Evde akrep!!Şoktayım resmen:((

Eko sistemi o kadar bozduk ki yazı kışı birbirine karıştırdık hayvanlarda uykudan erken uyanıyor ne yazık ki !

Konu sahibi eğer ki tekrar ilaçlama şansınız yoksa balkonlarınızın kenarına ince bir şekilde kireç dökebilirsiniz bir nebze faydası olur.

Hadi ya bu cesaretten ben de istiyorum:))ama şu anki halimle yanından bile geçemem..Peki evin en çok neresinde görüyordunuz,büyükler miydi ve hangi renklerdi ?
Merak etme zamanla alışıp cesaretleniyosun 😅 valla en çok banyo da duvarda fln görüyorduk biz lavabolardan gelebiliyor ve sapsarı oluyodu renkleri bı defa koyu renk görmüştük onuda hemen öldürdük zaten

hele bı sene büyük bı akrep görmüştük onu gördükten sonra iki üç gün için de heryerde yavru akrepler geziyodu,doğurmuş meğer,kafayı nereye cevirsek yavruları kımıl kımıl orda burda geziyodu iyy ilaclatin sizde yatarken yatağı yorganı kontrol ederek yatağa girin,terliği ayakkabıyı silkeleyip öyle giyin derim.

Merak etme zamanla alışıp cesaretleniyosun 😅 valla en çok banyo da duvarda fln görüyorduk biz lavabolardan gelebiliyor ve sapsarı oluyodu renkleri bı defa koyu renk görmüştük onuda hemen öldürdük zaten

hele bı sene büyük bı akrep görmüştük onu gördükten sonra iki üç gün için de heryerde yavru akrepler geziyodu,doğurmuş meğer,kafayı nereye cevirsek yavruları kımıl kımıl orda burda geziyodu iyy ilaclatin sizde yatarken yatağı yorganı kontrol ederek yatağa girin,terliği ayakkabıyı silkeleyip öyle giyin derim.
Off akşam olunca sıkıntıya girdim resmen, şu an görsem ne yaparım onu bile bilmiyorum..Etrafı biraz önce kontrol edip koltuğun tepesine tünedim:KK43:(!! Umarım başka görmem de alışmak durumunda kalmam..Peki en önemlisi siz nasıl yaklaşıp nasıl öldürüyordunuz ? Yaklaştığınızda kuyruğunu kaldırıp sokmaya falan çalışmıyorlar mıydı ? Hatırladığınız en büyüğü nerede görüp,nasıl yaklaşıp,nasıl öldürdünüz? Her yerde çok dayanıklı ve tehlikeli oldukları yazıyor..!!

Off akşam olunca sıkıntıya girdim resmen, şu an görsem ne yaparım onu bile bilmiyorum..Etrafı biraz önce kontrol edip koltuğun tepesine tünedim:KK43:(!! Umarım başka görmem de alışmak durumunda kalmam..Peki en önemlisi siz nasıl yaklaşıp nasıl öldürüyordunuz ? Yaklaştığınızda kuyruğunu kaldırıp sokmaya falan çalışmıyorlar mıydı ? Hatırladığınız en büyüğü nerede görüp,nasıl yaklaşıp,nasıl öldürdünüz? Her yerde çok dayanıklı ve tehlikeli oldukları yazıyor..!!
Aynen çok tehlikeliler, bizim evimiz bahceliydi ben üst çatı katında salonumuz vardı kocaman orda otururduk yazın serin oluyor diye ve orda daha cok görürdük,yani bahçeli ev olmasının da rolü büyük bu akreplerin çıkmasında, çatıdan falan geliyor derlerdi komşular 3 katliydi ev ve 3.kata kadar uzanirdi ağaçlar fln o yüzden çok görürdük dediğim gibi neme gelir akrep nemli bişey bırakmayın evde çamaşırları fln mümkün oldukça balkona asın evde kurutmayin ona da gelir yani. Biz banyodaki liflerimizi bile nemli bırakmadık nemden içermiş suyu akrep

Aşırı huylandım şu an evde akrep arıyorum

Merhaba arkadaşlar bu hafta izimnliyim evde sabah arkadaşlarımla kahvaltı yaparken işaret parmağından büyük koyu kahve renk bir akrep gördüm ve daha şokunu atlatmaya çalışıyorum..Baya kötü oldum..Daha kötüsü akrep balkon tarafındandaydı ve kaçtı gitti..Ne yapacağımı bilmiyorum site ilaçlanıyor ama bu böceklere falan etki ediyor heralde akrebi etkilememiş olabilir..Daha önce aynı durumu yaşayan,akreplerle karşılaşan arkadaşlar olduysa yardımlarını bekliyorum acilen!! Daha önce bırakın evi sokakta bile görmemiştim bu arada!
merhabalar
Bizim eskiden evde ev çok eski olmamasına rağmen akrep çıkıyodu 3. Kattaydık bi de alaturka tuvalet varsa tuvalet kapagi takın evde sakın terliksiz gezmeyin. Bi de ilaç şirketiyle konuşun ayrica alkn evinize bu durum için. Ben çocukken evde yazin oluyorlardı yazında cocukken ciplak ayak geziliyo ya bikac defa basma tehlikesi geçirdim en korktuğum hayvan. Komsular arka bahceye tavuk alinca azala azala bitmislerdi bizim muhtenelen bahceden geliyodu

Sakin yaklaşmayın fazla gelin evinde izlemistim bi kadınin evindr cok varmış beyzbol sopasi vardı kadında onunla olduruyomus öyle biseyle vur sen

Merhaba arkadaşlar bu hafta izinliyim evde sabah arkadaşlarımla kahvaltı yaparken işaret parmağından büyük koyu kahve renk bir akrep gördüm ve daha şokunu atlatmaya çalışıyorum..Baya kötü oldum..Daha kötüsü akrep balkon tarafındandaydı ve kaçtı gitti..Ne yapacağımı bilmiyorum site ilaçlanıyor ama bu böceklere falan etki ediyor heralde akrebi etkilememiş olabilir..Daha önce aynı durumu yaşayan,akreplerle karşılaşan arkadaşlar olduysa yardımlarını bekliyorum acilen!! Daha önce bırakın evi sokakta bile görmemiştim bu arada!
Akrep ete kemiğe gelir çöpünüzde böyle kalıntılar varsa gelmiş olabilir et sucuk kokusuna gelir yakınlarda yeni inşaat varsa gelir site görevlilerine akrep öldüren ilaçlama yapmalarını isteyin ilaçlamasız bitmez yine görürsünüz tavuk akrebi yer bir de mümkünse bahçede bi yerde tavuk besletin

Merhaba arkadaşlar bu hafta izinliyim evde sabah arkadaşlarımla kahvaltı yaparken işaret parmağından büyük koyu kahve renk bir akrep gördüm ve daha şokunu atlatmaya çalışıyorum..Baya kötü oldum..Daha kötüsü akrep balkon tarafındandaydı ve kaçtı gitti..Ne yapacağımı bilmiyorum site ilaçlanıyor ama bu böceklere falan etki ediyor heralde akrebi etkilememiş olabilir..Daha önce aynı durumu yaşayan,akreplerle karşılaşan arkadaşlar olduysa yardımlarını bekliyorum acilen!! Daha önce bırakın evi sokakta bile görmemiştim bu arada!
Geçmiş olsun bizim eski evimizde düzenli olarak çıkardı her görüpümüzde ilaçlaçlatırdık boşa dışardan geliyosu çünkü koca binada bi büzim eve 4. Kattı toptakdan geliyordu bence nerdesiniz bilmiyorum ama toprağıyla alakalı o evde hala çıkıyor 😑

Akreplerden kolay kolay kurtuluş yok diye biliyorum ben. Bekarken oturduğum mahallede meşhur bir akrepli ev vardı, herkes bilirdi o evin akrepli olduğunu. Hiç temizlenemedi, sürekli ilaçlama vs yapıldı ama en sonunda binayı komple yıktırdı sahibi.

Umarım tesadüfen oraya gelmiştir, gözlemlemekten başka çareniz yok gibi. Yuvası varsa, sürekli çıkıyorsa sıkıntı maalesef.

Aslan,zürafa,gergadan ya da zebra yakından görmemişsinizdir muhtemelen bunları..Ama görünce tanımlayabilecek durumda olduğunuzu düşünüyorum
"Hiç görmedim ama akrep olduğunu düşünüyorum " derken neyi görmediğinizi kastettiniz gergedanı, aslanı filan mı? Çok komedi filmi izliyorsunuz galiba.

Akrep yazisini görünce tüylerim ürperdi 5 sene önce kolumdan sokmuştu korkutmak gibi olmasın ama Aman diyeyim dikkat edin

Çok huylandım gece gece 😵
Çok korkuyorum ☹️

Umarım bir daha karşılaşmasınız.
Ben de karşılaşmam, kimse hatta....
Pff kaşınmaya başladım ha!

Şu akrep konusunun devamını okuyunca aklıma geldi. Bi yaz köy muhtarı köyün üst tarafındaki su deposuna giderken pantolonun içine akrep giriyo, çıkamıyoda hayvan, soktukça sokuyo muhtarı. Muhtar da napsın indiriyo pantolonu, koşuyo donla köye :KK53: :KK53: :KK53:
Bir hafta pert olmuştu adam adafafags

Bu yaz bizim evde oldu. Yani denizden falan mı geldi plaj çantaları ile anlamadım ama rengi beyaz dı. Eşime bagardım. Gooooşş goş akrep var diye. Gelip çat diye öldürdü 🙈 bende ordan burdan duymusum ya. Dedim naaaaptınnn yedi sulalesi gelecek şimdi bu eve. Gelmediler ama. Beyaz akrep nedir ya bilen var mı?

Ben daha küçükken babaanneme köye gitmistik orda cok olur zaten akrep yılan örümcek falan. Toplasan 8.9 yaslarında ya varım ya yokum nenem yataklarımızı terasa sermisti bi baktım karsı kapının altından okadar hızlı gelıyorkı kardesımde uyuyordu yerde o an nasıl kardesımı bı hışimla yataktan çektim bi ben bı allah bilir. Küçük olmama ragmen tehlikeyi bilıyodum zehırlı oldugunu böyle seyler çok yasanır köyde..zaten oldum olası nenemlerın köyünden korkmusumdur. Yanı dıyorumkı ben suan 24 yasındayım hala unutamadım sende en fazla unutamıcaksın o sahne gözünün önünden gıtmıcek akrep yılan lafı duyunca. Zaten ananemde yılan soktu oyuzden rahmetli oldu. Ben bunları neden anlattım bilmiyorum ama akrep dıyınce aklıma bu yasananlar geldı

Evinizin önünde ağaç var mı? Çünkü bizim apartmanın önünde ağaçlar var. Bende balkonumda bir kaç kere akrep gördüğümü sandım. Çok korkmuştum. Sonra komsum onların benzediğini fakat akrep olmadığını ağaçlardan geldiğini söyledi. Çok ilginç gelmişti bana

X