- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
- Konu Sahibi feruzecerci
Sure olarak da Vakia tavsiye ederim evin bereketini arttirir
Fetih, hani hayir kapilarini acar dusuncesiyle
Esinizle anladigim kadariyla inanc konusuda anlasamıyorsunuz bence birbirinize saygi duyduğunuz surece sıkıntı olmaz dunya duayla dönüyor
Ben onun durumuna pek saygı duymuyorum açıkçası, o benimkine duyar takdir eder. Ama kendi yapmaz. Bildiği halde yapmaması beni üzüyor. Hatta bazen sitem ediyorum bu ev ateist evi mi ne bu bir Kuran aç oku diye... Ne bileyim Cumaya git en azından diyorum, hocaları yobaz bulduğunu onların arkasına geçmeyeceğini söylüyor. Hayır yani bu durumun negatifliğini yaşayan bir tek ben miyim anlamıyorum o gayet memnun halinden. Kayınvalidegil de aksine dindar tipler, kadıncağız her geldiğinde oğluna üzülüyor. Hatta bekarken oğlunun evine gidip alkollerin hepsini klozete dökmüşlüğü var... Ben öyle değilim birlikte içeriz de ama ne bileyim uzak durmak istemiyorum duadan. Bazen bunu bile düşünüyorum evde sürekli alkollü içeçekler bulunması da evi etkiler mi... Önceden bu evde oturanlar nasıl insanlardı bilmiyorum tek bildiğim eve iyi bakmamış olmaları. Ha bir de evin çeşitli yerlerinden dini kitaplar çıktı eşim bunların içine hiç bakmadan attı. Evimde böyle şeyler istemem diyerek. Yazarını bilmediği kitapları evde tutmaz o konuda da hassas.
Neyse daha fazla detay vermeden kaçayım... Yarın temizlik yapayım bir de diğer tavsiyeleri uygulayayım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim beni anladığınız için sağolun