- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Valla ilk karşılaştığımda ben de kitlenip kaldım çığlığıma eşim koşmuştu o öldürmüştü. O an öldürmezsem başka yerden çıkacak diyorum, o delirmeyle makinalı tüfek gibi hepsine şaplatıyorum. Büyükler bir vuruşta ölmüyor bazen, bütün gücümle indiriyorum. Bir de en çok mutfak tezgahında karşılaşıyorum, tezgah boyu kaçtıkları için, zaman kazandırıyor bana lavabo deliğine gidene kadar.Erkekler genel olarak çok rahat böyle konularda onlar için sorun bile değil bu durum o nedenle ben de bahsetmiyorum bile pek erkek arkadaşıma..Ya bence kesinlikle ilaclı olarak kullanmayın tabağı çanağı kesinlikle bir kimyasalla beraber beslenmek resmen kendini zehirlemek olur..İlaç şirketi de tamamen ticari yaklaşıyor sanırım olaya..Umarım en kısa zamanda normale döner düzeniniz..Siz yine cesursunuz arkadaşım karşılaştığınız zaman başa çıkabiliyorsunuz ben kitlenip kalıyorum..Mutfakta en çok nerelerdeler peki yerlerde mi geziyorlar dolap altlarında falan..ve en önemlisi siz gördüğünüzde büyüklere nasıl yaklaşıp öldürüyorsunuz..büyükler çok dayanıklı ya hem de inanılmaz hızlılar..Bir de birkaç tane birden çıkıyormuş nası halledebiliyorsunuz o anda..tecrübe ve taktiklere ihtiyacım var benim de..adamlar böcek ilacını tınlamıyorlar bile!!