• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden bir kv bir görümce bir kayın geçti

İnsanlar havlu olayına takılmış diyorsunuz ama siz de takılıp yazmışsınız ki insanlar da görüşlerini belirtiyor bu konuda ki bence de yanında havlu götürmek nedir, çatalımızı bardağımızı da götürelim oldu olacak. Kayınvalideniz de alaturka wc kullanamıyor belki ama belirtmesi gerekirdi. Onun haricinde öyle bir kayınbirader ve görümceye bende gıcık olurdum. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ve mana bulmaz, malak gibi de yatmaz gerçekten hasta değilse. Kimsenin eşyası da kurcalanmaz. Kendi evinden daha da özenli davranması gerekilir misafirlikte hatta.
Kv non evinde klozet yok klasik wc var ve klozet bozuk be yatak odamla yanyana bir kapsida odamda koku olduğu gibi yatak odamda ..kv uyardik kullanma diye yok ben kullanmıyorum deyip surekli kullandi kirli birakti kapağınida açık tuttu bu ne kadar normal anlamadım ben ve 60 yaşında öyle yaşlı hasta yafa sakat degil b..k kokusu çok kötüydü bebegimle niye beraber bu kokuya niye maruz kalalim ev sahibiyim gelinim diye cekmek zorunda degilim b..k kokusunu ..çok afedersin

Ben de o kadar şey yazdım ama bak sen de bir tek tuvalet olayına takılmışsın mesela dimi? Anladık ne kokusu olduğunu, üstüne bastıra bastıra da tekrarlayıp durmuşsun, öfken bana mı söküyo senin de be, amaan size de cevap yazanın da be. Çıkıyorum bu kokulu konudan da zaten.

Evlenmenize izin vermeseymis madem sizi begenmiyomus evinizde ne isi varmis mikemmel piremses gelinlerine gitseymis erkeklerin cogu boyle inanin yeri geldi kendimi yirttim bagirdim cagirdim olmadi benim kv mesela neredeyse cocugumun sagligina zarar verecek seyi yapti soylememe ragmen bunda bile ben hatali oldum son olayda evime yerlesme gibi bi durumdu esime sadece bosarim seni birinin annesiyle yasayacaksam bu kendi annem olur giderim anamin evine dedim hallettim sonrada zaten hic aramazdim aramiyorumda hala her haftasonu ogleden sonrasina kadar gider otururduk simdi ayda bi cekemem artik bende bi annenin evladiyim dunyayada bikere geldim ama esimede sikayetlenmiyorum kv laf sokarsa ki hala sokuyo eskiden hemen yuzum duserdi simdi duymamis gibi yapiyorum ortamdaki baska biriyle konusuyorum bakmiyorum bile yuzune mesela en son kuzenim nisanli kvsi bana anne desin diye baski yapiyomus bunu konusuyoduk esimde sende anneme anne demiyosun dedi bende buzamana kadar kirildigim seyleri eltimlerle beni ayirdigini onlara laf sokmadigini karismadigini herseyi sakince anlattim ve uc senenin sonunda bana hak verdi haklisin sen bana annesinin konusunu bile acmiyo
Hak verene kadar ömür geçiyo ....üç sene içinde o kadar çok sıkıntı yaşadımki Allah dan ayrı sehirlerdeyiz yoksa çoktan evliliğim bitmişti benim gibi kv bulamazsın ben iyiyim diyo eşimin yanında

Sorun 1 de misafirler gittikleri yere banyo havlusu vu lif goturmek zorunda degiller evde zaten misafirler icin havlu olmali. Sorun 2 de uyarmaniza ragmen kullanmamaliydi inat yapar gibi olmus. Sorun 3 cok biliyolarsa kendilerinyapsaymis, ki zaten yardim etmeleri lazim illa. Begenmedilerse bile nezaketen begenmis gibi yapmalari lazimdi. Sorun 4 asla kullanmamalari lazim ne ayip ya. Sorun 5 hastaysa gelmeyeymis evinde yataymis. Sorun 6 hic anlamadim. Sorun 7 kaynina oyle demese iyiymis ama hadi dedin kaynanan niye savunuyo ki oglunu, ayrica esin niye okadar tepki gosteriyo. Kaynananin diger gelinleri kadar olamiyosan bidaha sana gelmez onlara gidrr ozaman. Ama hala kadin gitmek istemiyo ilginc. Sende iyi yapmissin agzina geleni soylemekle.

Bosver esinle tartisma simdi onun sana haksizlik ettigini dusunuyosun seni savunmadigi icin. Icin icicni yiyo. Kafanda 40 tilki var kuyrugu birbirine deymiyo. Ama bagirip cagirinca daha kotu oluyo. Hic bi sonuca varilmiyo malesef. O yuzden sakince konus esinle. Kirildigini anlat.

Öncelikle büyük bir kaos atlatmışsın geçmil olsun. Okuduğum kadarıyla iyi sabretmişsin ama yanlış yerde patlamışsın. Sana tavsiyem kendini toparla sinirlerini üzerinden at kocana karşıda iyi olmaya çalış. Evini bir güzel temizle derle topla ve birdahada davet etme. Emzikliyim diyosun bukadar strese sütün kesilir azalır boşuna üzme kendinide. İyi akşamlar
Evi şuan çok afedersin b...k götürüyor kahvaltı masası oyle duruyor salon dağınık halilarim leke icinde ev çok kötü ama içimden temizlemek gelmiyo aglamamak için zor tutuyorum kendimi eşim geldi onunla konuşmak dahi istemiyorum susuyorum çünkü konusursam kötü olacak sakinleseyim öyle konuşayım diyorum

Bir daha geldiklerinde asik surat az konuşma kuru bulgur pilavi ve cayla gonderirseniz bir daha kimse gelmez
Ben olsam o kayınvalide bir daha evime giremezdi madem bütün komşulara rezil olmusum zaten ben de sokağın ortasında yaptıkları her şeyi ortaya dokerdim
Susmakla hata etmişsin
Yolda susmayinca kv bende cevabını verdim ...olgun biri olsaydı cekerdi köşeye beni kızım burda çok ayıp ettin oglumuda beni de kırdı oğlumun gönlünü al derdi bende o kv başımın üstünde gezdirirdim o ise bütün komsularima rezil etti beni nefret ediyorum artik kv den

Sorun 1 de misafirler gittikleri yere banyo havlusu vu lif goturmek zorunda degiller evde zaten misafirler icin havlu olmali. Sorun 2 de uyarmaniza ragmen kullanmamaliydi inat yapar gibi olmus. Sorun 3 cok biliyolarsa kendilerinyapsaymis, ki zaten yardim etmeleri lazim illa. Begenmedilerse bile nezaketen begenmis gibi yapmalari lazimdi. Sorun 4 asla kullanmamalari lazim ne ayip ya. Sorun 5 hastaysa gelmeyeymis evinde yataymis. Sorun 6 hic anlamadim. Sorun 7 kaynina oyle demese iyiymis ama hadi dedin kaynanan niye savunuyo ki oglunu, ayrica esin niye okadar tepki gosteriyo. Kaynananin diger gelinleri kadar olamiyosan bidaha sana gelmez onlara gidrr ozaman. Ama hala kadin gitmek istemiyo ilginc. Sende iyi yapmissin agzina geleni soylemekle.

Bosver esinle tartisma simdi onun sana haksizlik ettigini dusunuyosun seni savunmadigi icin. Icin icicni yiyo. Kafanda 40 tilki var kuyrugu birbirine deymiyo. Ama bagirip cagirinca daha kotu oluyo. Hic bi sonuca varilmiyo malesef. O yuzden sakince konus esinle. Kirildigini anlat.
Sorun 6 -ben bebeği emzirmeye gidince eşimle fisir fisir konuşuyor ben içeri girince ikiside susuyordu surekli ama yanımda kadın kocasına hizmet etmeli yok gelin böyle olmalı söyle olmalı deyip duruyordu

Sorun 6 -ben bebeği emzirmeye gidince eşimle fisir fisir konuşuyor ben içeri girince ikiside susuyordu surekli ama yanımda kadın kocasına hizmet etmeli yok gelin böyle olmalı söyle olmalı deyip duruyordu
Ay en sinir oldugum sey ya. Onun ogluyla sizden gizli neyi olabilir acaba. Ne kadar bagnaz kaynana kusura bakmayinda biraz eski kafali.

Misafirlige gittigim hic bir yere havlu götürmem insanın misafirine vereceği havlusu olmazmı bunu insan sorun yaparmı sizi çok kınadım ne kadar dar görüşlüsünüz
Yetistirilme tarzıyla alakalı buz ailecek nereye gidersek kişisel esyalarimizi götürüruz ....olabilir getirmemisler arayip sorabilirlerdi dolabimdan eşimle benim havlumu çıkarıp kullanmalari doğru degildi

benim sen yatılı misafirim cok gelir ama kimse gelirken bırakın lif havluyu pijama bile getirmez sürekli hazırda temiz ütülü pijama bırakmak zorundayım misafir gittiği yere havlu götürmek zorunda değil
seninkini kullanmaları cok ayıp olmus dolabı falan açıp baska havlu bakabilirlerdi ya da ilk gün mu banyo yaptılar bilmiyorum ama ilk günün akşamı ben genelde havlu lif hazırlayıp duş alırsanız burda derim
ama kayniniza dişlerini fırçalamıyorsun demeniz cok cok büyük bi ayıp siz ev sahibisiniz o misafir orda haksız duruma düşmüşsünüz senede 1-2 geliyorlarsa idare edin derim kendi huzurunuz icin
birde kayınvalide diye önyargılı olmasak daha iyi olur sonuçta eşimizi doğuran bir anne o herşeyden önce bizden büyük.. kendi kardeşin öpse o şekilde tepki verir miydin acaba versen de kardeş ayrı kayın ayrı kardeşe naz geçer ama kayın bilmiyorum kırılmıştır ben olsam ben cok kırılırdım
Kardeşime de aynı tepkiyi veriyorum valla ...kv gelince eşimi hiç sevmez benide dugunumuzde ve sonrasında çok haksızlık yaptı dugun takılarını alip iku kaynima verdi bize de odetiyo ordan gelen bi kizginligim var giyimime laf eder sacima kotuma yazın her kv gittiğimizde giyimim laf olurdu ki kot tişört giyerim....sonra bizi maddi manevi somurmesi sürekli beni kendisinden sogutmustu ....aslında havlu olayına çok kuzmadim evet önceden hazirlamaliydim bundan ders aldım mesela ama diger yaşananlar çok yipratti beni

Yahu Kayracim sen niye yemeğini begenmediklerinde kendiniz yapın o zaman biz böyle yiyoruz diyemedin. Kaldı ki kayinvalideni herkesin içinde uyanıp utandirmadin wc konusunda.
Ben kv wc ye girdiğinde klozeti hep ıslak bıraktığını gördüm. Estim gurledim. Ne demek bu ne pislik insan wc ye girer de klozeti ıslak mı bırakır diye. Üzerinde bir kaç damla olurdu her girdiğimde. Kızkardeşim de vardı. Bundan sonra wc ye girildiğinde yıkayıp kurulayacaksiniz öyle çıkacaksınız dedim. Bundan sonra da hep öyle oldu. Ama meğer kadın abdest aldığı için klozet islanirmis. Sonra farkettim.
Dişli ol azcık yaaa. Hayatta esirgemem lafımi. Kim olursa olsun.
Kuzum olan olmuş artık eşinle tatlı olmaya bak. Sonra yüzüne vurur. Haklısın bence ama haksız duruma düşme.

Havlu vermeyi unutabilirdiniz de insanlik hali kv. deniz gidip sizin havlunuzu mu kullanmasi gerekirdi. gelmenizi bekler sizden havlu isteyip dusa girebilirlerdi.
Siz o kadar emek vermissiniz 7 aylik bebeginizle eline saglik demeleri gerekirken laf soylemisler.Keske o kadar ugramasaydiniz.
Yanlis yerde patlimissiniz bence de olaylarin oldugi an tepki verebilirdiniz ya da sabredebilirdiniz.
Sokakta bagirmak ne kadar kotu burda en suclu esiniz.
Esinizle konustunuz mu bana kalirsda sakince ama ezdirmeden kendinizi anlatabilrsiniz.

Baştan sona her maddede haklısın.

Misafir havlusu değinmeyeceğim zaten çok üstüne gidilmiş, lakin duş alacaklarını söyleselerdi madem, hem izin ister hem havlu.

Çok cahil ve şirret kayınanneniz. Ben sene de 1 hafta bile istemezdim onu.

İyi insana her ne olursa olsun tahammül edilir, göz yumulur, fakat böylesi kötülüğüyle kendinden nefret ettiriyor.

Kaynanam 105 kilo ona uygun pijama nasıl bulayim namaz etegi getirmemis carsaf sarip namaz kildi budami benim suçum uzerindeki kiyafetlerle gelmisler sadece herkes bi havluya takılmış ilk onu yazdım içinmi nedir diğer maddeleri gormemisler havlu lif tabikide verdim sonradan ya diger yaptıkları opme konusunda ailemede aynı tepkiyi veriyorum kış ayindayiz ve gorumcem grip o haliyle sürekli bebegi öptü bu ne kadar normal ki benim ailem kızımı opmezler ben uyandığım için onlar niye alinmiyorda kv alınıyor kendi düşünmeli neymiş oglu kansermiymis kanser bile olsa opermis ki bi oğlu aids hastası benden bunu sakladilar yillarca eşimle ayni bardaktan su içtiler kızımın tirnagini kestirdiler kaynima ya bulassa aileye bunu dusunmeyecek kadar dusuncesizler
Woww cok kotu insanlarmis. Aids hastasi ile nasil ayni bardaktan su icilir ya? Minicik acik yara olsa bulasir hemen virus.

Dibine kadar haklısın konu sahibi
Yani şu olayda bile konu sahibine taş atan vay efendim havlunu kullanmış git yenisini al
vay efendim yaşlıymış klozeti kullansınmış diyen arkadaşlar umarım yattıkları odada b.k kokusuna maruz kalırlar
Bunları söyleyenler de kaynana görümce kafasında olup , geline hizmetçi gözüyle bakan topluluktan olmalı ..

Ben wc bozuk kullanmayın diyorsam bitmiştir !
Israrla kullanan ağır gerizekalı olmalı yada bile bile yapıyor inadına yapıyor olmalı ..

Görümce desen , ruju sürdüğü dudağının ortasına takunya ile iki tane patlatılası cinsten

Kayın gerçekten sorunlu bi ergen ..
Hepimiz ergen olduk . Ben misafir gittiğim evde yediğim yemeğe laf söyleyemez yer bitirir ellerine sağlık yenge hala komşu anne der kalkardık
Biz böyle yetiştirildik
(Aynı durumu yaşadım , eski görümce oğlu yaptığım fırın yemeğine ıyykkk iğrençç ben bunu yemem deyip annesine benimm mutfağımda köfte hazırlatmıştı )!
Biraz empati kurun yahu empati ..
Kaynanan zaten rezil biriymiş .sen kocanda dahil kimsenin hizmetçisi değilsin az yesinler de bi uşak tutsunlar kendilerine çirkef kadın nolucak :63:
Olur olmadık yerde patlama konu sahibi ,
Olayları içine atma anında müdahale et ben zorla olsa öğrendim bunu
Sonraki patlamaların hiçbir işe yaramıyor haksız durumuna düşüyorsun
Son sözüm de bu asalakları evine çağırma birdaha,gerekirse sen git gitiiğindede asla yardım etme çöpü çöp üstüne koyma sakın bebeğinle çekil köşeye keyif yap ve eşine iki gün sonra rahat edemiyorum bebekte huzursuz dersin dönersin evine
Çağırma sakın bunları yazık değilmi sana
Hep söylerim bunu kıymet bilmez kendini bilmez insanlara yapacağına git annene babana yap hizmetini
:KK47: Hayretler içindeyim şu yoruma , yanlılık mı desem iki yüzlülük mü desem bilemedim :KK57:
Uyarıldığı halde klozeti kullanan yaşlı tonton teyzecik (!) ağır geri zekalı ha :KK57:
Yemeği eleştirdiği için de çirkef ha :KK57:
Konu sahibi bir daha çağırmasın ha :KK57: kocasının annesi ama bu zavallı yaşlı tonton kadıncağız (!) :KK62:
Öyle mi ?

Ama benim konumu hatırlıyor musunuz? Yorum yapmıştınız beni düşüncelerimden dolayı iğrenç bulmuştunuz , senin de başına gelsin demiştiniz ?

Peki benim de kayınvalidem konu sahibinin kayınvalidesi gibi olmadığını nerden biliyorsunuz ?
Ben de o duruma kolay kolay gelmedim, kadının yüzünü Bİle görmeyi istemeyecek duruma, beni aradığında Bİle telefonun ekranında kadının aradığını görünce kalbime çarpıntı gelecek durumlara kolay kolay gelmedim ,

Hani siz çok merhametiydiniz bana yazarken , ama konu sahibine nasıl da şimdi bir daha evine çağırma diyorsunuz ?

Konu sahibi yanlış anlamayın ben sizi haklı buldum, zor çünkü biliyorum burda birkaç tane merhametli (!) arkadaşlar var , onlara inşallah Allah çirkefin bin beterini verir de hala merhametli hallerini koruyarak kaynanacıklarının da gönlünü hoş tutarak hakkı ile cennete girerler (!)
Ben de çok saftım eskiden ama iyilik tek taraflı olmuyormuş çok acı şekilde öğrendim
Konu sahibi siZin de konunuza daldım ama arkadaşın yazısını görünce dayanamadım

Aileler uyumlu değilmiş adamla evlenince bunları kabul etmiş oluyorsun kimse anasına laf söyletmez , anası kendini senin kadar geliştirmemiş mesele o sende mükemelliyetçlsin yani diyeceğin evine kim gelse bir kulp takarsın ve beğenmezsin sizde kibirde var insanlara yukarıdan bakma gibi ,

:KK47: Hayretler içindeyim şu yoruma , yanlılık mı desem iki yüzlülük mü desem bilemedim :KK57:
Uyarıldığı halde klozeti kullanan yaşlı tonton teyzecik (!) ağır geri zekalı ha :KK57:
Konu sahibi bir daha çağırmasın ha :KK57: kocasının annesi ama bu zavallı yaşlı tonton kadıncağız (!) :KK62:
Öyle mi ?

Ama benim konumu hatırlıyor musunuz? Yorum yapmıştınız beni düşüncelerimden dolayı iğrenç bulmuştunuz , senin de başına gelsin demiştiniz ?

Peki benim de kayınvalidem konu sahibinin kayınvalidesi gibi olmadığını nerden biliyorsunuz ?
Ben de o duruma kolay kolay gelmedim, kadının yüzünü Bİle görmeyi istemeyecek duruma, beni aradığında Bİle telefonun ekranında kadının aradığını görünce kalbime çarpıntı gelecek durumlara kolay kolay gelmedim ,

Hani siz çok merhametiydiniz bana yazarken , ama konu sahibine nasıl da şimdi bir daha evine çağırma diyorsunuz ?

Konu sahibi yanlış anlamayın ben sizi haklı buldum, zor çünkü biliyorum burda birkaç tane merhametli (!) arkadaşlar var , onlara inşallah Allah çirkefin bin beterini verir de hala merhametli hallerini koruyarak kaynanacıklarının da gönlünü hoş tutarak hakkı ile cennete girerler (!)
Ben de çok saftım eskiden ama iyilik tek taraflı olmuyormuş çok acı şekilde öğrendim
Aa merhaba :KK3:
Hatırlanmak ne güzell bi şeyy
Madem bu konu sahibi gibi bir kayınvalideye sahipsin ozaman anlatsaydın ,ben müneccim değilim nerden bilebilirim ne yaşadığını?
Burada yazışarak anlaşıyoruz biz öyle değil mi ?
Senin konunda, kv gözünden olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı ve sende bakmam Allah bakmam diye diretiyordun ki ben geçmişinizi bilmediğim için , çaresiz durumda bi kadına bi tekmede sen vuran biri olarak kaldın aklımda..
Anlatabiliyor muyum ?
Burada 7 aylık bebeğiyle gelinini , kullanmayın denmesine uyarılmasına rağmen kasıtlı bi şekilde kullanıp , yatakodasını b.k kokusuyla dolduran bi kv den bahsediliyor ..
Geline karşı bi kin bi nefret okuyorum burada

Ama senin konunda da ,yaşlı gözünden rahatsız bi kv var ve gelin etekleri tutuşmuş bi şekilde ben bakmam diyor detayda vermiyorsun ...

Ben oradada yazmıştım iyice oku ondan sonra postayı koy ok ?

Her yaşlı için söylemiyorum bunu ,
geçimsiz şirret huysuz bi insanla kimse uğraşmak istemez "bende"dahil ! İnsanız sonuç olarak değil mi @nebilimben
Amaa çaresiz durumda bi yaşlıya (aranda ne geçmiş ne olmuş bilmiyorum yazmadın çünkü !)
Ona acil şifalar dileyip hastalığı hakkında yardımcı olmak yerine , buraya bakmam diye yazmana takılmıştım ..
görüyorum ki yazdıklarım çok dokunmuş sende bana takılmışsın
@nebilimben nediyimben Allah akıl fikir versin

Öyle mi ?

Ne güzel beddua ediyosun
Allah evime ateşte salsın mı ?

Bunlar hepsi mi aynı olur ya? Valla benimkiler de öyle. Bende önceleri ağzımi açmadan durmazdim ama bu aralar kendimi sabretmek konusunda tetikliyorim. Yapacak başka bişey yok. Eşine hiçbişey olmamış gibi davranma al karşına konuş, muhakkak anlayacaktir seni.

Back