• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden bir kv bir görümce bir kayın geçti

Yahu Kayracim sen niye yemeğini begenmediklerinde kendiniz yapın o zaman biz böyle yiyoruz diyemedin. Kaldı ki kayinvalideni herkesin içinde uyanıp utandirmadin wc konusunda.
Ben kv wc ye girdiğinde klozeti hep ıslak bıraktığını gördüm. Estim gurledim. Ne demek bu ne pislik insan wc ye girer de klozeti ıslak mı bırakır diye. Üzerinde bir kaç damla olurdu her girdiğimde. Kızkardeşim de vardı. Bundan sonra wc ye girildiğinde yıkayıp kurulayacaksiniz öyle çıkacaksınız dedim. Bundan sonra da hep öyle oldu. Ama meğer kadın abdest aldığı için klozet islanirmis. Sonra farkettim.
Dişli ol azcık yaaa. Hayatta esirgemem lafımi. Kim olursa olsun.
Kuzum olan olmuş artık eşinle tatlı olmaya bak. Sonra yüzüne vurur. Haklısın bence ama haksız duruma düşme.
Ayıp olur sonra eşim sinirlenir diye sustum her seferinde keşke anlık cevap verseydim böyle olmazdı onca emek bir lafimla gitti en kötüsü beni diger gelinleriyle kiyaslamsiydi komik olan iki gelini onu evden kovmus biride yüz vermemişti ama ben en kötü oldum

Ne güzel beddua ediyosun
Allah evime ateşte salsın mı ?
Ay kızlar birbirinizi kırmayın lütfen şimdi kendimi çok kötü hissettim....
Yaşanan olaylar insanları degistirir bakış açılarini , davranislarini kimse evlendikten önce ve sonra asla aynı olmuyo insanın iki hayatı varmış bi bekarlik dönemi bide evlilik dönemi bu yüzden bazen derdimizi anlatırken yada yorum yaparken gerçek benligimizle yapmayiz sanal ortam sonuçta tam olarak kendimizi anlatamayiz insanlara....yanlis anlasilmalar olabilir yada o anki ruh halimizle yanlış şeyler yazabiliriz ....Lütfen bunları düşünerek yorum yapalım uzmeyelim birbirimizi

Valla sinirlenmek icin bir tek havlu lif olayi bile yeter bence, bu ne ya ogggk midem kalkti. Baskasinin havlusunu lifini kullanan, sifonu bozuk tuvaleti kullanan insanlara vallahi iyi bile tahammul etmissin.

Aileler uyumlu değilmiş adamla evlenince bunları kabul etmiş oluyorsun kimse anasına laf söyletmez , anası kendini senin kadar geliştirmemiş mesele o sende mükemelliyetçlsin yani diyeceğin evine kim gelse bir kulp takarsın ve beğenmezsin sizde kibirde var insanlara yukarıdan bakma gibi ,
Bunu nerden anladın kibirli olduğumu eski konularimi biliyormusun kv eşimi sevmedigini düğünümde kiz kardeşimi aglattiklarini aileme ve ankaradan gelen kiz arkadasim ve eşine kötü davrandiklarini düğün takılarım kv nin alıp iki kaynimla bolusup taki borçlarını her düğün olduğunda iki kaynimdan degilde bizden istemeleri , kaynima borcla verdiğim bileziklerimin üstüne yatmasi üstüne diger kaynimin zincirimi isteyip vermedigim için kadinligima laf etmesi ...eşimin bir ay once abisine kredi cekmesi ...çalışırken eşimin benden aldığı parayi ailesine gondermesi....bas acikligima laf soylenmesi ....daha sayabilirim bunları bilmeden bu yorumu yapmaniza üzüldüm açıkçası

Woww cok kotu insanlarmis. Aids hastasi ile nasil ayni bardaktan su icilir ya? Minicik acik yara olsa bulasir hemen virus.
Biz bu kaynimin evine yatılı misafir gittim aynı kasede salata yedim ....tamam tabikide ocu görmüş gibi davranmazdim ama en azından ona göre tedbir alirdim

Baştan sona her maddede haklısın.

Misafir havlusu değinmeyeceğim zaten çok üstüne gidilmiş, lakin duş alacaklarını söyleselerdi madem, hem izin ister hem havlu.

Çok cahil ve şirret kayınanneniz. Ben sene de 1 hafta bile istemezdim onu.

İyi insana her ne olursa olsun tahammül edilir, göz yumulur, fakat böylesi kötülüğüyle kendinden nefret ettiriyor.
Tartisma olmadan once otururken Gorumcem bile yenge annemi bilmiyon onla yaşamadın kimse onla yapamaz tanimiyon dedi ...çocukları bile kv demle gecinemiyor ben nasıl gecineyim kızına annenle tatile cik anne kız gezin tozun evlenince fırsatın olmaz dedim ...ay ben annemle hiç bir şey yapmam istemem dedi ...cocuklari bile istemiyo gelin nasıl dayansin

Ayıp olur sonra eşim sinirlenir diye sustum her seferinde keşke anlık cevap verseydim böyle olmazdı onca emek bir lafimla gitti en kötüsü beni diger gelinleriyle kiyaslamsiydi komik olan iki gelini onu evden kovmus biride yüz vermemişti ama ben en kötü oldum
Ne diyeyim. Kötüler daha çok seviliyor. Evet susman bu hale getirmiş çok yüz bulmuşlar. Eşin sinirlenirse sinirlensin. Kör mü bu adam

Havlu vermeyi unutabilirdiniz de insanlik hali kv. deniz gidip sizin havlunuzu mu kullanmasi gerekirdi. gelmenizi bekler sizden havlu isteyip dusa girebilirlerdi.
Siz o kadar emek vermissiniz 7 aylik bebeginizle eline saglik demeleri gerekirken laf soylemisler.Keske o kadar ugramasaydiniz.
Yanlis yerde patlimissiniz bence de olaylarin oldugi an tepki verebilirdiniz ya da sabredebilirdiniz.
Sokakta bagirmak ne kadar kotu burda en suclu esiniz.
Esinizle konustunuz mu bana kalirsda sakince ama ezdirmeden kendinizi anlatabilrsiniz.
Konuşmak için sinirimin geçmesini bekliyorum ....gerçekten çok kötüydü insanlar balkona çıkmıştı yanımızdan geçenler dönüp dönüp bakıyordu ...komsularimin yüzüne bakamiyorum utancimdan tek tek sormaya başlarlar ne oldu diye ....

Biraz zaman gecsin olay sogusun. Esinle sakince konusursun. Hirsliyken sinirliyken konusmak fayda yerine zarar verir size.

Benim de kullanmayin dedigim klozeti kullaniyorlardi bizimkiler, komple bozuktu, kiradaydik. Musluklari acilinca sip sip akitiyordu.
Ayni evde o kadar kisinin yasamasi her yonuyle sorun zaten.
Ayrica cocuk disini fircalasin bi zahmet. Bence orda haklisin.

Havlu konusunda ise havluyu ev sahibi verir ama ev sahibinden musaade almadan dusa girilmez. Bana lif, havlu, sabun verir misin dusa girmek istiyorum denir. Kafaya gore ilk bulunan sey kullanilmaz.

Gorgusuz insanlar, isin zor...

Ne diyeyim. Kötüler daha çok seviliyor. Evet susman bu hale getirmiş çok yüz bulmuşlar. Eşin sinirlenirse sinirlensin. Kör mü bu adam
Kör mü değilmi bilmiyorum ama ailesi denince eli ayağı titriyor adamın anam gardasim diye ki onlar sevmiyo eşimi eşim aramazsa bayramda bile eşimi aramazlar o kadar yani

Bunu nerden anladın kibirli olduğumu eski konularimi biliyormusun kv eşimi sevmedigini düğünümde kiz kardeşimi aglattiklarini aileme ve ankaradan gelen kiz arkadasim ve eşine kötü davrandiklarini düğün takılarım kv nin alıp iki kaynimla bolusup taki borçlarını her düğün olduğunda iki kaynimdan degilde bizden istemeleri , kaynima borcla verdiğim bileziklerimin üstüne yatmasi üstüne diger kaynimin zincirimi isteyip vermedigim için kadinligima laf etmesi ...eşimin bir ay once abisine kredi cekmesi ...çalışırken eşimin benden aldığı parayi ailesine gondermesi....bas acikligima laf soylenmesi ....daha sayabilirim bunları bilmeden bu yorumu yapmaniza üzüldüm açıkçası
:KK62::sinirli:Çok fena sinirlendim. Ah be kardeşim sen ne diye bu adamla evlendin. Kendisi de ailesi gibidir bu adamın. Ahh bana böyle insanlar düşmez ki hadlerini bildireyim. Çüş diyorum yaaa. Onlar benim elime geçecekti kiiiiii.

Aynen çok yanlış yerde yanlış şekilde patladim ....burda yazmadigim daha çok şey var kaynimin donuna kadar ben topluyordum ortalığı banyo yapıyo odanin ortasına eşyalarını atmlarinimi dersin arabami satışa cikatmistim dediğim fiyattan düşük teklif geldi eşim satsaydik dedi ben yok deyince kaynimin abi ne bakiyon yengeme kadın aklı anlamaz sat demesi yaptigim borege yumurtaya laf soylemesi bu ne biçim börek demesi surekli acim diye ortalikta dolasmasi kaynima ayrı gıcık olmuştum orda patladim ve kötü ben oldum
acsan git disarda ye begenmiyorsan deseydin ya...

Bu asalaklara niye tahammül ediyorsunuz?

Ben nedense sizi suçlu bulamadım. Tamam havlu ve lif vermek aklınıza gelmemiş olabilir, onlar da getirmemiş olabilir. Fakat geldiklerinde biz duş yapacağız havlu filan getirmemişiz, bize havlu verir misin diyebilirlerdi. Eminim ki sizin misafir için havlunuz vardır. Ya da kullanmadıklarınızdan verebilirdiniz.
Tuvaalet konusunda da siz zaten uyarmışsınız, onlar gıcıklığını yapmış, Gıcıklığına yapmış olmasa da önemsememiş.
Makyaj malzemesi konusunda da görümceniz hiç duymamış mı başkasının makyaj malzemesinin kullanılmayacağını? Elbise ya da parfüm değil ki. Ben ablamınkini bile kullanmam. Sonuçta ona ait.
Makyaj yapmayı biliyor da kullanmamayı bilmiyor mu?
En tahamül edemediğin şeylerden birisi de dışardan gelip,elini yıkamadan bebeği sevmek. Diş fırçalamadan öpmesi de aynı şey bence. Tamam belki söyleme şekliniz yanlış ama kaynınızın yaptığı da normal değil.
Yemek konusunda da misafir umduğunu değil bulduğunu yer(!) Siz o kadar uğraşmışsınız, annem yemeği tuzsuz yapınca ayıp olur diye söylemiyorum, çok güzel olmuş diyorum.
Anlamıyorum insanlar neden böyle. En başta kaynananız ddüşünmeliydi siz bebeklisiniz, o kadar kişi yatıya gelir mi? Bir de her şeyi dört dörtlük bekliyor. Kendisi o kadar çocuk doğurup büyütmüş, bunu en iyi onun anlaması lazımdı.
Allah yardımcınız olsun. Bir söz vardır bekara karı boşaması kolaydır diye belki benim de o hesaptır ama ben sanırım tahamül edemezdim ve eşimle de bu yüzden fena kavga ederdim. Umarım sizin bu sorun hallolur...

Biraz zaman gecsin olay sogusun. Esinle sakince konusursun. Hirsliyken sinirliyken konusmak fayda yerine zarar verir size.

Benim de kullanmayin dedigim klozeti kullaniyorlardi bizimkiler, komple bozuktu, kiradaydik. Musluklari acilinca sip sip akitiyordu.
Ayni evde o kadar kisinin yasamasi her yonuyle sorun zaten.
Ayrica cocuk disini fircalasin bi zahmet. Bence orda haklisin.

Havlu konusunda ise havluyu ev sahibi verir ama ev sahibinden musaade almadan dusa girilmez. Bana lif, havlu, sabun verir misin dusa girmek istiyorum denir. Kafaya gore ilk bulunan sey kullanilmaz.

Gorgusuz insanlar, isin zor...
Hemde ne zor eşim arkamda olsa sıkıntı yok ama esimde ailesi olunca ben yokum gözünde ..benimde ailem var kızım yeni doğduğunda ki herseyimde annem va kardeşim vardı onlar bile kucağına aldığında rahatsız olurdu ailem kucaklamaya çekinirdi iki ve dört yaşındaki yegenlerimi köşelere cekip korkutmustu bebege yaklaşmasınlar diye yine ben ve ailem bişey demedik ama ben bir laf ettim rezil ettiler

Hemde ne zor eşim arkamda olsa sıkıntı yok ama esimde ailesi olunca ben yokum gözünde ..benimde ailem var kızım yeni doğduğunda ki herseyimde annem va kardeşim vardı onlar bile kucağına aldığında rahatsız olurdu ailem kucaklamaya çekinirdi iki ve dört yaşındaki yegenlerimi köşelere cekip korkutmustu bebege yaklaşmasınlar diye yine ben ve ailem bişey demedik ama ben bir laf ettim rezil ettiler
bunlarla isin zor, Allah yardimcin olsun

Bu asalaklara niye tahammül ediyorsunuz?
Iki secenek var ya bosanicam ki bu insanlar yüzünden bitmesini istemem evliligimin yada bi şekilde idare edecem ....ki idare ederken yanlış yerde patlıyo insan işte ...inan bana bende ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba kızlar on gündür katılamiyorum yoğunluktan ..başlıktanda anlaşılacağı gibi evim misafir doluydu...gel gelelim yaşadıklarıma...çok ama çok sinirli ve Üzgünüm kızlar. ...
Yine 15 tatil ve sorunları. ...eşim tatil olmadan memlekete gidelim diye tutturdu bende kv evi sobali doğal olarak tek odada uyuyup oturuyorlar bide evde 18 yaşında kaynim var unv sınavına hazırlanıyor ...üstüne bebeğim 7 aylık emzikli ...sıkıntıları düşünün kızlar. ...bende eşime biz gidecegimize kv gelsin tatilde torununu görsün dedim ...ki mantıklı olan bu...esimde tamam dedi...buraya kadar sorun yok ....gelelim sorunlara....
Kv aradi gelmeden bir gün önce gorumcemin ,kaynimin ve büyük kaynimin beş yaşında ki kizininda geleceğini. Söyledi. ....son günmu haber verilir çok sinirlendim. ...yinede tamam dedim. ..geldiler....ve sorunlar başladı...
Sorun 1- ilk sabah eşimle ile diş Fakültesine gittik disim için bi döndük banyo yapmışlar, benle eşimin banyo havlulari kullanılmış , liflerimiz ...kendilerine Özel hiçbirşey getirmemisler ...çok sinirlendim ....midem bulandı havlumdan ...insan lifini banyo havlusunu getirmezmi kızlar ....
Sorun 2- bizim banyonun iki kapısı var biri koridora biride yatak odamiza açılıyor sorun şu ki klozetin sifonu bozuk kullanmiyoruz koku olduğu gibi yatak odama siniyo herkesi uyardik kullanmayın diye klasik wc yi kullanin diye , kv sürekli klozeti kullandı kızlar kokuyu tahmin edin ...bebeği emzirmeye gidiyorum odaya kokudan duramıyorum kış günü pencereyi açmak zorunda kaldım sürekli...yine ben sinir küpü
Sorun 3- her sabah kahvaltida değişiklik olsun diye farklı şeyler hazırladım ıspanaklı börek menemen soğanlı yumurta hepsine biri laf söylendi. ..surekli açız deyip dolandilar...her yemegime laf edildi yok tuzu az yok yanmış yok bz bunu yemeyiz ...
Sorun 4- görümce izinsiz makyaj malzemelerimu kullanması annesinin saçını taragimla taramasi...
Sorun 5- gorumcemin geldiginden beri hep hastayım deyip yatmasi elini bişeye surmemesi
Sorun 6- kv sürekli eşimi alıştırmasi
Sorun 7- kisacasi bir türlü onları memnun edememem ve benim bedenende ruhende yipranmam
Hep yılda bir iki kez geliyorlar sus Kayra diye diye en sonunda yanlış yerde patladim kızlar. ...tam misafirlige giderken kapıda kaynima kızımı öpme dişlerini fircalamiyon dedim oooffff Allah im ben ne yaptım ....kv eşim nasıl bağırıp kizdilar bana apartman toplandı başımıza. ..sürekli susturmaya çalışıyorum yok öyle bağırıyorlarki kizlar anlatamam ne edepsizligim kaldı ne kadinligim ...kv o kadar ağır sözler soylediki ...ben yüksekten ucuyormusum onları begenmiyormusun eşime seni bile begenmiyo oğlum diyo yolun ortasında bağıra bağıra gelen geçen bize bakıyor
..hiç bu kadar utandigimi hatırlamıyorum. ..neymiş geldigi günden beri her şeyin farkındaymis diger Gelinleri kadar olamiyormusum neler neler. ..baktım susmuyo ikiside bende bi yanda kv biyandan eşime açtım ağzımi .yumdum gözümü....
Sonra ne oldu kaynimdan Özür diledim gönlünü aldım çünkü orda hataliydim ...baristik ama içim çok dolu kızlar eşime karşı o tartışmada beni kotuleyip bagirmasindan ....Bugün gittiler ki gitmek istemiyorlardi bir ay daha kalmayi düşünüyorlarmis....gelelim soruma şimdi eşim çarşıya çıktı beni eve bırakıp döndüğünde burnundan getireyimmi ki onun gözünde ben kötüyüm kavga etsemde faydası olmayacak sadece içimi bosaltmis olacagim...yada hiçbir şey olmamış gibi davranıp huzurumuzu bozmayayimmi ne yapayım kizlar
Biraz uzun oldu kızlar ama çok doluyum...

Ekleme het kes bir havludur tuturmus sanki tek sorun havluymus gibi cevap yazılmış diger maddeler yok sayılmış ....konuya genel bakilsin lutfen onca yaptigim emegim bir yanlisimla heba oldu ona üzülüyorum bide kv bir kez olsun yüzümü asmadim hep guler yüzlü oldum saygimdanda eksik olmadım
cok abartmissiniz. size yatili gelen insanlara temiz havlu cikarmak bukdarmi zor? temiz havlu lif koyabilirdiniz..... sizde abartmisiniz

Back