- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
canım pardon,hazırlıklar hızlandı,artık sık sık giremiyorum buraya :/
öncelikle belirtmek istediğim -kendim için hep geçerlidir- bir kural var:evine ne beğeniyorsan,içine ne sinecekse o eşyayı al.
yani uyacaktı,uymayacaktı,olurdu,olmazdı düşünme..aklında kalacağına evinde olsun:)yani o lambayı beğendiysen konu kapanmıştır,alıp kullanacaksın,bu kadar takılmayın tarz olayına..belki ben eklektik denen tarzı (yani çeşitli tarzları eski/yeni mesela,biraraya getirme) seviyorum,o yüzden herşey aynı olsun,uysun diye bir tasam yok..beğeniyorum,alıyorum,hepsi bu.
mobilyalarına gelince...benim aldığım dresuarn rengini gördün..o rengin benim evdeki eşyalarıma uyumlu olduğunu mu sanıyorsun?tabii ki hayır :)ama o dresuarı almasaydım hep içimde kalacaktı,onu biliyorum :) bence renklere,uydurma işine bu kadar takılma...modayı takip ediyor musun bilmiyorum ama artık çanta/ayakkabı/aksesuarda bile uyum yok,hiçbirşeyde uyum yok..bırak neleri seviyorsan,gönlünden hangi renk geçiyorsa o renk yap..
ama tatlı bir yeşil de -şöyle elma renginden- fena olmaz hani
kolay gelsin canım sana ne zaman taşınıyorsunuz belli oldu mu bi tarih?
uyum yok ama her şey de bi telden olsun istemiyorum :/ yeşil bana da sempatik gelmeye başladı perdeyi düz pembe yapacağım düşünülürse güzel olur gibi geliyor. çok severim pembeyle elma yeşilini :)) acaba rustikleri metal mi yapsam demeye başladım bu ara salon için? ikeadaki metaller hem sırıtmaz hem renk derdi olmaz. avizeyi de ellemeden kullanabilirim böylelikle. orta sehpa da dediğim gibi uyarsa kullanırım uymazsa tepede benim yemek odasının vardı sehpası sanırım oraya bakarız.
yatak odasının rustikleri beyaz olacak o kesin
koridordaki pencereye de stor değil de senin o paylaştığın katlamalı perdeden almaya karar verdim :) himym'da gördüm geçen banyoda kullanmışlardı katlamalı perde lillyle ted'in suburban evleriydi o kadar güzeldi ki klasik amerikan tarzda diziyi bırakıp evi izledim resmen