Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fişe takılanlar işe yarıyormuymuş ya,hemen ondan da alayım,ben biraz daha araştırayım netten bakalım başka şeyler bulabilecekmiyim.
bu da kımm
evlere bu tıp hayvanlar gırıyor mu![]()
bu ne şekil bir hayvan böyle? akrep mi ne bu ya?![]()
adını bilmiyom ama ben gördüklerimin hepsine necati diyorum, sonrada ruhuna el-fatiha.. evde hiç görmedim henüz. he bu arada 2 santimlik bi böcük bu foto büyük göstermiş
arkadaşım bu akrep dediğini biraz tarif et nasıl bişeydi. belkide akrep değil . kırkayak fl n olmasın. onlar eve giriyor genelde susuz kaldıkları için. ya tuvalette ya banyoya gidiyorlar hemen. çok hızlılar bi de
İnşallah zehirsizdir dediğiniz gibi,yoksa etkilerini okudumda allah korusun bilinç kaybı,kalp krizi filan diyo,bi kıçıkırık böcek yüzünden hayatımın baharında ölemem :)
Buna danaburnu denir. Sadece toprağın içinde yaşar. Çok korkarım bundan, çok hızlı hareket eder çünkü.
adını bilmiyorum ama ben gördüklerimin hepsine necati diyorum, sonrada ruhuna el-fatiha.. evde hiç görmedim henüz. he bu arada 2 santimlik bi böcük bu foto büyük göstermiş
yok bu çok korkunç ya,benim gördüğüm küçücük blşeydi,hem böyle dolgun değil yassıydı
yok kırkayak değil eminim,bariz akrepti,hem komşumda görmüş evinde ilk o söylemişti zatenarkadaşım bu akrep dediğini biraz tarif et nasıl bişeydi. belkide akrep değil . kırkayak fl n olmasın. onlar eve giriyor genelde susuz kaldıkları için. ya tuvalette ya banyoya gidiyorlar hemen. çok hızlılar bi de