evimdeki kelebeklerden kurtulamıyorum yardım edinnnnn

güve tabi onlar..eğer yatakların yün ise muhakkak güneşletmen gerek yoksa güve hepsine keser..bu güveler bildiğin yün yiyooo:))yünle besleniyo...güneşletmezsen ortada yatak matak kalmıyo ortada..
çok huylanıyorum çoookkgitti benim yatak yorgan halı bişey kalmadı

Ayni sey benim de basima geldi, bakliyatlar kurtlanmis
Simdi tum bakliyatlari buzdolabinda sakliyorum.
Evin her yerine yayilmisti bi ara kucuk kelebekler, simdi yoklar cok sukur.

Ayni sey benim de basima geldi, bakliyatlar kurtlanmis
Simdi tum bakliyatlari buzdolabinda sakliyorum.
Evin her yerine yayilmisti bi ara kucuk kelebekler, simdi yoklar cok sukur.
nasıl kurtuldunuz bakliyatları atmak dışında bişey kullandınızmı nekadar zaman aldı kurtulmanız?

nasıl kurtuldunuz bakliyatları atmak dışında bişey kullandınızmı nekadar zaman aldı kurtulmanız?
Hepsini attim canim, ben huylanirim zaten bi tane bile gorsem yiyemem daha hic bisey. Sonra da raflari dolaplari her yeri temizledim, iki gune kalmadan bitti sorun.
Bi de dun baktim kavanozda findiklarim vardi, onlar da kurtlanmak uzereydi, kavanozun kapaginda bi iki tane kelebek olusu gordum, onlari da attim. Genelde yiyeceklerden oluyor canim.
Diger odalarda hala varsa, yatagi yorgani havalandir.

güneş girmeyen eve güve girer miş:))))
panik yapma yaa çözüm çok basit işte..güneş...
elimde değil ya rüyalarıma giriyor artık.evimde istemiyorum bunları çok huylanıyorum.evimde güneş alıyor aslında ama herşeyi dışarı atıp güneşletecem artık.

teşekkür ederim

Galiba kurtuldum kelebeklerden artık görmüyorum tekrar tekrar heryere bakıyorum yoklar ben kazandım aktardan lavanta yağı naftalin ve averkill diye bir böcek ilacı aldım.kendime yatacak bir oda ayırdım ve tüm evi gece ilacladım ve kapılar kapalı sabaha kadar öyle kaldı.sabah havalandırdım evi.heryeri dip köşe temizledim yataklar falan güneşlendi.mutfak dolabı elbise dolabı kapılar gibi silinebilecek yerleri lavanta yağıyla sildim.kullanmadığım yatak vs aralarına naftalin kullandığım elbise dolabına falan kalıp sabun koydum.aynı sorunu yaşayan hanımlar sizlerde en yakın zamanda kurtulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…