Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu böcek tabletleri varya onlar etki etmezmi acaba,çoğaltsam her köşeye koysam?
pencerelere tel taktırıcam ama fırsat olmadı daha dedimya yeni taşındım,evim çatı katı dublex,üst katta gördüm zaten,muhtemelen aralık olan lambri aralarından girdi,terasta var ordan da olabilir,yani gece üstümde filan yürüyüp sokmaz dimi ?
aksine 1.kat ve bahçesi olan yerde oturuyorum sen düşün gerisini
aksine 1.kat ve bahçesi olan yerde oturuyorum sen düşün gerisini
Su iki cümlenizi okuyunca gülümsedim:)
Cünkü benim evimde bahceli ve yaz aylarinda terasin kapisi acik oldugu icin ister istemez örümcek geliyor.
Örümcek benim en büyük fobim.
Evde gördügüm zaman direk koltuklarin üzerine cikip ciglik atiyorum.
Cocuklari bile görmüyor gözüm.
Onlarda alisti artik direk babalarini cagariyorlar:)
Esim zaten yaz aylarinda eve örümcek girmesin diye tetikdedir:)
Bu böcek tabletleri varya onlar etki etmezmi acaba,çoğaltsam her köşeye koysam?
istanbulun göbeğinde oturuyorum,eşiniz ziraat mühendisi filan sanırım,canım ya tam bir sorsana böyle yassı minik bişeydi kıskaçları vardı kuyruğuda havadaydı,ay ürperiyorum hala.yumurta filan bırakmışmıdır acaba ,başka varmıdır evde deli olucam
Esime sordum Türkiye nin ege ve Akdeniz bölgesinde oluyormus, hepsi ölümcül zehirli olmasada bazilarinin zehri cok güclü oluyormus.
Bence hafife almayin, ALLAH korusun ne olur ne olmaz ilaclatin evinizi.
Bir keresine aksam üzeri oturma odasinin halisinin üzerinde örümcek gördüm ama büyüktüde, terastan girmis kesin, ben cigligi basit koltugun tepesine ciktim. Esim üst katta dustan duymus cigligimi:)ama hiç sevmiyorum bu fobiyi ya.
bide öldürmeye alışmasın diye belli etmiyorum
normal halimi görse çoçuk şok geçirir![]()
istanbulun göbeğinde oturuyorum,eşiniz ziraat mühendisi filan sanırım,canım ya tam bir sorsana böyle yassı minik bişeydi kıskaçları vardı kuyruğuda havadaydı,ay ürperiyorum hala.yumurta filan bırakmışmıdır acaba ,başka varmıdır evde deli olucam
Düşünmek bile istemedim canım.
Örümcek,kertenkele falan girmiyormu eve?Ben genelde hergün örümcekle karşılaşırım.
Bu böceklerden korksam senin gibi heralde annemin evine taşınmam gerekirdi.
örümcek oluyor , uçuşan sinekler evimizden eksik olmuyor onlara da eşim takık sürekli elinde bez sinek kovalıyor
çamaşır asıyorum sinek giriyor içeri bizimkinin hemen yüzü düşüyor
işyerinde ise hamamböceği eksik olmuyor
bunlarında dışında görmedim inşallah görmem
Ne güzel doğayla içiçeyiz bak.
Ben bizim kampüste yılan bile gördüm.