Evimin duzensizligi.. fikirlerinize ihtiyacim var

Selamlar, sana da iyi bayramlar dilerim. Demek 1 gün farkediyor, biz ilk gününü bitirdik sayılır bayramın

Valla ona kalsa bırak, ben yine dağıtırım nasılsa diyor

Zara Home gerçekten çok güzel ama inanılmaz pahalı. Mağazasına girmek istemiyorum bu yüzden valla. İkea daha iyi fiyat olarak.

Evet ben de ilk evlendiğimde pakete nasıl girer diyordum, anneme sordum. Kendi içinde üretiyormuş o böceği, sonra paketi delip eve bile yayılabilirmiş. Hemen kavanoz almıştım bir sürü bunu duyunca

Yeni koyduklarında böcek yoksa daha olmaz tuz da koymuşsun. Ama yine de sık tüketmeye çalış. Ben ara ara kontrol ediyorum bakliyatları o korkuyla :)

Konu sahibi aliexpresste gezinirken su urunude gordum. Bilmiyorum isine yararmi. Ama Egerki buz dolabinda biraz daha duzen istiyosan, dolaptaki cekmecede her meyve sebzeyi beraber atip ezilmelerini istemiyosan isine yaraya bilir. Boylelikle domates biberleri ezilmekten kurtarirsin, domateslerin yumusadigini farkedince hemen gozunun onunde oldugundan o aksam menemen yaparsin ziyan olmasin diye.

Tabi dedigim gibi bu urunu kullanmadim ben. Kullanip eksi taraflrini goren varsa soylesin bilgilendirme amacli.

Edit: ilk resimdekiler cok ufakmis, bildigin sarimsak ve cherru domatesler icinmis. Asiri kucuk o kullanissiz. Ikinci resimdeki daha mantikli geldi bana.

Tesekkurler iyi bayramlar :)
Evet once bosaltin ona gore alirsiniz tahminim 2 yada 3 tane kare kutu alir.

Resim eklemek zahmet olmaz yapamadim suan LJUST adi buyuk boylari olur ikea sitesinde aratin cikar.

VARIERA da salatalik domates icin dedigim.

Kızlar cam daha sağlıklı, plastik koku yapıyor hem de içindeki zararlı maddeler geçebiliyor sebzeye, meyveye.

Cam doğal bir şey sonuçta ve çok daha şık duruyor.

Off tam benlik bir eviniz var. Temizlik yapmayi okadar cok seviyorum ki anlatamam. Oncelikle isinizee yaramayan, giyinmediginiz kiyafetleri atin, rahatlayin.

Bu kasiklik cok guzelmis goz goz, ama fazla karisik evet. Ben olsam o uzun uzun bolmeleri bide yaridan bolerdim. Mesela tatli kasiklarin tam sigar o zmn. Hic saga sola karismada olmaz. Yaridan bolup bi yarisina tatli kasigi diger yarisina ufak catallari vs. Boylece ozel bicilmis gibi olur bolmeler. Duzenli durur.
Tabi nasil boluceksin bilmiyorum.
Buna benzer tahtan varmi daha elinde? Guclu bi yapistiriciyla ufak ufak tahtalar ekleyip bolebilirsin ikiye.

Kızlar cam daha sağlıklı, plastik koku yapıyor hem de içindeki zararlı maddeler geçebiliyor sebzeye, meyveye.

Cam doğal bir şey sonuçta ve çok daha şık duruyor.
Benimde herseyim cam erzak kavanozlarimda dahil ama konu sahibi ikeaya gidecekmis peynir kabi icin haklisiniz ama salatalik domates zaten plastik kasalarda gunesin altinda duruyor saatlerce ikigunde kaliteli plastikle evinde dursa farketmez naylon posetle koymasindan sagliklidir

bu arada fazla plastik çantaları örgülerini, market poşetlerini, o gün okuduğun gazete ve dergileri koymak için ayırabilirsin çok büyük hava alan bir çantan varsa (örn hasır) onu da kirli sepeti niyetine ya da evdeterlik sepeti niyetine kullanabilirsin yine temiz katlanacak kıyafetlerini koyduğun bir sepet olarak da kullanabilirsin çok şık duruyor

selam, tesekkurler bende 1.gunu bitirdim :)

ikeaya gittim bugun meyve sebze icin iki kutu , patates sogan icin kutu, dolabima bi kutu esimin dolabinada cekmece duzenleyici aldim. hevesle buzdolabini temizledim yerlestirdim, resimleri paylasiyorum simdi.

onerin varsa paylas lutfen

Eklentiler

• IMG_6077.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_6078.JPG
    42,3 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_6079.JPG
    41,4 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_6080.JPG
    46,6 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_6081.JPG
    66,4 KB · Görüntüleme: 170
  • kvarnvik-box-with-lid-white__0247548_PE343754_S4.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 150
  • skubb-box-with-compartments-white__0186718_PE338954_S4.JPG
    12,8 KB · Görüntüleme: 170

ikeaya gittim bugun kutular vs aldim, resimleri paylastim demin. gezinirken cekmece ici catal bicak duzenleyiciler vardi valla almayi dusunuyorum aslinda, ikiye bolememki ya nasi yapayim. oyle tahta vs yok bende, nerde bulurumda bilmiyorum.
buzdolabimi temizledimmm resimlerini paylastim

Off tam benlik bir eviniz var. Temizlik yapmayi okadar cok seviyorum ki anlatamam. Oncelikle isinizee yaramayan, giyinmediginiz kiyafetleri atin, rahatlayin.

hadi ya, ancak buzdolabini temizledim bugun. zevkliydi aslinda, ozellikle ikeadan aldiklarimi yerlestirmek
gardrobum pek eglenceli gelmiyo suanda

Tesekkurler iyi bayramlar :)
Evet once bosaltin ona gore alirsiniz tahminim 2 yada 3 tane kare kutu alir.

Resim eklemek zahmet olmaz yapamadim suan LJUST adi buyuk boylari olur ikea sitesinde aratin cikar.

VARIERA da salatalik domates icin dedigim.

tesekkurler. aldim bugun mesajinizi gormemistim, ama variera'dan aldim hem meyve hem sebze icin 2 tane, bide buyugunu aldim ona da patates sogan koydum. biraz once resimleri paylastim gorebiliyomusunuz? buzdolabimi temizledim bu gazla, bitirmis oldum cok sukur :)

Masraf olmasin diye demistim, ben olsam ozel plastik catal bicak kabi var ikeada, onu alirdim, tahta olmasini sevmedim zaten acikcasi. Keske alsaydin bitane. Neyse bidahakine. Kutular cok hos durmus buz dolabinin icine, benimde aklimda o vardi. Cok guzel olmus gercekten. Bi kutulardan lazimsa bitane daha alip buz dolabinin o rafini full dizebilirsin. Daha simetrik ve duzenli durur.

Esinin dolabina aldigin kutu insallah karton degildir canim. Bi zman snra nemleniyor ici cunku. Plastic yada cabut daha uygun oluyor. Modeli guzel. Biraz kullan snra ayni kutudan 1 2 tane daha al bana sorarsan. Birine esinin coraplari, digerine mesela kemerleri, digerine mesela abur cubur ne varsa savur at.

O cekmece ayirticiyi cok guzel bulmussun, bence onu ufak cekmecelere koyabilirsin. Galiba gardrobundaki cekmeceler daha derin. O cekmeceler icin ablaminda kuzeniminde kullandigi derin derin cabut kutular var. Buna ic camasirlari cok guzel sigiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-06-17-10-39.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 146

aynen bende tahta olmasini sevmiyorum sanki koku yapiyo. alacagim bi dahakine olcusunu alayim gitmeden.
tesekkur ederimmm 3. bilerek almadim dolapta yer kalsin diye, tencereyle artan yemek koyuyorum, corba vs. yada pasta zeytinyagli borcamda. dolapta yerim kalmaz diye almadim. icecekleri koyacak yer bulamadim mecbur oraya koydum, hatta altta o meyve sebzelik var ya oraya diger icecekleri doldurdum :)

esimin dolabina aldigim o cekmece ayirici, ona aldim kemerlerini coraplarini kol dugmelerini falan ayiririm duzgun durur diye bide ararken daha cok dagitiyo bilir nerde ne var diye.
kendime kutuyu aldim icine ne koycam bilmiyorum bakicam gerekirse bi tane daha alirim , karton degil bu ne oldugunu bilmiyorum adini ama hasirimsi bi yapisi var.
gardrobumu duzenleyince onu da paylasicam sizle

super olmus cok guzel ellerinize saglik gormemissiniz mesaji ama dedigim oydu almissiniz cok guzel olmus
En ust rafada kucugu olsa peynirler falan konabilir icine zamanla yaparsiniz kullanima gore.

Oh yaa süper olmuş cnm süper süper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…