evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

Yataş gerçekten iyi..
Zaten Tempur yatakları da Yataş mağazaları satıyor..sadece birkaç bin liracık farkla:)))
Bizim yatağımız İdaş,çok ta memnunum,bir sıkıntım olmadı 5 yıldır..ama Yataş daha iyi gibi geliyor bana nedense..ama git dene bence yatak mağazalarında..
şu Hemnes'i bir daha düşüneyim bakayım..:)

ben de idaşla yataş düşünüyorum bakalım ama çok fazla para vermek de istemiyorum maksimum bin falan gibi düşünüyorum bulurum inşallah. tamamen viscolex değil de altı yaylı üstü viscolexler iyi diyolar onlara bakıcam. ikeada beğendiğim yatak da öyleydi

canım biz geçn hafta idaş aldık gold serisi mira modeli yarı ortopedik çok sert değil içine gömülecek kadar yumuşak da değil gayet sağlıklı bir uyku sunuyor.ben çok yatak yadırgarım ilk akşamdan mışıl mşıl uyudum.fiyatı da 650 tl .

canım az önce reklamda gördüm Yataş'ta kampanya varmış:yatak alana Puffy nevresim takımı ve yanlış hatırlamıyorsam 1 ay erteleme ve 12 taksit olayı var sanırım..bir araştır hepsini..

canım biz geçn hafta idaş aldık gold serisi mira modeli yarı ortopedik çok sert değil içine gömülecek kadar yumuşak da değil gayet sağlıklı bir uyku sunuyor.ben çok yatak yadırgarım ilk akşamdan mışıl mşıl uyudum.fiyatı da 650 tl .
https://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection.html

bunlardan hangisi canım seninki?
canım az önce reklamda gördüm Yataş'ta kampanya varmış:yatak alana Puffy nevresim takımı ve yanlış hatırlamıyorsam 1 ay erteleme ve 12 taksit olayı var sanırım..bir araştır hepsini..

eed o reklamı ben de gördüm bi bakıcam yataş'a. adanaya gidiyorum bugün zaten. salı da tatil cuma-pazartesi boş günüm 5 gün tatil oldu bana. salıya kadar hallederim heralde bu yatak işini :)

bilgisayarı almadım bu arada yanıma kızlar salıya kadar iyi bakın kendinize. evinizdeki gelişmelerden habersiz bırakmayın :)

kızlarrr Tepe Home'da ithal ürünlerde 1 Alana 1 Bedava kampanyası var
Harika ürünler var,haberiniz olsun!
özellikle tekstillerde!

https://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection.html

bunlardan hangisi canım seninki?

eed o reklamı ben de gördüm bi bakıcam yataş'a. adanaya gidiyorum bugün zaten. salı da tatil cuma-pazartesi boş günüm 5 gün tatil oldu bana. salıya kadar hallederim heralde bu yatak işini :)

bilgisayarı almadım bu arada yanıma kızlar salıya kadar iyi bakın kendinize. evinizdeki gelişmelerden habersiz bırakmayın :)

canım benimki altın ortopedik mira ben çok memnunum.bide varya çok incelediğinde kafa karışıyor ben 10 dk.da karar verdim tanıdık bizim devamlı alışveriş yaptığımız bir yerdi memnun kalırsın dedi.benim gibi huysuz biri iyi uyuduysa herkes rahat eder diye düşünüyorum.

kızlarrr Tepe Home'da ithal ürünlerde 1 Alana 1 Bedava kampanyası var
Harika ürünler var,haberiniz olsun!
özellikle tekstillerde!

tepe home'da çeyiz kampanyası yapmışlar benim aldığım yemektakımı da var kampanyalardan birinde. yatak odası yemek odası oturma grubu oldukça uyguna geliyor ama hala benim adlığım kadar uygun değil :KK70:

canım benimki altın ortopedik mira ben çok memnunum.bide varya çok incelediğinde kafa karışıyor ben 10 dk.da karar verdim tanıdık bizim devamlı alışveriş yaptığımız bir yerdi memnun kalırsın dedi.benim gibi huysuz biri iyi uyuduysa herkes rahat eder diye düşünüyorum.

ay ben de aldım gitti yataş'a gittik bluestar aldım 160x200e 740 lira verdim baya da güzel bi şey. yanında çift kişilik pamuk saten nevresim takımı da hediye ettiler bu iş de böylelikle hallolmuş oldu :KK70:

selam bilgili ve zevkli hanımlar :)) ben böyle ara ara gelip gidiyorum kusura bakmayın : )

esra canım yatağını güle güle kullan, düğün yakn olsaydı bende alırdım :KK70:

sizlere birşey sorup gideceğim : ) ben mutfakta açık renk dolap istiyorum lakin beyaz mı krem mi olsun karar veremedim:S sizce hangisi daha güzel olur? birde banyo ve mutfak karolarında çinileri çok beğeniyorum. çok pahalı olur diye düşünüyorum. bilginiz var mı : )

selam bilgili ve zevkli hanımlar :)) ben böyle ara ara gelip gidiyorum kusura bakmayın : )

sizlere birşey sorup gideceğim : ) ben mutfakta açık renk dolap istiyorum lakin beyaz mı krem mi olsun karar veremedim:S sizce hangisi daha güzel olur? birde banyo ve mutfak karolarında çinileri çok beğeniyorum. çok pahalı olur diye düşünüyorum. bilginiz var mı : )

çiniyi symrne yaptırdı o daha iyi bilir. ben beyaz sevmiyorum desem mutfak dolabında :KK70: hatta ben keskin beyazı hiç bi yerde sevmiyorum çok çiğ duruyor. kırık beyaz kemik rengi düşünebilirsin. benim yatak odamın rengi çok güzel kırık beyaz evde de harika durdu onu tavsiye ederim. ikea'da da var bu renkten. istanbul ikea'da pax gardrobun olduğu yatak odası benim odamın rengindeydi hemen gittim onu beğendim sonra farkettim ki rengi benimkiyle aynı :KK70:

bi de berceste'nin evinde yeşil bi mutfakları var çok güzel bence ona da bi bak derim.

canım yatağında sevdiceğinle mutlu mutlu uyuyun güle güle kullanın.

teşekkürler canım ama sayende yatağa bin küsür vermedim. senin mesajından sonra ben de de 600-700-800lü yataklara bakmaya başladım 1200 1600lerden inip sonunda bunu aldım ani bi kararla teşekkürler tavsiyen ve iyi dileklerin için :)

canım ben çok aşırı para vermeye karşıyım.çünkü bizlemi yaşıycak nasıl olsa 5 yıl maksimum sonra değiştirirsin.iyi karar vermişsin hem yataşta bu işin piri..:nazar:

canım merhaba,
dolabı koyu renk dışında bence her renk yaptırabilirsin:)
her ikisi de güzel oluyor;beyaz da krem de..
çinilere gelince..karo istanbul,altınçini ve daha pekçok firma bu işi yapıyor,Karo İstanbul en bilineni..
metrekaresi 100 tl dan başlıyor canım..
aklında olsun;geçen bir country homes diye bir ingiliz dergisi var,orada bir mutfağın zemini dikkatimi çekti,yerleri terracotta yapmışlar harika görünüyordu..özellikle açık renk dolaplarla harika görünüyordu..terracottanın fiyatları daha uygun,bilgin olsun..

aqualilly hoşgeldin canım :)
biz kısmetse bu hafta sonu taşınıyoruz ve bu ara eşim de çok yoğun çalıştığı için herşeyle ben uğraşıyorum,çok yoruldum ve sinirlerim yıprandı..
bir de usta büyük banyonun apliklerini neredeyse tavana yakın yapmış,sinirden ağlayacaktım neredeyse..:KK43:
yarın duvar yeniden kırılıp,elektrik tesisatı yeniden yapılıp herşey yeniden yapılacak..canım çok sıkkın :KK43:(
yine büyük banyonun tezgahını ebeveyn banyosunun lavabosuna göre kesmişler..oranın lavabosu kare,büyük banyonunki ise yuvarlak çanak..:KK43:
artık iş sonlara doğru gelindikçe stres tavan yapmaya başladı..
yarın da eve temizlikçi girecek,nasıl olacak bilmiyorum...
bu işler çok zormuş...çokkk
offffffffff

aqualilly hoşgeldin canım :)
biz kısmetse bu hafta sonu taşınıyoruz ve bu ara eşim de çok yoğun çalıştığı için herşeyle ben uğraşıyorum,çok yoruldum ve sinirlerim yıprandı..
bir de usta büyük banyonun apliklerini neredeyse tavana yakın yapmış,sinirden ağlayacaktım neredeyse..:KK43:
yarın duvar yeniden kırılıp,elektrik tesisatı yeniden yapılıp herşey yeniden yapılacak..canım çok sıkkın :KK43:(
yine büyük banyonun tezgahını ebeveyn banyosunun lavabosuna göre kesmişler..oranın lavabosu kare,büyük banyonunki ise yuvarlak çanak..:KK43:
artık iş sonlara doğru gelindikçe stres tavan yapmaya başladı..
yarın da eve temizlikçi girecek,nasıl olacak bilmiyorum...
bu işler çok zormuş...çokkk
offffffffff

kolay gelsin canım sıkma canını her şey hallolup da evine geçtiğinde hiç bir şey gözüne görünmeyecektir. umarım bundan sonra hiç bir aksilik olmadan tamamlarsınız her şeyi.

evini yerleştirdikten sonra mail bekliyorum unutma :KK34:

kolay gelsin canım sıkma canını her şey hallolup da evine geçtiğinde hiç bir şey gözüne görünmeyecektir. umarım bundan sonra hiç bir aksilik olmadan tamamlarsınız her şeyi.

evini yerleştirdikten sonra mail bekliyorum unutma :KK34:

sana mail attım zaten :)
bu arada banyo düzeldi,yeni foto gönderirim:KK66:

canım yemek odanın rengi harika benimkine benziyor çok kullanışlı bir renk pişman olmıycaksın..:nazar::nazar:

görmemişim canım mesajını pardon :) ben de çok beğenerek aldım inşallah bi sorum yaşamam teşekkür ederim :))

sana mail attım zaten :)
bu arada banyo düzeldi,yeni foto gönderirim:KK66:

hemen bakıyorum :KK70:

symrnecim taşınma telaşındasın bugünlerde ama buraya bakınca yazabilir misin bachatayı nerden almıştın? ben baktım da 379 fiyatı 290a mı ne almıştın sen sanırım acaba kampanya devam ediyor mu hala? klasik avize salona pek uymadı. modeli uydu ama rengi koyu geldi bana içime sinmedi beyaz bachata alayım diyorum.

X