kadariyla inanc konusuda anlasamıyorsunuz bence birbirinize saygi duyduğunuz surece sıkıntı olmaz dunya duayla dönüyor

Ben onun durumuna pek saygı duymuyorum açıkçası, o benimkine duyar takdir eder. Ama kendi yapmaz. Bildiği halde yapmaması beni üzüyor. Hatta bazen sitem ediyorum bu ev ateist evi mi ne bu bir Kuran aç oku diye... Ne bileyim Cumaya git en azından diyorum, hocaları yobaz bulduğunu onların arkasına geçmeyeceğini söylüyor. Hayır yani bu durumun negatifliğini yaşayan bir tek ben miyim anlamıyorum o gayet memnun halinden. Kayınvalidegil de aksine dindar tipler, kadıncağız her geldiğinde oğluna üzülüyor. Hatta bekarken oğlunun evine gidip alkollerin hepsini klozete dökmüşlüğü var... Ben öyle değilim birlikte içeriz de ama ne bileyim uzak durmak istemiyorum duadan. Bazen bunu bile düşünüyorum evde sürekli alkollü içeçekler bulunması da evi etkiler mi... Önceden bu evde oturanlar nasıl insanlardı bilmiyorum tek bildiğim eve iyi bakmamış olmaları. Ha bir de evin çeşitli yerlerinden dini kitaplar çıktı eşim bunların içine hiç bakmadan attı. Evimde böyle şeyler istemem diyerek. Yazarını bilmediği kitapları evde tutmaz o konuda da hassas.

Neyse daha fazla detay vermeden kaçayım... Yarın temizlik yapayım bir de diğer tavsiyeleri uygulayayım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun :KK200:

Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
Benim evimde de her gün bir şeyler kırılır, mutlaka elimin bir yerini keserim 😀 ama ben sakarım. Benimki ondan. Yürürken kapıya çarparım mesela. Bardaklar hep düşer elimden. Mutlaka günde bir kere çizik oluşur elimde. Bazen yüzeysel bazen derin ama benimkiler hep sakarlık. Aksini düşünmedim 😅

Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.
1.sirkeli su
2. üzerlik tohumu yakma işlemi
3.21 gün boyunca evde Kuran sesi(Youtube'dan açın çalsın)

Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Canım senin derdinin dermanı kesinlikle bakara suresi okumak ya da internetten çalmak.
İnternetten faydalarına bakabilirsin.
Yalnız bakara suresi çalarken bir pencereni açık bırakmaya dikkat et.
Allah'ın izniyle bu sure sana şifa olacaktır.

Ritüeli şöyle uygulayabilirsiniz:
Birkaç dal kuru adaçayını bir arada tutuarak mümkünse toprak, değilse cam kap içinde yakın, ardından alevini üfleyerek söndürün. Dalların bir arada tutulması için için yanmaya devam etmesi, tütsüye dönüşmesi için gereklidir. Aksi halde adaçayı dalları söner, her defasında yeniden yakmak zorunda kalırsınız. Alev söndükten sonra tütmeye devam eden adaçayını bulunduğunuz mekanın bir köşesine koyun. Bu köşe pencereden uzak olmalı ki duman mekana nüfuz edebilsin. Ancak pencerelerden biri hafif aralık olmalı ki adaçayı tütsüsü ile temizlenen hava dumanla beraber dışarı çıksın ve temiz hava yani temiz enerji ile yer değiştirsin. Eğer bütün mekanı tütsülemek istiyorsanız, her birinin köşelerinde tütsüyü birkaç saniye tutabilirsiniz. Bu durumda odalardaki pencereleri hafif aralık bırakmayı unutmamalısınız.

Tütsüyü ayaklarınızın altına, başınızın üzerine ve koltukaltlarınıza tutarak kişisel enerjinizi de temizleyip yenileyebilirsiniz.

Ritüeli gerçekleştirirken gözlerinizi kapatın, içinizde ve mekanda hissettiğiniz sıkıntının, negatif enerjinin adaçayı dumanıyla beraber hem sizi hem mekanı terk ettiğini düşünün. Adaçayı tütsüsü küle dönüştüğünde bu külü çöpe dökmeyin. Pencere pervazına koyun ya da savurunki topladığı negatif enerjiyle uçup gitsin. Ancak mekanın içine ya da bahçesine kül gelmemesine, tamamen mekanın dışına çıkmasına dikkat edin.

Böyle bişey buldum. 🤷🏼‍♀️

Günahları terketmeli kuran okunmalı bende bazı mekana girdiğimde için kararır resmen bazı yerlerdede uykum gelir uykunun geldiği evler de yaşayanlar dini bütün insanlar ota vs inanmam

Bütün evi dip köşe temizleyip tüm kapı ve camları açıp diş kapı da dahil havalandırın

Adaçayı yakıp özellikle kapı arkalarina falan gezdirin

Kapının önünü sirkeli su ile silin

En sonunda siz de duşa girin tuz dokun üzerinizden

Evime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.
Orkideyi atmayın sakın. Benim de öyleydi ve 1 sene hiç çiçek açmadı ama sonra maşallah her sene çok iyi verdi çiçek

Tütsü, sirkeli su , evde kuran dinlemek geçici çözümler
İnanç durumunuzu bilmiyorum ama inançlı biri iseniz namaz kılın, içinde namaz kılınan ev her türlü negatiflikten korunuyor.

Ben onun durumuna pek saygı duymuyorum açıkçası, o benimkine duyar takdir eder. Ama kendi yapmaz. Bildiği halde yapmaması beni üzüyor. Hatta bazen sitem ediyorum bu ev ateist evi mi ne bu bir Kuran aç oku diye

Sorun bu bence. Birbirinize göre değilsiniz. Adam okumuş arastirmis. Ben de Arapça okumayi bilirim de deistim yani. Eşin de o yolda. Aziz Nesin de eskiden hafızdı 😀 Bu çok temel bi konu biri inanan öbürü inanmayan iki insanın aynı evde birbirine saygı duyması çok ütopik olur. Haliyle boyle bi evde negatif enerji normal. Evden degil birbirinizden alıyorsunuz onu.

Ben de ınanıyorum enerjısı olduguna. Ilk farketmem kızım yenı dogdugunda oldu her evde durmuyor ve uyumuyordu aglaya aglaya bı hal oluyordu o evden cıkınca hemen uyuyordu. Bende bı arkadasımda kaldım 2 gece hersey guzel ve yenıydı ama sabaha kadar rahat edıp uyuyamadım gotumcemde yer yatagında bıle cok rahat uyumustum. Hatta kv denın aptmanında var aıle aprtöanı ben orda hangı eve gıtsem gozumu acamıyorum asırı halsız ve uyku cokuyor. Ne yapılır nasıl olur bılmem ama ımkanın varsa evı degıstır. Cunku ınsan gercekten huzursuz oluyor

Ben ara ara evimde adaçayı yakıyorum huzursuz olduğum birileri eve girmişse özellikle. Annemde tuz yakardı. haftada bir evi güzelce havalandırıp, mumlarımı yakıp güzel dileklerde bulunuyorum. Evin enerjisi cidden çok önemli, haklısınız.

ne demek ıstedıgınızı cok ıyı anladım ılk oturdugum ev oyleydı
ev gercekten onemlı ya ferah aydınlık ıc acıcı sızı harekete gecıren ıcıne gırdıgınızde ıste burası benım yuvam dıyebılecegınız bır ev olmalı bunu ılk evden tasınıp kurtulunca daha ıyı anladım ve gercekten evlerın enerjısı var buna ınanıyorum

eger tasınma sansınız yoksa ev ıcın uygun bıtkıler alın bol bol kocaman botanık gıbı :) fazla esyaları azaltın arada bır evde esyaların yerını degıstırın dolap ıclerını falan

oda kokularından koyun her odaya bence bıraz daha farkedecektır

Ben fiziki olarak evin enerjisinden olduğunu düşünmedim. Eşyaların kırılması dikkatsizlikten olabilir, yaralı yarasanın ölmesi de çok normal. Siz sürekli evde negatif enerji olduğunu düşünüp buna inandırdınız belki kendinizi, o yüzden bu gözlemler ve dikkatsizlikler de arttı. Tütsü yakmak falan amaç negatif enerjiyi dağıtmaksa bana çok saçma geliyor.
Bir negatif enerji varsa insanlardandır, ortama bu sinmiş olabilir diye düşünebiliyorum en fazla. Bu da tütsü yakmakla değil, oradaki insanların enerjilerini yükseltmeleri ile düzelir.
Kısacası evinizin değil, orada yaşayanların enerjisi düşük olabilir bence. Kendinizi rahatlatacak şeyler yapmanızı öneririm, ve bu tür negatif düşüncelerden uzaklaşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X