Ay aynı böceklerle uğrşaıyprım 2 kez ilaçladılar cok minik mm kadar zıplıyor güvercin yavru yaptı terasa ondan kuş biti dediler. Herşeyi yıkadım ama yok karcher aldım buhar yapıyprum ama yok ya tek tük buluyoum. Terası acmıyprım orada varlardır diye ama gene teras kapısınıj ev kısmında var. Siz kurtuldunuz mu? Psikolojim bozuldu ya. Karcherle mobilayarı yaptınızmı? Yatakları yaptım yerleri yaptıö koltukları yaptım başka nereleri yapayım. Terasıda mı yapsam en azından ölürlermi? Açık terasımızı bu aradaresim ekleyemiyorum o yuzden resim atamadim ama antenli biraz gumuscune benziyor ama minik bunlar
Diğer arkadaş yazmış buharı oda fayda etmedi bana. Terası ilaçlıcam yine yarın. Isırıyormu sizinkiler. İlaçlama şirketi güvercin biti diyor ama güverxinler yok gitti 20 gün oldu ilaçlandı nasıl yaşıyorlar hala anlamıyorum ki ben. Tiksindim evimden artık kafayı sıyırcambenim evde varlar hala tek tuk goruyorum surekli balkonu falan ulacliyorum haftada 1 kere ama hala geliyorlar 1 hafta cam pencere acmadim ama yine varlardi yapacak biseyim kalmadi saldım takilsinlar evde napayim ama terasida ilaclayin buharli hicbisey yapmadim ben
Aynen bende hep yerlerde köşelerde az duvarda görüyorum. Ama güvercin biti ise yuva yaparmış yatak kıyafet dediler. Sizin etrafta kuş varsa bir yere catı vs yuva yaptıysa oradan geliyor olabilirbu bocekler kiyafet hali koltuk gibi yerlere cok gelmiyorlar genelde duvar ve yerde goruyorum ben hic kiyafet yada yatakta koltukta rastlamadim
İlaçlama cağırdım 2 kez yapıldı evi kapalı tuttuk on gün ilaçlı kaldı. Şimdi herşey i yıkadım ütüledim. Hurçladım. Baktım gene var. Zıplıyor dimi sizinde. Kuşlar gelip gidiyorsa onlarda geliyor dedi adam bana. Ama o dediğiniz sıçrayan böceğede benziyor. Bizim bahçe heryer. Yeşillik cokkus balkona geliyorda yuva falan yok geliyor gidiyor kustan geldigini sanmiyorum bunlara sicrar kuyruklar diyolar galiba ilacta fayda ettigini dusunmuyorum ama sayilari baya azaldi isirma falanda gormedim ustumde hic rastlamadim yataktada rastlamadim ama esyalarim duvardan uzak yatagida cektim belki o yuzden gormemisimdir gecen senede olmustu ilaclama cagirdim evi bi hafata kapadim gittim geldigimde yoktu bu sefer mayistan beri ugrasiyorum hala var
Ay aynı işteee. Telefon ışığıyla belli oluyor lanet pisliklerbende çözüm bulamadim benim evim cadde ustunde yan taraf bos arsa yesilli var ama baya ara var en uste oturuyorum alttakilerde yok usenmemişler bana gelmisler resmenben aksamalri elimde telefon ışığıylq ariyorum görüncede ölduruyorum toz gibi duvarda iz cikiyor bendekilerde zipliyor bazen kayboluyorlar
Onu sıkıyprım ben ztn üstüne sıktım inanın can cekişiyor saniyelerce ölmedi hayvanevet bu lanet boceklerk-otrine diye bi ilac var bazilari bitiriyor demis ama ben sıkıyorum bitmedi ama yinede haftada 1 ilacliyorum yerleri silme suyunada katiyorum sagliga zararli degilmis 1 2 saat kapali kalsin sonra 1 saat havalandirmak gerekiyor o kadar isterseniz deneyin terasinizada sıkın duvarlara kenarlara yerlere belki biter denemekten zarar gelmez bahcenizide sık sık islatın belki hava sıcak diye size göç etmislerdir ben hortumla arada yan arsayi suluyorumki ordan geliyolarsa gelmesinler orda kalsinlar
o ilaci sıktıktan sonra 10 gun temizlik yapmamak gerek bide bunlar nemli yerleri seviyolarmis o yuzden cok evi silmeyi
umudumuzu yitirmiyoruz devam ediyoruzvalla 2 aydir yatak odasi cami actirmadim sıcaktan eridik hala umudum bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?