Evimden bir kv bir görümce bir kayın geçti

Ayıp olur sonra eşim sinirlenir diye sustum her seferinde keşke anlık cevap verseydim böyle olmazdı onca emek bir lafimla gitti en kötüsü beni diger gelinleriyle kiyaslamsiydi komik olan iki gelini onu evden kovmus biride yüz vermemişti ama ben en kötü oldum

Ne güzel beddua ediyosun
Allah evime ateşte salsın mı ?
Ay kızlar birbirinizi kırmayın lütfen şimdi kendimi çok kötü hissettim....
Yaşanan olaylar insanları degistirir bakış açılarini , davranislarini kimse evlendikten önce ve sonra asla aynı olmuyo insanın iki hayatı varmış bi bekarlik dönemi bide evlilik dönemi bu yüzden bazen derdimizi anlatırken yada yorum yaparken gerçek benligimizle yapmayiz sanal ortam sonuçta tam olarak kendimizi anlatamayiz insanlara....yanlis anlasilmalar olabilir yada o anki ruh halimizle yanlış şeyler yazabiliriz ....Lütfen bunları düşünerek yorum yapalım uzmeyelim birbirimizi

Valla sinirlenmek icin bir tek havlu lif olayi bile yeter bence, bu ne ya ogggk midem kalkti. Baskasinin havlusunu lifini kullanan, sifonu bozuk tuvaleti kullanan insanlara vallahi iyi bile tahammul etmissin.

Bunu nerden anladın kibirli olduğumu eski konularimi biliyormusun kv eşimi sevmedigini düğünümde kiz kardeşimi aglattiklarini aileme ve ankaradan gelen kiz arkadasim ve eşine kötü davrandiklarini düğün takılarım kv nin alıp iki kaynimla bolusup taki borçlarını her düğün olduğunda iki kaynimdan degilde bizden istemeleri , kaynima borcla verdiğim bileziklerimin üstüne yatmasi üstüne diger kaynimin zincirimi isteyip vermedigim için kadinligima laf etmesi ...eşimin bir ay once abisine kredi cekmesi ...çalışırken eşimin benden aldığı parayi ailesine gondermesi....bas acikligima laf soylenmesi ....daha sayabilirim bunları bilmeden bu yorumu yapmaniza üzüldüm açıkçası

Woww cok kotu insanlarmis. Aids hastasi ile nasil ayni bardaktan su icilir ya? Minicik acik yara olsa bulasir hemen virus.
Biz bu kaynimin evine yatılı misafir gittim aynı kasede salata yedim ....tamam tabikide ocu görmüş gibi davranmazdim ama en azından ona göre tedbir alirdim

Tartisma olmadan once otururken Gorumcem bile yenge annemi bilmiyon onla yaşamadın kimse onla yapamaz tanimiyon dedi ...çocukları bile kv demle gecinemiyor ben nasıl gecineyim kızına annenle tatile cik anne kız gezin tozun evlenince fırsatın olmaz dedim ...ay ben annemle hiç bir şey yapmam istemem dedi ...cocuklari bile istemiyo gelin nasıl dayansin

Ne diyeyim. Kötüler daha çok seviliyor. Evet susman bu hale getirmiş çok yüz bulmuşlar. Eşin sinirlenirse sinirlensin. Kör mü bu adam

Konuşmak için sinirimin geçmesini bekliyorum ....gerçekten çok kötüydü insanlar balkona çıkmıştı yanımızdan geçenler dönüp dönüp bakıyordu ...komsularimin yüzüne bakamiyorum utancimdan tek tek sormaya başlarlar ne oldu diye ....

Biraz zaman gecsin olay sogusun. Esinle sakince konusursun. Hirsliyken sinirliyken konusmak fayda yerine zarar verir size.

Benim de kullanmayin dedigim klozeti kullaniyorlardi bizimkiler, komple bozuktu, kiradaydik. Musluklari acilinca sip sip akitiyordu.
Ayni evde o kadar kisinin yasamasi her yonuyle sorun zaten.
Ayrica cocuk disini fircalasin bi zahmet. Bence orda haklisin.

Havlu konusunda ise havluyu ev sahibi verir ama ev sahibinden musaade almadan dusa girilmez. Bana lif, havlu, sabun verir misin dusa girmek istiyorum denir. Kafaya gore ilk bulunan sey kullanilmaz.

Gorgusuz insanlar, isin zor...

Ne diyeyim. Kötüler daha çok seviliyor. Evet susman bu hale getirmiş çok yüz bulmuşlar. Eşin sinirlenirse sinirlensin. Kör mü bu adam
Kör mü değilmi bilmiyorum ama ailesi denince eli ayağı titriyor adamın anam gardasim diye ki onlar sevmiyo eşimi eşim aramazsa bayramda bile eşimi aramazlar o kadar yani

Çok fena sinirlendim. Ah be kardeşim sen ne diye bu adamla evlendin. Kendisi de ailesi gibidir bu adamın. Ahh bana böyle insanlar düşmez ki hadlerini bildireyim. Çüş diyorum yaaa. Onlar benim elime geçecekti kiiiiii.

acsan git disarda ye begenmiyorsan deseydin ya...

Bu asalaklara niye tahammül ediyorsunuz?

Ben nedense sizi suçlu bulamadım. Tamam havlu ve lif vermek aklınıza gelmemiş olabilir, onlar da getirmemiş olabilir. Fakat geldiklerinde biz duş yapacağız havlu filan getirmemişiz, bize havlu verir misin diyebilirlerdi. Eminim ki sizin misafir için havlunuz vardır. Ya da kullanmadıklarınızdan verebilirdiniz.
Tuvaalet konusunda da siz zaten uyarmışsınız, onlar gıcıklığını yapmış, Gıcıklığına yapmış olmasa da önemsememiş.
Makyaj malzemesi konusunda da görümceniz hiç duymamış mı başkasının makyaj malzemesinin kullanılmayacağını? Elbise ya da parfüm değil ki. Ben ablamınkini bile kullanmam. Sonuçta ona ait.
Makyaj yapmayı biliyor da kullanmamayı bilmiyor mu?
En tahamül edemediğin şeylerden birisi de dışardan gelip,elini yıkamadan bebeği sevmek. Diş fırçalamadan öpmesi de aynı şey bence. Tamam belki söyleme şekliniz yanlış ama kaynınızın yaptığı da normal değil.
Yemek konusunda da misafir umduğunu değil bulduğunu yer(!) Siz o kadar uğraşmışsınız, annem yemeği tuzsuz yapınca ayıp olur diye söylemiyorum, çok güzel olmuş diyorum.
Anlamıyorum insanlar neden böyle. En başta kaynananız ddüşünmeliydi siz bebeklisiniz, o kadar kişi yatıya gelir mi? Bir de her şeyi dört dörtlük bekliyor. Kendisi o kadar çocuk doğurup büyütmüş, bunu en iyi onun anlaması lazımdı.
Allah yardımcınız olsun. Bir söz vardır bekara karı boşaması kolaydır diye belki benim de o hesaptır ama ben sanırım tahamül edemezdim ve eşimle de bu yüzden fena kavga ederdim. Umarım sizin bu sorun hallolur...

Hemde ne zor eşim arkamda olsa sıkıntı yok ama esimde ailesi olunca ben yokum gözünde ..benimde ailem var kızım yeni doğduğunda ki herseyimde annem va kardeşim vardı onlar bile kucağına aldığında rahatsız olurdu ailem kucaklamaya çekinirdi iki ve dört yaşındaki yegenlerimi köşelere cekip korkutmustu bebege yaklaşmasınlar diye yine ben ve ailem bişey demedik ama ben bir laf ettim rezil ettiler

bunlarla isin zor, Allah yardimcin olsun

Bu asalaklara niye tahammül ediyorsunuz?
Iki secenek var ya bosanicam ki bu insanlar yüzünden bitmesini istemem evliligimin yada bi şekilde idare edecem ....ki idare ederken yanlış yerde patlıyo insan işte ...inan bana bende ne yapacağımı şaşırdım

cok abartmissiniz. size yatili gelen insanlara temiz havlu cikarmak bukdarmi zor? temiz havlu lif koyabilirdiniz..... sizde abartmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…