• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi beğenecek misiniz bakalım

calısma odana bayıldımmmm
gule gule otur ıns bu arada nerelısın goreme fıkırlerı gordumde bende bu hafta ordan geldımmm memleketımden merak ettımde

bende yukardakilere bakmaya uğraşıyordum meğer küçültmüşsün:)))) küçülünce evin güzelliği ortaya çıkmış. salonun gayet dinamik ferah canım. yatak örtünüde hiç görmemiştim daha önce oldukça orjinalmiş. allah can sağlığıyla oturmak nasip etsin tatlım...

canım bursalıyım ama üniversitedeyken eşim ve arkadaşlarımla öremeye tura gitmiştik bu evleri de ordan aldık:)))

kızlar hepinize teşekkür ederim eşyaların seçimi büyük oranda eşime ait:))) yerleştirmesini ikimiz yaptık:))) beğend,ğ,nize sevindim

evin çok güzel canım güle güle oturŞeniz
fakat iyotlu tuz kullanmanı tavsiye ederim ayrıca yasmin kullanıyorsun ya doğru tercih:delphin:

canım iyotsuz tuzu doktorum verdi tiroid rahatsızlığım var yasmini de kadın doğum uzmanının tavsiyesi ile düğünden birkaç gün önce almıştık:)))))

çok güzelmiş, valla çok beğendim...özellikle yatak örtüne bayıldım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin

Back
X