evimdeki kelebeklerden kurtulamıyorum yardım edinnnnn

Ayyy gecenlerde bende gordum bunlardan evi yakiyordum kizlar.aglaya aglaya kv'mi aradim temizledi dolabi,kurtuldum sanmistim.
simdi sagda solda tavanda kahverengi kelebekler var disaridan geliyor diyordum,benim evden mi cikiyor bunlar?
Cok sirinler diye kiyamamistim, gelinlik, bindalli bi ton hatirali giysi var dolapta kemirmesinler sakin?
Uff stres oldum simdi.

Bendede buna benzer sorun var..Benimkiler kelebek olmuyor ama minik minik bi şeyler.. Tüm yastık yorgan ne varsa attım havalandırdım naftalinledim. sonuç yok. Hafta sonu yiyeceklerde sıra bakalım hayırlısı
başka bir böcek olabilir sizdeki belki ama ne olursa olsun hepsi aynı işte inşallah kurtulursunuz

onlar bizim eşyalara kıyıyor ama.tek bende değil meğer herkesteymiş bu böcükler ama kurtulan kimse çıkmıyor

Siz farkedene kadar biryerlere yayılmış ve kelebek olmaya devam ediyorlardır, bir süre sonra kaybolur tabi heryeri bışalttığınızdan eminseniz.
Ben artık bakliyatları buzdolabında saklıyorum şükür kalmadı.

kullanmadığım bir odam var orda halılarım falan fazla malzemeler var.offf ya halılarımı sağlam bulmak istiyorum çok sıkıldım bu arayıştan bide orayı kontrol edeyim

annemin halısının içinden de çıktı ve yemişler... annemde de bakliyattan dolayı çıkmışlar...

ben eski evimde böceklerle boğuştuğum için az bakliyat alıyorum. o böceklerden ben süpürgeyle çekerek kurtulmuştum. psikopatlık gerçi ama tek tek baş edemezdim...

hatta unu buzdolabında saklıyorum

Ben de denemiştim sarımsak koymayı fakat ev çok sıcak olunca hiç işe yaramıyor, belki konu sahibinin evi de öyledir. Herkeste tutmuyor aynı tKtikler maalesef..

inşallah kaybolsunlar artık

ÇAMAŞIR SUYU DEĞİLDE GÜNEŞ GÖRMESİ ÇÖZÜMDÜR DİYE BİLİYORUM. kuru bakalagillerinizi sakladığınız yerden çıkarıp güneşlendirin..direkt güneş alsınlar..birde naftalin kokusu iyi gelir diye duymuştum..bunun yanında halıları toplar koyarızya onlarıda güneşlendirmek gerek diye biliyorum...

bekar evimizi sarmıştı bu kelebekler sonunda kaynağın bir poşet kayısı kurusu olduğunu bulmuştuk iyi bir temizliğin ve heba olan kilo kilo bakliyatın ardından zar zor kurtulmuştuk , evdeki çiçeklerden de oluyor bu salon çiçekleri onlarınki kelebek değil ama uçan minik böcekler , küçük ve iğrençler

kızlar geçen gece tam yattım
yatak odamda uçuşan bişey
kelebek desen kelebek değil böcek desen böcek değil
yarasa desen hiç değil
eşim zar zor çıkardı dışarı ama bayağı zorladı bizi
sizce bu böcek güve olabilir mi?
bende hafta sonu kışlıklarımı katlayıp dolabın orta gözüne koymuştum
onları açıp bakmayı düşünüyorum bide bakliyat dolaplarımı temizlemeyi
bakliyatlarım içinde 2 lt lik falan turşu kavanozları varya onlardan alıp kullanacağım

artık be
artık bende öyle yapıyorum ama çok yer kaplıyorlar böyle

teşekkür ederim güneşletecek gıda kalmadı zaten hepsi çöp oldu ama halılar ve yatakları güneşlendirsem iyi olacak sanırım

Son düzenleme:
evet adanada yaşıyorum çok sıcak ve çok nemli

ay normal o zaman. ben sıcak memlekette olmamama rağmen evim rutubetli olduğu için böceklenmeyi 2-3 kere yaşadım. böcek dediğime bakmayın uçuyorlardı... birinin sebebi kişniş, diğeri de undu.

küçük kahverengimsi kelebekler ve bide tırtıllar varsa güvedir google da aratın bakın fotolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…