- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
canım pardon,hazırlıklar hızlandı,artık sık sık giremiyorum buraya :/
öncelikle belirtmek istediğim -kendim için hep geçerlidir- bir kural var:evine ne beğeniyorsan,içine ne sinecekse o eşyayı al.
yani uyacaktı,uymayacaktı,olurdu,olmazdı düşünme..aklında kalacağına evinde olsun:)yani o lambayı beğendiysen konu kapanmıştır,alıp kullanacaksın,bu kadar takılmayın tarz olayına..belki ben eklektik denen tarzı (yani çeşitli tarzları eski/yeni mesela,biraraya getirme) seviyorum,o yüzden herşey aynı olsun,uysun diye bir tasam yok..beğeniyorum,alıyorum,hepsi bu.
mobilyalarına gelince...benim aldığım dresuarn rengini gördün..o rengin benim evdeki eşyalarıma uyumlu olduğunu mu sanıyorsun?tabii ki hayır :)ama o dresuarı almasaydım hep içimde kalacaktı,onu biliyorum :) bence renklere,uydurma işine bu kadar takılma...modayı takip ediyor musun bilmiyorum ama artık çanta/ayakkabı/aksesuarda bile uyum yok,hiçbirşeyde uyum yok..bırak neleri seviyorsan,gönlünden hangi renk geçiyorsa o renk yap..
ama tatlı bir yeşil de -şöyle elma renginden- fena olmaz hani
kolay gelsin canım sana ne zaman taşınıyorsunuz belli oldu mu bi tarih?
uyum yok ama her şey de bi telden olsun istemiyorum :/ yeşil bana da sempatik gelmeye başladıperdeyi düz pembe yapacağım düşünülürse güzel olur gibi geliyor. çok severim pembeyle elma yeşilini :)) acaba rustikleri metal mi yapsam demeye başladım bu ara salon için? ikeadaki metaller hem sırıtmaz hem renk derdi olmaz. avizeyi de ellemeden kullanabilirim böylelikle. orta sehpa da dediğim gibi uyarsa kullanırım uymazsa tepede benim yemek odasının vardı sehpası sanırım oraya bakarız.
yatak odasının rustikleri beyaz olacak o kesin
koridordaki pencereye de stor değil de senin o paylaştığın katlamalı perdeden almaya karar verdim :) himym'da gördüm geçen banyoda kullanmışlardı katlamalı perde lillyle ted'in suburban evleriydi o kadar güzeldi ki klasik amerikan tarzdadiziyi bırakıp evi izledim resmen
ya biz kısmetse ay sonu,en kötü ihtimalle mayısın ilk haftası yeni evimizde olacağız...o yüzden buraya sık giremiyorum son zamanlarda..akıllı telefonlarla da bu siteye girmek işkence,inan bana..zaten telefondan fotoğraf bile ekleyemiyorum siteye
sempatik geliyorsa yeşili seç o zaman,herşey de pembe olmasın bence..
rustikleri metal dene istersen,hiç beğenmedin,içine sinmedi,o zaman boyarsın gider..
katlamalı perdeye gelince,ben de onu mutfak için düşündüm,harika duracak gibi geliyor..
bak hoşuma giden 2 model daha var ama bu mutfak için kullanışlı olur mu,bilmiyorum...özellikle maviye -toile de jouy deseni sebebiyle:)- bayıldımmmmm
madame coco'n un nevresimlerinde de var toile de jouyçok şirinler o mavi özellikle bi sahil kasabasında yaşıyormuş hissi verir insana :)
madame coco perde satıyor mu acaba oraya bakabilirsin satıyorsa muhakkak vardır bu desende perde :)
çok sevindim canım 15-20 gününüz kalmış yeni eviniz için. bizim tadilat nedense aylardır sürüyor daha dış cephe boyanacak. onu da şöyle istiyorum
mavinin bu tonuna bayılırım beyazla da çok güzel duruyor
Canım Madame Coco'nun net üzerinden perde satışı yok,mağazadan varsa bile bana uymaz,çünkü Antalya'da yok Madame Coco.
Toile de Jouy English Home'da da var ama Persan ya da Haremlique'teki kadar kaliteli bir kumaş değil tabii ki..ama bugün English Home'da sipariş bir Toile de Jouy rustik perde gelmiş,gayet hoş görünüyordu..dur bakalım,bu haftaiçi bu perde sorununu kesinlikle her odayı tek tek gözden geçirerek kararımı vermem lazım..
zaten buraya da yazarım,beraber fikir alışverişinde bulunuruz ama şu an vaktim kısıtlı bir yemeğe katılmam lazım..
cephe rengi çok güzelmiş,diziden de hatırladım zaten..harika bir renk..
sonra daha detaylı yazarım
ayyy kaç kişi bakmış bi tane cevap yok aşkolsun
kızlar selam,
yardımınıza ihtiyacım var!
bizim usta -inanılır gibi değil ama- işlerde epey yol almış ve yarın için benden boya kodları istiyor!
benim gönlüm Marshall renklerinden (özellikle bambu yaprağı rengi aklımda kaldı) yanaydı ama usta Filli Boya'nın daha iyi olduğunu,daha çabuk kapattığını ve daha ekonomik olduğunu söylüyor..
şimdi hangi odaya ne renk almalıyım,azıcık yardım...
sonraki postta bugün gördüğüm birkaç perde fotoğrafı koymak istiyorum,duvar renklerini baz alarak onlara da bir fikir verirseniz sevinirim
önce salondan başlıyorum:
salonda 2 adet büyük 3 lü bembeyaz kanapeme bu berjer,sandalye ve halılar eşlik ediyor
ben derim ki Marshall'dan Bambu Yaprağı serisi nasıl olur?ya da şu kum beji tonları falan (toprak tonları)..
sıra geldi misafir/hobi odasına..
aslında misafir odasına her renk olabilir çünkü hala yatağına/koltuğuna karar veremedim :/
ama net olan bir şey var,odada koyu renk bir şey olmayacak..
bir de gömme bir kütüphane yaptırıyoruz misafir/hobi odasına,onun rengi beyaz..aşağıdaki tarzda birşey (bu dolabın 2lisi)
dyo/nano da çisenti diye bir renk var,o her türlü mobilyayı kaldırır diye düşünüyorum..
Oğlumun odası belli oldu gibi :)
odasının tüm eşyaları bembeyaz,country tarzda..
bu yüzden duvarları,turkuaz/yeşil ya da şu anki odasında olduğu gibi bebek mavi rengine boyayım diyorum..
bir de bugün internetten bir duvarı için böyle bir sticker aldım :)
hayalgücüne katkısı olacağını düşünüyorum
ve geldik son odaya,yatak odasına..
yatak odasını kesinlikle lacivert/mavi/beyaz renklerde olmasını istiyorum.
yatak örtülerimin biri bembeyaz (renkli yastıklarla kullanmak için),diğer yatak örtüm ise mavi/lacivert/beyaz çizgili patchwork bir örtü.
perdelerim de çok yüksek bir ihtimal mavi/beyaz toile de jouy desen olacak..
komodin ve şifonyerim de beyaz..
duvarları mavi mi yoksa beyaz/buz mavisi/DYO çisenti serisi mi yapayım,ona karar veremedim :/
aaa pardon mutfak ve antreyi unuttum :/
mutfak ve antrenin zemini aşağıdaki gibi..
girişteki vestiyer ve mutfak dolapları bembeyaz olacak..
duvarları beyaz yapsam,hastane gibi olur..
renk önerisi bekliyorum!
şimdiden çok teşekkür ederim!
Slm ; Gülleri çok seviyorsun anlaşılan
Çeyizlerin çok güzelller .Allahım evine siner versin. Ben de pastel tonlarını seviyorum. Kese kağıdı veya ilk katalog güz gülü kullanabilirsin ve tv ünite arkası için 3 boyutlu duvar kağıtları öneriyorum. Bide ben kaktüs çok seviyorum. Sende seversen tabi Kaktüs kolaksiyonu yapabilirsin mutfafağa ve balkona çok yakışıyor. Benim de yatak odam lila -gri çok yakışan 2 renk. senin içinde ikinci katalog gül kurusu güz gülü çok hoş olur. Öneriler çok olur en mutlu günlerin içinden ne geliyorsa onu yap..Mutluluklar
takipteyim sizi kızlar yazamasam da mutlaka bakıyorum topiğe..size sormak istediğim bişey var biliyorsunzdur belki klasik ceviz rengi yatak odamı beyaza boyamak istiyorum amcamızın yardımıyla bu yaza halleceğiz inşallah oraya uygun dekorasyonlarda hep bu klasik avizeleri beğeniyorum ben de bu gün annemin bana çook önceden verdiği altın rengi metal klasik avizem vardı onu beyaza sprey boyayla boyadım ama astar sayılır sprey boyam bitti size sorayım dedim güzel olmuşmu yoksa basit mi durur kristalleri falan var takacağım boya işi bitince bir de bulabilirsem minik minik abajur şapkaları alsam diyorum ne dersiniz fikir verin bana...
Eki Görüntüle 392998
Eki Görüntüle 393000