ben geldiiiim
yok yok ben bembeyaz evleri seviyorum evet ama ahşaba sevgim saygım sonsuz
yemek odam ahşap mesela. eğer salonum ve oturma odam ayrı olsaydı belki evet dediğin gibi salonu zbyd'nin salonu gibi yapardım provincial country fransız usulü ama tek odada yaşayınca bana ağır gelir o odada sürekli bulunmak diyerek daha rahat bi countrye yöneldim. daha ikea tepe home tarzı.
cevizler için de şunu söyleyeyim
cevizi çooook severim annemlerin evi (yatak odası-hol-salon) muhteşem ceviz mobilyalarla doludur. yukarıdaki evlerden berceste'nin evini andırır fakat onu saki daha ilerki yaşlarda istiyorum. şimdilik daha cıvıl cıvıl açık renkli neşeli bir evim olsun sonra da classic furniture dediğimiz o tiplere geçeyim
istanbul maceram çok güzel fakat bir o kadar da yorucuydu. gelinlik provasına gittim, gelinlik için kumaşları aldık eminönüne gidip. sonraki gün de ikeaya gittik. oraya kadar gitmişken kaan için de düğünde giyeceği gömlek, papyon,kuşak vsyi aldık. başka bi şe yapacak zamanımız yoktu zaten.
ev çok güzel olmuş bu arada. banyoya bile ısındım o kadar diyeyim yani
dış boyası,ferforjeleri bir de balkona döşenecek taşlar kalmış.
yeni yeni güzellikler aldım evime. ikea'dan o ahşap mutfak masa sandalye takımını bir de hemnes ayakkabılık aldım. rustikleri aldık daha takılacak. yatak odası beyaz, oturacağımız oda ham ahşap renginde. tüller kayınvalidemden çıktı çok güzeller incecik danteli güllü hepsi de
fonlar kaldı onlara da karar veremediğim için bekletiyoruz. halı da beğendik angoranın beylerbeyi serisinden.
tüm evi benzer model halı döşesem nasıl olur sizce?
bendeki havadisler bunlar sizden ne var ne yok symrnecim nasıl gidiyor evin :))