• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimdeki kelebeklerden kurtulamıyorum yardım edinnnnn

yeni evliyken bir ara benim evimde de vardı,ne çektim onlardan,iyice psikolojimi bozmuşlardı.:KK42:öyle bakliyatları tek tek temizlemeye vaktimde yoktu,resmen birlikte yaşamaya başlamıştık,eve yayılmışlardı.bende gördüğüm yerde öldürmeye başladım kendimi katil gibi hissediyordum o zamanlar.:KK57: ama en etkili çözüm bulduğun yerde öldürmek çünkü evde hiç bakliyat olmasa ama 2 tanecik onlardan olsa bile çok hızlı bir şekilde ürüyorlar.:KK17:

bekar evimizi sarmıştı bu kelebekler sonunda kaynağın bir poşet kayısı kurusu olduğunu bulmuştuk iyi bir temizliğin ve heba olan kilo kilo bakliyatın ardından zar zor kurtulmuştuk , evdeki çiçeklerden de oluyor bu salon çiçekleri onlarınki kelebek değil ama uçan minik böcekler , küçük ve iğrençler
aynı şeyleri yaptım tüm mutfağı temizledim ama gitmediler şimdi tüm evi temizlemem gerekecek dip köşe heryere dağılıyolar

yeni evliyken bir ara benim evimde de vardı,ne çektim onlardan,iyice psikolojimi bozmuşlardı.:KK42:öyle bakliyatları tek tek temizlemeye vaktimde yoktu,resmen birlikte yaşamaya başlamıştık,eve yayılmışlardı.bende gördüğüm yerde öldürmeye başladım kendimi katil gibi hissediyordum o zamanlar.:KK57: ama en etkili çözüm bulduğun yerde öldürmek çünkü evde hiç bakliyat olmasa ama 2 tanecik onlardan olsa bile çok hızlı bir şekilde ürüyorlar.:KK17:
evet kurtulamayacam galiba ama böylede olmazki sürekli etrafı inceliyorum paronayak oldum iyice öldür öldür bitmezki bunlar öldürdükçe yenileri geliyor

Off geçen bende kurt gördüm hemde oturma odamın duvarında.. Kiler de cevizdedir diye attım.. ama hala o lanet kelebekler var..Bende bu hafta sonu anneme baktıracağım..Ama kurtuluş yok diyosunuz oof çok huylandım şimdi :KK17::KK17:

Off geçen bende kurt gördüm hemde oturma odamın duvarında.. Kiler de cevizdedir diye attım.. ama hala o lanet kelebekler var..Bende bu hafta sonu anneme baktıracağım..Ama kurtuluş yok diyosunuz oof çok huylandım şimdi :KK17::KK17: anneniz bir çözüm bulursa benide bilgilendirin lütfen inşallah kurtuluruz

Son düzenleme:

Annemin çağırmamın sebebi kurtlardan huylanmam ve onları göremeyebilirim diye düşünmem.. :KK53: Bakalım hafta sonu gelecek ne yaptı ne etti anlatırım..

nekadar zaman aldı hepsini öldürmeniz çok uzun yaşadınızmı berabero_O
ürediklerini fark edene kadar 2-3 hafta beraber yaşadık.baktım bunlar gittikçe çoğalıyor başladım öldürmeye,ama psikopat gibi gözü sürekli duvarlardaydı. 1 hafta sonunda nihayet hepsinden kurtuldum..:KK76:
düşünüyorum da ne kadar cahilmişim kelebek deyip geçmiştim ilk zamanlar,haşere olduklarını sonradan farkedebildim

ürediklerini fark edene kadar 2-3 hafta beraber yaşadık.baktım bunlar gittikçe çoğalıyor başladım öldürmeye,ama psikopat gibi gözü sürekli duvarlardaydı. 1 hafta sonunda nihayet hepsinden kurtuldum..:KK76:
düşünüyorum da ne kadar cahilmişim kelebek deyip geçmiştim ilk zamanlar,haşere olduklarını sonradan farkedebildim
evet bende masum kelebekler olduğunu düşünüyordum gerçek yüzlerini geç gördüm daha öncede vardı ama ben 1 haftadır durumun farkındayım

evet bende masum kelebekler olduğunu düşünüyordum gerçek yüzlerini geç gördüm daha öncede vardı ama ben 1 haftadır durumun farkındayım

Ben de un,ceviz,kuru üzüm,yulaf,bulgur attım.Açılmamış paket bulgurun içine girmişler yaa,minnacık minnak böcekler.Ne yapacağımı şaşırdım artık

aynı şeyleri yaptım tüm mutfağı temizledim ama gitmediler şimdi tüm evi temizlemem gerekecek dip köşe heryere dağılıyolar

kesinlikle öyle elbise dolaplarına falan giriyorlar hep, bizimki bekar eviydi fazla eşyamız olmadığından kolay olmuştu heryeri temzilemiştik , herşeyi kavanozlamıştık mutfaktaki ,

Ben de un,ceviz,kuru üzüm,yulaf,bulgur attım.Açılmamış paket bulgurun içine girmişler yaa,minnacık minnak böcekler.Ne yapacağımı şaşırdım artık

açılmamış makarnalara , diğer paketlere , elbise dolaplarına Allah yardım etsin evinde olana valla çok zor arıtması onları

küçük kahverengimsi kelebekler ve bide tırtıllar varsa güvedir google da aratın bakın fotolara
güve tabi onlar..eğer yatakların yün ise muhakkak güneşletmen gerek yoksa güve hepsine keser..bu güveler bildiğin yün yiyooo:))yünle besleniyo...güneşletmezsen ortada yatak matak kalmıyo ortada..

Back