- 23 Mart 2015
- 5.734
- 12.082
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yere 15_20 günlüğüne misafirlige gidiyorsan havlunu taragini lifini her bir b.kunu yanında goturmelisin. Keza 15 gün artık misafirlikten çıkıyor 3_5 parça kiyafet az koyarım ama yine de havlumu yanıma alirdim. Kaldı ki 5 kişi gelmisler bir insanın evinde kaç tane misafir havlusu olabilir ki yani. Siz eğer anlattiginiz gibi hareket ettiyseniz 10 numara bi ev sahipliği yapmissiniz ama esiniz ve ailesi nankörlük yapmışlar. Ayrıca o kayniniz ne pis bir ergenmis ya donunu ortaya atıyor. Onlar da size toplatiyor elin namahrem adamının donunu ne münasebetle tuttun be gülüm .. böyle şeyler okudukça çok etkileniyorum ya .. şu durumda bile size hak vermeyen bu esiniz ve onun türevleri benim midemi bulandiriyor ya .. ne aileciymissiniz be kardeşim ne anaci ne kardesciymissiniz evlenmeyin allah kahretsin. .. Ayrıca şu yok odani kilitleseydin yok wc yi bilmem ne yapsaydin yok kV yemegi yapsaydi tatlı dilli olsaydin diyenlere de çok gülüyorum. Pardon da konu sahibinin karşısında oglumun evi benim çocuğum benim torunum diyerek her haltin sahiplenen gorgusuzlük abidesi bi kadın var nasıl kapı kilitlesin asıl o zaman olay çıkardı. Kadın resmen yatmaya gelmiş oraya yemek yapacak bir tipe hiç benzemiyor begenmemesi felan Faso fiso keşke bu kadar yormasaydin kendini hani demişsin ya sadece tavuk yiyolardi die 15 gün boyunca tavuk koysaydin da önlerine hem yorulmazdin hem zehirlenip kalirlardi iyi olurdu ay dunden beri kendimi paraladim senin bu konuna. Şu akıl verenlerin de yaşantısı merak ediyorum yanii Gerçekten bu kadar herseye mükemmel bir çözüm uretebiliyorlar mi
heee 1 havlu verseydi onlara hepsi aynı havluya kurulansaydi bence de tam böyle bir muameleye layiklar çünkü. Ama yine de bir yere 3 günden fazla kalmak için gidiyorsaniz havlu almalısınız yaniniza fikrim bu yönde sonuçta o misafir havlusu yıkansa da benden once birinin özellikle de erkekse silinmiş olma ihtimalini düşünemiyorum bu arada benim evimde de misafir havlusu var kullanılmamış lif felan konu sahibi de artık ediniriyi de kaç yıllık evli! bu insanları tanımıştır biliyordur. çağırmasaydı o zaman. ben böyle hazzetmediğimi çağırmam biter konu. ya kocayı boşayacak ki koca da onu haksız buluyor bu zihniyeti değişmez ya oldukları gibi kabul edecek. havlu da şöyle ki, gelinin havlusunu kullanana 2 havlu verse 5 de kullanır
Tek taraflı degil gibi geldi bana bu gerginlik.. Sizde de var yani..Merhaba kızlar on gündür katılamiyorum yoğunluktan ..başlıktanda anlaşılacağı gibi evim misafir doluydu...gel gelelim yaşadıklarıma...çok ama çok sinirli ve Üzgünüm kızlar. ...
Yine 15 tatil ve sorunları. ...eşim tatil olmadan memlekete gidelim diye tutturdu bende kv evi sobali doğal olarak tek odada uyuyup oturuyorlar bide evde 18 yaşında kaynim var unv sınavına hazırlanıyor ...üstüne bebeğim 7 aylık emzikli ...sıkıntıları düşünün kızlar. ...bende eşime biz gidecegimize kv gelsin tatilde torununu görsün dedim ...ki mantıklı olan bu...esimde tamam dedi...buraya kadar sorun yok ....gelelim sorunlara....
Kv aradi gelmeden bir gün önce gorumcemin ,kaynimin ve büyük kaynimin beş yaşında ki kizininda geleceğini. Söyledi. ....son günmu haber verilir çok sinirlendim. ...yinede tamam dedim. ..geldiler....ve sorunlar başladı...
Sorun 1- ilk sabah eşimle ile diş Fakültesine gittik disim için bi döndük banyo yapmışlar, benle eşimin banyo havlulari kullanılmış , liflerimiz ...kendilerine Özel hiçbirşey getirmemisler ...çok sinirlendim ....midem bulandı havlumdan ...insan lifini banyo havlusunu getirmezmi kızlar ....
Sorun 2- bizim banyonun iki kapısı var biri koridora biride yatak odamiza açılıyor sorun şu ki klozetin sifonu bozuk kullanmiyoruz koku olduğu gibi yatak odama siniyo herkesi uyardik kullanmayın diye klasik wc yi kullanin diye , kv sürekli klozeti kullandı kızlar kokuyu tahmin edin ...bebeği emzirmeye gidiyorum odaya kokudan duramıyorum kış günü pencereyi açmak zorunda kaldım sürekli...yine ben sinir küpü
Sorun 3- her sabah kahvaltida değişiklik olsun diye farklı şeyler hazırladım ıspanaklı börek menemen soğanlı yumurta hepsine biri laf söylendi. ..surekli açız deyip dolandilar...her yemegime laf edildi yok tuzu az yok yanmış yok bz bunu yemeyiz ...
Sorun 4- görümce izinsiz makyaj malzemelerimu kullanması annesinin saçını taragimla taramasi...
Sorun 5- gorumcemin geldiginden beri hep hastayım deyip yatmasi elini bişeye surmemesi
Sorun 6- kv sürekli eşimi alıştırmasi
Sorun 7- kisacasi bir türlü onları memnun edememem ve benim bedenende ruhende yipranmam
Hep yılda bir iki kez geliyorlar sus Kayra diye diye en sonunda yanlış yerde patladim kızlar. ...tam misafirlige giderken kapıda kaynima kızımı öpme dişlerini fircalamiyon dedim oooffff Allah im ben ne yaptım ....kv eşim nasıl bağırıp kizdilar bana apartman toplandı başımıza. ..sürekli susturmaya çalışıyorum yok öyle bağırıyorlarki kizlar anlatamam ne edepsizligim kaldı ne kadinligim ...kv o kadar ağır sözler soylediki ...ben yüksekten ucuyormusum onları begenmiyormusun eşime seni bile begenmiyo oğlum diyo yolun ortasında bağıra bağıra gelen geçen bize bakıyor
..hiç bu kadar utandigimi hatırlamıyorum. ..neymiş geldigi günden beri her şeyin farkındaymis diger Gelinleri kadar olamiyormusum neler neler. ..baktım susmuyo ikiside bende bi yanda kv biyandan eşime açtım ağzımi .yumdum gözümü....
Sonra ne oldu kaynimdan Özür diledim gönlünü aldım çünkü orda hataliydim ...baristik ama içim çok dolu kızlar eşime karşı o tartışmada beni kotuleyip bagirmasindan ....Bugün gittiler ki gitmek istemiyorlardi bir ay daha kalmayi düşünüyorlarmis....gelelim soruma şimdi eşim çarşıya çıktı beni eve bırakıp döndüğünde burnundan getireyimmi ki onun gözünde ben kötüyüm kavga etsemde faydası olmayacak sadece içimi bosaltmis olacagim...yada hiçbir şey olmamış gibi davranıp huzurumuzu bozmayayimmi ne yapayım kizlar
Biraz uzun oldu kızlar ama çok doluyum...
Ekleme het kes bir havludur tuturmus sanki tek sorun havluymus gibi cevap yazılmış diger maddeler yok sayılmış ....konuya genel bakilsin lutfen onca yaptigim emegim bir yanlisimla heba oldu ona üzülüyorum bide kv bir kez olsun yüzümü asmadim hep guler yüzlü oldum saygimdanda eksik olmadım
Evine yatili misafir aliyorsan herseyden ikiser tane almalisin malesef dusunemiyebiliyorlar .Yemek elestirisi dogal bende tuzu eksik olmus diye biliyorum begenmeye bilirler herkesin agiz zevki baska .Tuvalet konusun da hatali uyardiginiz halde bunu yapmis .Uzun sure kalmalari da hic hos degil .Merhaba kızlar on gündür katılamiyorum yoğunluktan ..başlıktanda anlaşılacağı gibi evim misafir doluydu...gel gelelim yaşadıklarıma...çok ama çok sinirli ve Üzgünüm kızlar. ...
Yine 15 tatil ve sorunları. ...eşim tatil olmadan memlekete gidelim diye tutturdu bende kv evi sobali doğal olarak tek odada uyuyup oturuyorlar bide evde 18 yaşında kaynim var unv sınavına hazırlanıyor ...üstüne bebeğim 7 aylık emzikli ...sıkıntıları düşünün kızlar. ...bende eşime biz gidecegimize kv gelsin tatilde torununu görsün dedim ...ki mantıklı olan bu...esimde tamam dedi...buraya kadar sorun yok ....gelelim sorunlara....
Kv aradi gelmeden bir gün önce gorumcemin ,kaynimin ve büyük kaynimin beş yaşında ki kizininda geleceğini. Söyledi. ....son günmu haber verilir çok sinirlendim. ...yinede tamam dedim. ..geldiler....ve sorunlar başladı...
Sorun 1- ilk sabah eşimle ile diş Fakültesine gittik disim için bi döndük banyo yapmışlar, benle eşimin banyo havlulari kullanılmış , liflerimiz ...kendilerine Özel hiçbirşey getirmemisler ...çok sinirlendim ....midem bulandı havlumdan ...insan lifini banyo havlusunu getirmezmi kızlar ....
Sorun 2- bizim banyonun iki kapısı var biri koridora biride yatak odamiza açılıyor sorun şu ki klozetin sifonu bozuk kullanmiyoruz koku olduğu gibi yatak odama siniyo herkesi uyardik kullanmayın diye klasik wc yi kullanin diye , kv sürekli klozeti kullandı kızlar kokuyu tahmin edin ...bebeği emzirmeye gidiyorum odaya kokudan duramıyorum kış günü pencereyi açmak zorunda kaldım sürekli...yine ben sinir küpü
Sorun 3- her sabah kahvaltida değişiklik olsun diye farklı şeyler hazırladım ıspanaklı börek menemen soğanlı yumurta hepsine biri laf söylendi. ..surekli açız deyip dolandilar...her yemegime laf edildi yok tuzu az yok yanmış yok bz bunu yemeyiz ...
Sorun 4- görümce izinsiz makyaj malzemelerimu kullanması annesinin saçını taragimla taramasi...
Sorun 5- gorumcemin geldiginden beri hep hastayım deyip yatmasi elini bişeye surmemesi
Sorun 7- kisacasi bir türlü onları memnun edememem ve benim bedenende ruhende yipranmam
Hep yılda bir iki kez geliyorlar sus Kayra diye diye en sonunda yanlış yerde patladim kızlar. ...tam misafirlige giderken kapıda kaynima kızımı öpme dişlerini fircalamiyon dedim oooffff Allah im ben ne yaptım ....kv eşim nasıl bağırıp kizdilar bana apartman toplandı başımıza. ..sürekli susturmaya çalışıyorum yok öyle bağırıyorlarki kizlar anlatamam ne edepsizligim kaldı ne kadinligim ...kv o kadar ağır sözler soylediki ...ben yüksekten ucuyormusum onları begenmiyormusun eşime seni bile begenmiyo oğlum diyo yolun ortasında bağıra bağıra gelen geçen bize bakıyor
..hiç bu kadar utandigimi hatırlamıyorum. ..neymiş geldigi günden beri her şeyin farkındaymis diger Gelinleri kadar olamiyormusum neler neler. ..baktım susmuyo ikiside bende bi yanda kv biyandan eşime açtım ağzımi .yumdum gözümü....
Sonra ne oldu kaynimdan Özür diledim gönlünü aldım çünkü orda hataliydim ...baristik ama içim çok dolu kızlar eşime karşı o tartışmada beni kotuleyip bagirmasindan ....Bugün gittiler ki gitmek istemiyorlardi bir ay daha kalmayi düşünüyorlarmis....gelelim soruma şimdi eşim çarşıya çıktı beni eve bırakıp döndüğünde burnundan getireyimmi ki onun gözünde ben kötüyüm kavga etsemde faydası olmayacak sadece içimi bosaltmis olacagim...yada hiçbir şey olmamış gibi davranıp huzurumuzu bozmayayimmi ne yapayım kizlar
Ekleme het kes bir havludur tuturmus sanki tek sorun havluymus gibi cevap yazılmış diger maddeler yok sayılmış ....konuya genel bakilsin lutfen onca yaptigim emegim bir yanlisimla heba oldu ona üzülüyorum bide kv bir kez olsun yüzümü asmadim hep guler yüzlü oldum saygimdanda eksik olmadım
sonuçta oğlunun evine gidiyor niye havlu lif getirsinler 40 kat yabancı değillerki.k.valdenşzin bacakları rahatsızsa oturamamış olabilir klasik tuvalete onlar gelmeden önce yaptırabilirdiniz.yemeklerinizin beğilmemesi ayıp olmuş evet ama çoğunlukta hata sizde.sonuçta sürekli sizde değiller ve siz davet etmişsiniz.tam tersi sizin aileniz olsa ve eşiniz byle davransa sizinde hoşunuza gitmez.Merhaba kızlar on gündür katılamiyorum yoğunluktan ..başlıktanda anlaşılacağı gibi evim misafir doluydu...gel gelelim yaşadıklarıma...çok ama çok sinirli ve Üzgünüm kızlar. ...
1) Kv nin evindeki wc alaturkaymış.sonuçta oğlunun evine gidiyor niye havlu lif getirsinler 40 kat yabancı değillerki.k.valdenşzin bacakları rahatsızsa oturamamış olabilir klasik tuvalete onlar gelmeden önce yaptırabilirdiniz.yemeklerinizin beğilmemesi ayıp olmuş evet ama çoğunlukta hata sizde.sonuçta sürekli sizde değiller ve siz davet etmişsiniz.tam tersi sizin aileniz olsa ve eşiniz byle davransa sizinde hoşunuza gitmez.
havlu kısmında bende takılmıştım. benim evimde beyaz renkte 5 6 havlu bulunur gelen misafir olunca veririm kullanır sonra yuksek ısıda yıkar kaldırırım. kardeşime babama giderken bende havlu götürmem örneğin. ancak diğer konularda konu sahibi haklı.herkesin kültürü ve görgüsü çok farklıdır,dolayısıyla esnek ve hoşgörülü olmak lazım.misafirperver bulamadım ben sizi,ayrıca kalabalık geldiklerine göre havlu getirememiş olabilirler,havlunun getirilmemesini kusur olarak kabul etmiyorum.
Sizin düzeninize ayak uyduramamış olabilirler ama yine de sabırlı davranabilirdiniz.bir dahaki sefere eşinize az kişinin gelmesini söylersiniz ya da mümkünse siz gidin.bunca kişinin ağız tadına uygun menüyü ,yemeği de bulmak zor;beğenmemeleridir onların ayıbı oluyor
havlu kısmında bende takılmıştım. benim evimde beyaz renkte 5 6 havlu bulunur gelen misafir olunca veririm kullanır sonra yuksek ısıda yıkar kaldırırım. kardeşime babama giderken bende havlu götürmem örneğin. ancak diğer konularda konu sahibi haklı.