- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
İnsanlar havlu olayına takılmış diyorsunuz ama siz de takılıp yazmışsınız ki insanlar da görüşlerini belirtiyor bu konuda ki bence de yanında havlu götürmek nedir, çatalımızı bardağımızı da götürelim oldu olacak. Kayınvalideniz de alaturka wc kullanamıyor belki ama belirtmesi gerekirdi. Onun haricinde öyle bir kayınbirader ve görümceye bende gıcık olurdum. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ve mana bulmaz, malak gibi de yatmaz gerçekten hasta değilse. Kimsenin eşyası da kurcalanmaz. Kendi evinden daha da özenli davranması gerekilir misafirlikte hatta.
Ben de o kadar şey yazdım ama bak sen de bir tek tuvalet olayına takılmışsın mesela dimi? Anladık ne kokusu olduğunu, üstüne bastıra bastıra da tekrarlayıp durmuşsun, öfken bana mı söküyo senin de be, amaan size de cevap yazanın da be. Çıkıyorum bu kokulu konudan da zaten.
Kv non evinde klozet yok klasik wc var ve klozet bozuk be yatak odamla yanyana bir kapsida odamda koku olduğu gibi yatak odamda ..kv uyardik kullanma diye yok ben kullanmıyorum deyip surekli kullandi kirli birakti kapağınida açık tuttu bu ne kadar normal anlamadım ben ve 60 yaşında öyle yaşlı hasta yafa sakat degil b..k kokusu çok kötüydü bebegimle niye beraber bu kokuya niye maruz kalalim ev sahibiyim gelinim diye cekmek zorunda degilim b..k kokusunu ..çok afedersin
Ben de o kadar şey yazdım ama bak sen de bir tek tuvalet olayına takılmışsın mesela dimi? Anladık ne kokusu olduğunu, üstüne bastıra bastıra da tekrarlayıp durmuşsun, öfken bana mı söküyo senin de be, amaan size de cevap yazanın da be. Çıkıyorum bu kokulu konudan da zaten.