• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde akrep buldum!!!

Fişe takılanlar işe yarıyormuymuş ya,hemen ondan da alayım,ben biraz daha araştırayım netten bakalım başka şeyler bulabilecekmiyim.

İnşallah zehirsizdir dediğiniz gibi,yoksa etkilerini okudumda allah korusun bilinç kaybı,kalp krizi filan diyo,bi kıçıkırık böcek yüzünden hayatımın baharında ölemem :)

Ayyyyyyyyyy benımde en buyuk fobım hamam boceklerı gordugum an cıldırıyorum resmen esım gececı oldugunda gırmesın eve dıye dua edıyorum eskıden banyoda gormustum sabaha kadar vcye gıremedım korkudan ole bole degıl cok korkuyorum:30:akrepte sokunca olenlerdense eger arı gıbı kolay kolay sokmaz canım

Fişe takılanlar işe yarıyormuymuş ya,hemen ondan da alayım,ben biraz daha araştırayım netten bakalım başka şeyler bulabilecekmiyim.

önlem olarak gecıcı surelı alabılırsın... gecen tvde gordum akrep gibi zehırlı haseratların gelmesını onleyen bi alet gelıstırmısler .. artık radyo frekansımı dıyeyım nasıl anlatayım o aletı orada bırakınca belli bi metreye kadar yaklasmıyormus.2yıl garntılı filan satıcı konusuyodu habıre -uydu kanalı bi tvde- boyle seylere netten bakabılırsın canım..

Canım ılaclama sırketını ara hemen gelsınler onlar hayvanın cınsıne gore ılaclıyolar bızde bı ara fare vardı ılaclama sırketını cagırdık geldı heryere ılac bıraktı ve kurtulduk farelerden kı neler neler yapmıstık kurtulmak ıcın gıtmıyolardı hergun gece 12de salondan mutfaga gecıs yapıyolardı bızde kapının onune yapıskanlı kagıt koyduk fare yapıskanlarından okadar akıllılarkı havada ucup basmıyolardı kagıda herdafasında bız unutup bız yapısıyoduk yapıskana:52::52:

Ayyyyyyyyyy benımde en buyuk fobım hamam boceklerı gordugum an cıldırıyorum resmen esım gececı oldugunda gırmesın eve dıye dua edıyorum eskıden banyoda gormustum sabaha kadar vcye gıremedım korkudan ole bole degıl cok korkuyorum:30:akrepte sokunca olenlerdense eger arı gıbı kolay kolay sokmaz canım

$kulaga-kacan-kiskac-bocegi.jpg

sanki bunu görmüş olabileceğinizi düşündüm. inşallah budur.

arkadaşım bu akrep dediğini biraz tarif et nasıl bişeydi. belkide akrep değil . kırkayak fl n olmasın. onlar eve giriyor genelde susuz kaldıkları için. ya tuvalette ya banyoya gidiyorlar hemen. çok hızlılar bi de

ay olamaz :53::53::53::53:

evını ılaçlat bence, ben çok tırsarım dıkkat et :53:
benım eve bı kere süleymancık mı yusufcuk mu ne gırmıştı böyle kertenkele gıbı ıçı dışı görünüyor
1 sene geçtı hala etkısındeyım o an ıtfaıyeyı arıcaktım, sevgılım zor sakınleştırdı, sankı adamlar bırşey yapabılcek.. :5:

çok huylandım şımdı :2:

adını bilmiyom ama ben gördüklerimin hepsine necati diyorum, sonrada ruhuna el-fatiha.. evde hiç görmedim henüz. he bu arada 2 santimlik bi böcük bu foto büyük göstermiş

amcamın adı necati amma böyle necati olmaz olsun :9: 2 cm falan ama çok ürkütücü

arkadaşım bu akrep dediğini biraz tarif et nasıl bişeydi. belkide akrep değil . kırkayak fl n olmasın. onlar eve giriyor genelde susuz kaldıkları için. ya tuvalette ya banyoya gidiyorlar hemen. çok hızlılar bi de

haklısın cok hızlılar benım k.validemın evınde çok oluyor tabı dısarı sıcak evlere kacıyorlar serın diye.. işin vahım kısmı biz eşimle o kırkayakla 7gun aynı yatakta nasılda koyun koyuna yatmısız,nasıl farkına varmamısız hayret :53::52: giderken yattıgımız yatagı toplarken farkettım eşime öldürttüm :18:

İnşallah zehirsizdir dediğiniz gibi,yoksa etkilerini okudumda allah korusun bilinç kaybı,kalp krizi filan diyo,bi kıçıkırık böcek yüzünden hayatımın baharında ölemem :)

Canım bu bahsettiğin akrepler afrikada falan yaşıyordur.

Beni soktu dedim ya.Önce bir sızı hissettim,sonra şişmeye başladı,acile gittik serum taktılar ama inan arı sokmasının biraz ağrılısı.

Akrep mi? :18: Aman cama kapıya tel yaptırın, evi de ilaçlatın. Zehirli mi değil mi bilmem ama görüntüsü yeter uykuları kaçırmaya. :18:

Eki Görüntüle 453524

Buna danaburnu denir. Sadece toprağın içinde yaşar. Çok korkarım bundan, çok hızlı hareket eder çünkü. :53: Evdeki bundan değildir, bunun boyu baş parmak kadar.

Eki Görüntüle 453524

yok bu çok korkunç ya,benim gördüğüm küçücük blşeydi,hem böyle dolgun değil yassıydı
yok kırkayak değil eminim,bariz akrepti,hem komşumda görmüş evinde ilk o söylemişti zaten

Back