• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam böceği kabusu!!

Erkekler genel olarak çok rahat böyle konularda onlar için sorun bile değil bu durum o nedenle ben de bahsetmiyorum bile pek erkek arkadaşıma..Ya bence kesinlikle ilaclı olarak kullanmayın tabağı çanağı kesinlikle bir kimyasalla beraber beslenmek resmen kendini zehirlemek olur..İlaç şirketi de tamamen ticari yaklaşıyor sanırım olaya..Umarım en kısa zamanda normale döner düzeniniz..Siz yine cesursunuz arkadaşım karşılaştığınız zaman başa çıkabiliyorsunuz ben kitlenip kalıyorum..Mutfakta en çok nerelerdeler peki yerlerde mi geziyorlar dolap altlarında falan..ve en önemlisi siz gördüğünüzde büyüklere nasıl yaklaşıp öldürüyorsunuz..büyükler çok dayanıklı ya hem de inanılmaz hızlılar..Bir de birkaç tane birden çıkıyormuş nası halledebiliyorsunuz o anda..tecrübe ve taktiklere ihtiyacım var benim de..adamlar böcek ilacını tınlamıyorlar bile!!
Valla ilk karşılaştığımda ben de kitlenip kaldım çığlığıma eşim koşmuştu o öldürmüştü. O an öldürmezsem başka yerden çıkacak diyorum, o delirmeyle makinalı tüfek gibi hepsine şaplatıyorum. Büyükler bir vuruşta ölmüyor bazen, bütün gücümle indiriyorum. Bir de en çok mutfak tezgahında karşılaşıyorum, tezgah boyu kaçtıkları için, zaman kazandırıyor bana lavabo deliğine gidene kadar.

Valla ilk karşılaştığımda ben de kitlenip kaldım çığlığıma eşim koşmuştu o öldürmüştü. O an öldürmezsem başka yerden çıkacak diyorum, o delirmeyle makinalı tüfek gibi hepsine şaplatıyorum. Büyükler bir vuruşta ölmüyor bazen, bütün gücümle indiriyorum. Bir de en çok mutfak tezgahında karşılaşıyorum, tezgah boyu kaçtıkları için, zaman kazandırıyor bana lavabo deliğine gidene kadar.
Anladım teşekkür ederim..Yalnız burada da daha önce yazdım,internette okudum belki siz de okumuşsunuzdur..Özellikle büyük olanlar kafaları kopsa,sert darbeler alsa bile saatlerce hareketsiz kalıp ölü taklidi yaparak yaşamaya devam ederlermiş ve yumurtalarını bırakırlarmış!!Sizde de aynı durum olmasın direk bu geldi benim aklıma,siz onların öldüklerine emin misiniz!?

Anladım teşekkür ederim..Yalnız burada da daha önce yazdım,internette okudum belki siz de okumuşsunuzdur..Özellikle büyük olanlar kafaları kopsa,sert darbeler alsa bile saatlerce hareketsiz kalıp ölü taklidi yaparak yaşamaya devam ederlermiş ve yumurtalarını bırakırlarmış!!Sizde de aynı durum olmasın direk bu geldi benim aklıma,siz onların öldüklerine emin misiniz!?
Kan fışkırıyor parçalanıyor ya, eşim de ıslak mendille balkondan aşağı atıyor. En çok karşılaştığım yerleri sormuşsunuz; mutfak tezgahının üstü, tezgahın altındaki dolapların içi. Siz en çok nerde rastlıyorsunuz?

Kan fışkırıyor parçalanıyor ya, eşim de ıslak mendille balkondan aşağı atıyor. En çok karşılaştığım yerleri sormuşsunuz; mutfak tezgahının üstü, tezgahın altındaki dolapların içi. Siz en çok nerde rastlıyorsunuz?
Ay resmen korku filmi gibi ya baştan sona bunların kanı da mı varmış!!Ben mutfak dolaplarıyla balkon girişinin kesiştiği yerlerde gördüm ikisini de ama sadece gördüm sizdeki cesaretten eser yok bende:(Bugün karşılaştınız mı peki keşke fotosunu çekebilseydiniz sizdekileri çok merak ettim!!

Ay resmen korku filmi gibi ya baştan sona bunların kanı da mı varmış!!Ben mutfak dolaplarıyla balkon girişinin kesiştiği yerlerde gördüm ikisini de ama sadece gördüm sizdeki cesaretten eser yok bende:KK43:Bugün karşılaştınız mı peki keşke fotosunu çekebilseydiniz sizdekileri çok merak ettim!!
Çektim fotosunu, eşimin telefonunda. Ben annemde kalacağım, eşimle barışınca size atarım resimleri :) Bugün ilaçlama sonrası eve gittik yerde 3 tane ölüyle karşılaştık.

Çektim fotosunu, eşimin telefonunda. Ben annemde kalacağım, eşimle barışınca size atarım resimleri :) Bugün ilaçlama sonrası eve gittik yerde 3 tane ölüyle karşılaştık.
Ben çok büyükler hani öldürünce cinayet işlemiş gibi olur vicdan yaparım diye düşünüyorum ama adamlar aile içi huzursuzluğa bile neden oluyor,sanırım vicdan yapmamak lazım:)İnşallah bu gece son olur ve eşinizle de arayı düzeltirsiniz:)Her şey normale döner umuyorum bizde resimlerine bakar geçmişi yadederiz:))

Siz iki tane görüyorsunuz ama apartmanda yüzlercesi belki binlercesi yaşıyor. O öyle bir yaratık. Ortalıkta hiç kırıntı ve nem kalmaması lazım, apartmanın toptan ilaçlanmalı lazım. Evinizin kıyı köşelerine jel ilaçlardan sıkın hayvana zararlı olmayanlardan. Kesinlikle büyün apartman çatı kat depo Bodrum hepsi ilaçlanmalı. Ve evinize kedi alın. Hepsini avlayıp öldürür. Hatta sinekleri bile avlar kerata. Çok ciddiyim.
İzmir’de Bostanlı’da denize yakın bi apartmanda yaşamıştım. Bu saydıklarımın hepsini yaptım yine de mevsim geçişlerinde evde görmesem sokakta her yerde karşıma çıkarlardı :( kedi en iyi çözüm

Siz iki tane görüyorsunuz ama apartmanda yüzlercesi belki binlercesi yaşıyor. O öyle bir yaratık. Ortalıkta hiç kırıntı ve nem kalmaması lazım, apartmanın toptan ilaçlanmalı lazım. Evinizin kıyı köşelerine jel ilaçlardan sıkın hayvana zararlı olmayanlardan. Kesinlikle büyün apartman çatı kat depo Bodrum hepsi ilaçlanmalı. Ve evinize kedi alın. Hepsini avlayıp öldürür. Hatta sinekleri bile avlar kerata. Çok ciddiyim.
İzmir’de Bostanlı’da denize yakın bi apartmanda yaşamıştım. Bu saydıklarımın hepsini yaptım yine de mevsim geçişlerinde evde görmesem sokakta her yerde karşıma çıkarlardı :KK43: kedi en iyi çözüm
Ben de bundan şüphe etmiyor değilim ama apartman ve çevre ilaçlaması yapıldı güya ona rağmen hala nasıl varlar anlamıyorum!Jeli deneyeceğim diğer arkadaşlar da bahsetti..Kısa vadede kedi edinmem zor görünüyor çünkü ben yoğun çalışan ev iş getiren biriyim şu ara yalnız yaşadığım için de hayvana ihtiyacı olan ilgiyi gösteremeyebilirim bu da beni çok rahatsız eder..Benimkiler normale göre çok büyüktü,siz karşılaştınız mı hiç öyle büyük olanlarla peki?

Ben çok büyükler hani öldürünce cinayet işlemiş gibi olur vicdan yaparım diye düşünüyorum ama adamlar aile içi huzursuzluğa bile neden oluyor,sanırım vicdan yapmamak lazım:)İnşallah bu gece son olur ve eşinizle de arayı düzeltirsiniz:)Her şey normale döner umuyorum bizde resimlerine bakar geçmişi yadederiz:))
Aminnn inşallah. Sen de bir daha görmezsin umarım arkadaşım. Ki ben çok hayvanseverim ama onların lağımdan geldiğini düşündükçe vicdan falan yapamıyorum, bam bam bam :)

Günaydın arkadaşlar bu yaz bu haşereler konusunda tek dertli ben miyim bilmiyorum ama;geçen sonbaharda ev,daha geçenlerde de çevre ilaçlaması yapılmasına rağmen bir hafta içinde 2 kocaman hamam böceği gördüm ama gerçekten abartmıyorum bu arkadaşlar resmen hormonluydu kesinlikle normal büyüklükte değillerdi..Bir kere daha denk gelirsem foto atacağım zaten..2 altta oturan komşumun evinde de akrep çıkmış onu duyunca da iyiden iyiye sıkıntıya girdim..Aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar var mı aramızda neler yapıyorsunuz?biraz da fobim var diken üstündeyim resmen:KK43:
Offf senin konunu okuyup geçtim Bi kaç saat sonra mutfağın lavabo kenarında yavru gezinen bişi gördüm. Gözlüğüm olmayınca tanımlayamamıştım. Az önce banyo ya girdim lanet olsun büyük bide yavru hamam böceği kaçıştı. Ordan tekrar mutfağa gittim lavabo deliğinde yavru görünce çamaşır suyu döküp kaynar su boca ettim vallahii sıçtım . Benimde derdim oldu şuan uykum bile kaçtı yaaa:KK61:

Aminnn inşallah. Sen de bir daha görmezsin umarım arkadaşım. Ki ben çok hayvanseverim ama onların lağımdan geldiğini düşündükçe vicdan falan yapamıyorum, bam bam bam :)
Korkudan uyuyamıyorum doğru dürüst:)Arkadaşım bence senin düşündüğünden çok onlar düşünsün seninle dans en son şans,gördüğünü perte çıkarıyorsun:))

Offf senin konunu okuyup geçtim Bi kaç saat sonra mutfağın lavabo kenarında yavru gezinen bişi gördüm. Gözlüğüm olmayınca tanımlayamamıştım. Az önce banyo ya girdim lanet olsun büyük bide yavru hamam böceği kaçıştı. Ordan tekrar mutfağa gittim lavabo deliğinde yavru görünce çamaşır suyu döküp kaynar su boca ettim vallahii sıçtım . Benimde derdim oldu şuan uykum bile kaçtı yaaa:KK61:
Hadi ya tesadüfe bak!E şimdi durum ne uzaklaştırabildiniz mi evden tüm öneriler gözden kaçırmamanız yönünde!

Elime tam mop alıyorum kaçıyor deyyus. Daha bi kaç saatlik mevzu. Pek korkmam da lanet bişi olduğunu bilmek sinir bozucu
Şu an içeride mi dolaplarına altına falan mı kaçtı..ya dikkat edin çok çabuk ürüyorlarmış!!

Zirai ilaç satan yerlerde BAYER’in böcek ilacı var. Küçük beyaz plastik bir şişede. Aynı sizin anlattığınız gibi bende evde farklı zamanlarda bir kaç tane gördüm. Kafayı yiyecek hale geldim. Artık banyoya bile girmeye korkuyordum. Çok değişik bir korku. O bahsettiğim ilacı sulandırıp sprey şişesine koyup sıktım duvarlara, dolap arkalarına, saklanabileceği yerlere falan. O günden beri hiç görmedim. Bu ilaç aylarca etkisini koruyormuş satan kişinin dediğine göre.

Ben bu böcek konusunda manyak takıntılıyım.fobinin fobisi artık bendeki.
Şu konuyu okudum psikolojim bozuldu yine :oops:
Her gece uyuyana kadar telefonun ışığını açıp açıp yatağımı, etrafı kontrol ediyorum. Manyak oldum bu böcekler yüzünden artık.
Bu taşındığımız eve ilk geldiğimizde ben yoktum. Annemin dediğine göre birsürü sarı olanlarından varmış. ( adını yazmaya bile korkuyorum) Annem sinek ilacını sıka sıka bitirdim dedi( geçen yaz )
Bu yaza kadar da hiç yoklardı. Ta ki geçen gün yaşadığım kabusa kadar.
Duşa girecektim eşyalarımı ayarladım koydum banyoya. Odadan havlumu almaya gittim. Banyonun kapısında birşey uçuyor, uzaktan kelebek sandım. Kelebekten korkmam. Bir yaklaştım sarı kocaman hemde uçan hamam böceği. Ay o an gidip geldim resmen, aklım beynimden uçtu gitti kaçtım gittim de annem öldürdü. Sonra gittik en etkilisinden ilaç aldık annem haftada bir sürekli sıktı. İlk başlarda küçüklerinden görmeye devam ettik ama bir aydır hiç yok Allaha şükür
Ama gerçekten her yerdeler. Yolda yürürken hep görüyorum,. Bütün çevrede varlar.. Dünyanın en iğrenç hayvanı resmen. Fare görsem gıkım çıkmaz. Ama bunlar aşırı ürkütücü ya:KK1:

Ben de şimdiden oldum sayılır:)ya ne çok dertli olan varmış aramızda bunlardan yalnız hissetmedim kendimi hiç:))Belki hiç korkmayanlara abartı geliyordur ama gerçekten değişik bir canlu turbo özellik var adamlarda:))Benim de tek endişem gördüklerim çok büyüktü onlar kesin torun torba sahibi olmuştur:))Özellikle o büyüklerle karşılaşma anında ne yapıp uzaklaştırıyordunuz evden yaklaşınca kaçıyorlar hemen öldürmek çok zor hele benim ki tam cesareti olmayanlar için benim için gerilimli saatler başlamak üzere taktiğe ihtiyacım var!! :KK70:
Ramazan ayını bana zehir ettiler ışığı bir yakıyorum kaçısmalar benim bağrışlarım :)) sokta satılan mor renkte yağ kir çözücü var fısfıslı onu orta yere koymuştum gördüğüm anda püskürtüyorum kesin sonuç. Zaman geçtikçe alıştım ama tiksiniyorum her gün çamaşır sulrıyla siliyorum bayadır görmedim ama böyle dediğim anda çıkıyorlar tam olarak kurtuln olmamış daire yeni sürekli temizlik yaparım günahlarını almayayım ama apartmandan geldiğini düşünüyorum.

Aa bir arkadaş daha aynı ilaçtan bahsetti umarım işe yarar bende de..Peki ilaçtan önce çok muydu evde benim anladığım hep belli yerlerde gece faaliyete geçiyorlar!
O kadar çok değildi ama geceleri görmeye başlamıştım bir iki.Giderlerden geliyorlardı galiba.Ben de öldürmeye korkup raid sıkıyordum bi ara görünce ama onun da hamam böceği için olanını almalısınız,bir iki dakika içinde sersemletip öldürüyordu ama üzerine sıkınca tabi.Görünmeyenler yine kalıyorlardi tabi,ta ki bu ilaci bulana kadar şimdi çok mutluyum:eğlence:

Back