Evimi beğenecek misiniz bakalım

canim evini gercekten güzel dösemissin. :) resimler biraz büyük oldugundan fazla birsey anlasilmadi ama cok hos olmus... :)

bilgisayarlı odanı bana ver gerisi senin olsun.......yemin ederim o odanın resmini tam 15 dakika izledim........aşık oldum galbaaaaaa...

Canım benim daha yeni gelinsin belli allah mesut etsin sağlıklı mutlu günler evinde güzel sağlıcaklahihoyyyt

yatak örtün cok güzel en cok dikkatimi o cekti ama diger odalarında cok zevklice döşenmiş canım güle güle otur

ne kadar çiçekli bi mutfak, çöp kovası halı masa örtüsü perdeler :)
çok şirin gerçekten

evin çok ama çok tatlı canım.ALLAH GÜLEGÜLE oturmayı nasip etsin iyi günlerinizde inş..bu arada dogum kontrol hapı olayına çok güldümkaydirigubbakcemile3yerimseniben olsun kaliteli haptır yasmin kaydirigubbakcemile2

bilgisayarlı odanı bana ver gerisi senin olsun.......yemin ederim o odanın resmini tam 15 dakika izledim........aşık oldum galbaaaaaa...

çok teşekkür ederim canımmm allah size daha güzel evler nasib etsinn:)))kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Çok güzel evin canım güle güle otur.yatak örtün çok hoşuma gitti :))

hakikaten yatak örtün çok hoş allah huzurlu oturmak nasip etsin canım

canim cok güzel evin var allah bir ömür bpyu mutlu etsinnn cok seker dösemissin özellikle yatak örtüne bayildim tam benlik kirmizi gül ve kirmizi renk hastasiyim evinde tam benlik bende genelde kirmizi yaptim güle güle otur canim...

çok güzel canım huzurla mutlulukla oturun bu arada doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorsun gördüm :):):)

çok güzel koltuklarını ve halını çok beğendim ama en çok çalışma odasına bayıldım güle güle otur canımcım

çok güzel canım Allah ağız tadıyla mutlu günlerde oturmayı nasip etsin

canım güle güle otur yatak örtüne bayıldım ayrıca koltuklarında güzel acaba koltuklarını nereden aldın hangi marka gerçekten bayıldım

Back
X