- 19 Temmuz 2014
- 82
- 26
- 23
- Konu Sahibi papatyaa01
-
teşekkür ederimnaftalin kullanın dolbınıza asın.
bir de tüm dolapların içine beyaz sabun koyun..kokularından uzak duru güveler..
bakliyatların hepsi çöpe gitti aynı şekilde bendede stok halindeydi yeni aldıklarımı buzdolabında saklıyorum artık dışarda hiç yiyecek yok ama hala gitmediler bide diğer odalara yayılmaya başladılar kafayı yemek üzereyim gözüm sürekli tavanda duvarda.Bende de aynı sorun var. Kayınvalidemin stokladığı bakliyattan olmuş.
Yeni alınan bakliyatlara defne yaprağı ve iri tuz koyulması gerektiği söylendi.
mutlaka bir yolu olmalıbizdede var bir türlü kurtulamadık
kaynağının pirinç olduğunu bulduk çöpe attık ama yinede bitmediler bu sabah mutfak dolabından bir kelebek daha çıktımutlaka bir yolu olmalı
bakliyatların hepsi çöpe gitti aynı şekilde bendede stok halindeydi yeni aldıklarımı buzdolabında saklıyorum artık dışarda hiç yiyecek yok ama hala gitmediler bide diğer odalara yayılmaya başladılar kafayı yemek üzereyim gözüm sürekli tavanda duvarda.
yinede azaltmışsınız ama bir yerlerde devamı vardır mutlaka benim çamaşır suyuyla yaptığım temizlikten sonra 2 gün hiç görünmediler sonra toplu halde bir sürü kelebek gördümkaynağının pirinç olduğunu bulduk çöpe attık ama yinede bitmediler bu sabah mutfak dolabından bir kelebek daha çıktıakşamda yatak odamda vardı
çok huylandım onları tekrar kullanamazdım zaten attım hepsini israf oldu hepsi.sarımsağı deneyecem ama önce kurtulmam lazımki sonra önlemini alayım ama kurtulamıyorumneden attın ki. hepsini içine bakıp hangisi güvelendiye onu güneşlendir güneşi görünce gidiyorlar zaten. birde dolaba koymana gerek yok. ben bir diş sarmısak atıyorum içine. hiç bir şey olmuyor. annemde böyle yapar hiç bir şey olmadı. dolabında yer kaplamasın.
ceviz vardı bakliyatlarla aynı yerdeydi onda varmıydı bilmiyorum ama onuda attım mutfakta hiç bişey bırakmadımBen de bakliyattan oldu sanmıştım bir türlü kelebeklerin nereden geldiğini bulamamıştım en sonunda gördüm ki cevizdeymişyeni almıştım üstelik cevizleri çok üzüldüm atarken :) ceviz fındık falan varsa onlara da bak derim...
ceviz vardı bakliyatlarla aynı yerdeydi onda varmıydı bilmiyorum ama onuda attım mutfakta hiç bişey bırakmadım
evet gerçekten çok sinir bozucu.haklısınız ahh o kurtları bi bulabilsem ama kurtlar kayboldu sadece kelebek görüyorumo kurtlar kaldıysa onların kelebek olmasını çekeceksiniz maalesef. önceki evimde istila halindeydiler, şimdi bakliyat olarak mini mini paketler alıyorum çünkü evlerde böceklenip kelebekleniyorlar. başka kurtulma yolu bilmiyorum ne yazık ki, berbat bişi ama o olay.
benimde vicdanım hiç rahat değil yazık günah ama attım bir kere o an onları görünce çok tiksindim attımumarım bi fakir sebeplenir. sanmıyorum hepsinde olduğunu.
bide allerjimi yapıyor bunlar yaaaeve yeni taşındıgımdada bizim evde de vardı
tavanda kurtlar falan varmış ama kp ve eşim toplamış
öncekilerden kalmış
ve benim bakliyat dolabı güneş gördügünden kelebekler fırlamaya başladı
bu arada bu kelebekler alerjide yapıyor evde çocuk varsa
dikkat et çocuk kabarıp kızarıyor kaşınıyor
çocuktan ziyade bana bile alerji yaptı
bende ne var ne yoksa attım
bakliyatları güneş görmeyen yerlere koydum
hep küçük paketlerde aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?