evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

canım bak bu da fena değilmiş..
ben perde modellerinin ismini bilmiyorum ama iç kısımdaki bordo/kırmızı olan mekanizma sanırım,değil mi?
ben sanırım mutfağa öyle birşey yaptıracağım..:44:

canım bak bu da fena değilmiş..
ben perde modellerinin ismini bilmiyorum ama iç kısımdaki bordo/kırmızı olan mekanizma sanırım,değil mi?
ben sanırım mutfağa öyle birşey yaptıracağım..:44:

pardon foto koymayı unutmuşum :))

Eklentiler

• $96_000011737_b423_orh550w550_Tweed-inspired-living-room-curtains.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 52
pardon foto koymayı unutmuşum :))

stor dedikleri böyle bi şey mi acaba katlamalı perde bu sanırım stor değil :/ ben bunun renklerini ayarlayamam bi de buna takarım kafayı sonra

mutfağa sadece tül ya da dantel kullanıcam son kararım renk uyumu yok bi şey yok kreme ya da beyaz desenine bakarım şöyle güllü falan eski tip görmüştüm english homeda ordan alırım olmadı.

bu da güzelmiş hakkaten ama yüreğim dayanmaz buna kafa yormayı şu sıra :/

kızlaar bu arada bugün nikah tarihimiz alındı 20 mayısa

bir de ayakkabımı aldım bugün

gelinliğim de bunun kırık beyazı kuşağı pembe olcak

symrne ve burdaki diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim liva ve gozdamga biliyolardı zaten gelinliği siz de görün istedim :))

canım çok güzel olacaksın o gün,hiç kuşkum yok..gelinlik te ayakkabı seçimin de süper!
çok beğendim,Allah güzel günler geçirmenizi nasip etsin..:)

kızlar selam,

bugün annemlerin sokağında bir yer keşfettim tesadüfen..
önce kafe zannettim,meğer hem cafe/hem de dekorasyon objeleri satan bir mağazaymış..
çok güzel şeyler vardı içeride,hatta bir tane ayna beğendim, bir tane de hayırlı olsun,kazanç getirsin temennisi olarak şık bir ahşap kutu satın aldım..
kadın pazar günleri kahvaltı da veriyormuş,sanırım yolum oraya yine düşecek..

bu kafenin görünümü..

bu da gözüme kestirdiğim ayna..sanırım ebeveyn banyosunda güzel duracak aqualilly..

Eklentiler

• $IMG_3450.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_3449.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 54

ayna çok güzelmiiiiş. hatta oval kenarı oymalılardan falan çok görüyodum artık her yerde güzeller ama çok sık karşılaşır olmuştum benzer modellerle. bu ayna çok farklı çiçekleri falan çok güzelmiş orjinal de bişi beyaz banyo dolabınla çok güzel olcak bence :))

masalardaki dantel örtüler nası sence? english homeda elime alıp alıp geri bırakıyorum. yemek masasına örtü alcam sade dantel alsam diyorum altında kumaş olmadan masadakiler gibi pembe dantel üstüler var çok güzel english homeda ne dersin?

valla ben önceden örtüye feci şekilde karşıydım ama bir evreden sonra -çok garip birşey- kızlar annesine benzemeye başlıyor:))
benim annem de bu konuda çevresinde guru olarak kabul ediliyor:)))öyle şeyler örüyor ki aqualilly aklın şaşar:)
sadede geleyim,önceleri bu tip örtüleri asla kullanmayan ben anneme dantel uçlar ördürüp pamuklu kumaşın etrafına diktirdim,runner olarak kullanıyorum şu an,çok ta şık oldu..kuzenimin ananesinden hatıra eskilerin kullandığı kalın bel kuşakları var antika,onu bile orta sehpamın üzerinde kullanıyorum,bence harika görünüyorlar..
bu dantel örtüler de aynı şekilde,çok hoş duruyorlar,ben seviyorum..
modern evlerde dantel örtü sırıtıyor,kabul ediyorum,ama bizimki türde evlerde çok güzel duruyor inan bana..hiç tereddüt etme al mobilyalarının ölçülerine göre derim..

coook beğendim, cok farklı.. banyoda da süper durur bence.
nerde burası bu arada?

ben de seviyorum dantel benim salonuma normalde uymaz ama masa örtüsü istiyorum misafir geldiğinde pembe tonlarında ince runner gibi bi dantel örtüm olsun :))

şimdi benim yemek odasıyla ilgili ahşap rengi sorunum olduğunu farkettim bugün o canımı sıktı :/

fotoları ekleyeyim bi yorum alayım symrnecim

yemek takımı bu

avizem de şu

şu an kullandığım bir orta sehpa ve yan sehpası takımı var onu kullanayım diyordum ama sanırım ton farkı olcak şunlar sehpalar

tv sehpası için kullanacağım parça da şu (boyancak ama rengine karar vermedim)

bir de buna rustikleri ekleyin

işte durum bu. önce kendi fikrimi söyleyeyim;

1) avizenin ahşabını, rustikleri beyaz, tv sehpasını eskitme boyamayla pembe ya da elma yeşili yapmak. orta sehpayı da durumu göre ya kullanırım ya değiştiririm odada görerek karar vericem
2) rustikleri ve tv sehpasını avizenin renginde yapmak. bundan pek emin değilim açıkçası içimden gelmiyor o kadar koyu ton kullanmak. yine sehpalar duruma göre değişir ya da kalır.

nasıl?

bu arada o avizeyi salona kullanmak zorunda değilim mutfağa da güzel olur. salona başka bi şey de alabilirim

Son düzenleme:

benim sürekli uğradığım bu tarz bir cafe var keşke onlarda satış yapsa ya da cafe benim evim olsa bayılıyorum böyle kişilikli mekanlara ..
aynanız çok güzel çok şık güle güle kullanın ,bayıldım
bende madame coco dan aldığım aynayı banyoda mı kullansam acaba : )

bizde yarın mutfak dolabı için görüşeceğiz (şükür) mutfağa bakacak ölçü alacak , biz hayalimizdeki mutfağı anlatacağız o tasarlayacak ve fiyat verecek ( en üzücü yanı bu) . evin tadilatı için ilk adımı atıyoruz hayırlısıyla. bol bol başınızı şişireceğim

canım bu mesajını sonradan gördüm:S başka avize düşünürsen şu siteye bakmanı öneririm güzel şeyler var. bir süredir takip ediyorum burayı.
AYDINLATMA- Aydnlatma Avize ve Sarkt-Klasik Avize oklu
tv sehpasını pembe değilde yeşile boyatırsan bence hoş olabilir : ) bu konularda daha acemiyim o yüzden fazla fikrim yok şimdilik : ) uykusuz halde biraz daha kafa yoracağım

bu tarzdan cok anlamıyorum ama sanki mobilyanın rengine ilk secenek daha iyi olur gibi geliyor bana.. ahşap ve beyaz uyumunu sevenlerdenizm.. avizeni çok sevmedim bu arada ben cok özür dilerim ama, yani çok eski tarz gibi geldi.. bi de komple beyaz avize yakışır diye düşünüyorum.. koltuklarının tarzı ne bu arada? yani pembe ve ya yeşil yaparsan belki bi kaç tane yastık atarsan koltuklarına onu da uydurabilrisin.
ama acıkca söyliyeyim çok ayılmadı kafam umarım kafanı daha da karıstırmamışımdır

:)) avizemi eski tarz olduğu için sevdim hatta bi tane abajur tarzı sehpa üstüne koymak için olanı vardı sanki gaz lambası gibiydi şekli onu almadığıma pişman oldum adana'ya gidince ilk iş gidip onu da alıcam salon yan sehpalardan birine koymak için.

komple beyaz avize benim salonuma uymaz canım ya :/ yatak odama olurdu onu da annem ışıl ışıl yatak odası mı olur diye aldırmadı. koltukarımdan köşe olanı bej, berjer pembe iri güllü sndalyelerim de berjerin kumaşı kombininden minik pembe güllü. yeşili de pembeyi de kaldırır yani sehpam.

symrnecim hani senin aldığın konsol vardı ya mudo'dan o gözümde canlandı tv sehpası için. bu yukarıdaki sehpayı öyle eskitme yapsam ama rengine karar veremedim :/ beyaz, pembe veya yeşil aklımda

bence hemen her aynayı her yere kullanabilirsiniz..bazen kurallara pek bağlı kalmamak gerekiyor..
neticede burası bizim evimiz,kendi istediğimiz gibi,içimizden geldiği gibi olmayacaksa ne anlamı var?
sizin için de hayırlısı olsun,dilerim hayalinizdeki gibi bir mutfak sahibi olursunuz!:)
ben yaklaşık bir aydır bu tadilat işlerinin içindeyim,elimden gelen yardımı yaparım

canım pardon,hazırlıklar hızlandı,artık sık sık giremiyorum buraya :/
öncelikle belirtmek istediğim -kendim için hep geçerlidir- bir kural var:evine ne beğeniyorsan,içine ne sinecekse o eşyayı al.
yani uyacaktı,uymayacaktı,olurdu,olmazdı düşünme..aklında kalacağına evinde olsun:)yani o lambayı beğendiysen konu kapanmıştır,alıp kullanacaksın,bu kadar takılmayın tarz olayına..belki ben eklektik denen tarzı (yani çeşitli tarzları eski/yeni mesela,biraraya getirme) seviyorum,o yüzden herşey aynı olsun,uysun diye bir tasam yok..beğeniyorum,alıyorum,hepsi bu.

mobilyalarına gelince...benim aldığım dresuarn rengini gördün..o rengin benim evdeki eşyalarıma uyumlu olduğunu mu sanıyorsun?tabii ki hayır :)ama o dresuarı almasaydım hep içimde kalacaktı,onu biliyorum :) bence renklere,uydurma işine bu kadar takılma...modayı takip ediyor musun bilmiyorum ama artık çanta/ayakkabı/aksesuarda bile uyum yok,hiçbirşeyde uyum yok..bırak neleri seviyorsan,gönlünden hangi renk geçiyorsa o renk yap..

ama tatlı bir yeşil de -şöyle elma renginden- fena olmaz hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…