Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evime.com 'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gizemmell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
1
1
33
Kızlar evime.com sitesinden çok beğendiğim salon takımları var ve fiyatlarıda çok uygun.
Siteye inceledim güven veriyor fakat daha önce internetten alışveriş yapmadığım için çekiniyorum.
Daha önce alışveriş yapan oldumu acaba? yardım edermisinizzzzzzzzzzz :KK36::KK36::KK36:

Güvenilir ve kaliteli emin olabilirsinn zaten sipariş verirken ve eline ulaşana kadar aldığın hizmetten ötürü memnunluk duyacaksın. Ben 3. siparişimi vericem bu hafta :KK66::KK66:

Kızlar evime.com sitesinden çok beğendiğim salon takımları var ve fiyatlarıda çok uygun.
Siteye inceledim güven veriyor fakat daha önce internetten alışveriş yapmadığım için çekiniyorum.
Daha önce alışveriş yapan oldumu acaba? yardım edermisinizzzzzzzzzzz :KK36::KK36::KK36:

Güvenilir ve kaliteli emin olabilirsinn zaten sipariş verirken ve eline ulaşana kadar aldığın hizmetten ötürü memnunluk duyacaksın. Ben 3. siparişimi vericem bu hafta :KK66::KK66:

Kesinlikle önermiyorum !

K Kazen canım mesaj attım sana buradan da yazayım bildirim gitmemiştir belki mağazadan baktım ben ürünlere ama hala insan neden diye düşünüyor siz nasıl bir sorun yaşadınız

ben alışveriş yaptım 31 aralıkta fakat ürün hala gelmedi aradım kargoda hasar gördüğünü söylediler. en geç 20 gün içinde ulaşacağını söylediler umarım doğrudur. K Kazen sen nasıl bir sorun yaşadın ?

evime.comun magazalaı da var ben yatak odası takımımı ve oturma grubumu oradan aldım. hem cok begendim hemde çok çok iyi hizmetleri var. netten begenip magazalarından siparişi verebilirsin :KK66:

X