Evim Şahane Programı

Lambalar çekimlerle alakalı ayrıca boyaların çabuk kuruması için ısıtıcılarda mevcut

aa hanımlar evde hazır sehpaya yapılan dönebilen yuvarlak eklemeyi unuttunuz selim herkese aynı kıyağı geçiyor:)nişleri burdan öğrendim ben valla
döner sehpada olmasa misafire:51: nasıl hizmet edilir

ben cok begenıyorum o sehpayı umarım yaptırabılırm kullanışlı...

bugünkü hatuna neden o kadar kıyak geçtiler anlamadım 2000 tl perde 600 tl duvar kağıdı 1000 tl taş kaplama aksesuar vs. yuh yani herşeyin en pahalısını aldı en lüks yerlerden. bazıları ikeadan ucuz yerlerden 15 tl ye perde alan kadını biliyorum ya. bazı yarışmacılar ekipten birlerinin tanıdıkları bence o yüzden tolerans tanınıyor

kızlar bide o yırtık hatunlar mimara asılınca adam ne biçim kızarıyo yaaa bide elya kafası da dahil kıpkırmızı oluyo farketnmemek mümkün değil ...:DD:17:

bugünkü hatuna neden o kadar kıyak geçtiler anlamadım 2000 tl perde 600 tl duvar kağıdı 1000 tl taş kaplama aksesuar vs. yuh yani herşeyin en pahalısını aldı en lüks yerlerden. bazıları ikeadan ucuz yerlerden 15 tl ye perde alan kadını biliyorum ya. bazı yarışmacılar ekipten birlerinin tanıdıkları bence o yüzden tolerans tanınıyor

twetty sana özel mesaj atamıyorumm çünkü henüz 100 mesajı doldurmadım sana yardımcı olurum. anlatırım tabii ama nasıl yapcam? nasıl ulaşcam...

insanlar ne kadar kötü niyetli olmuş yahu
ben de izledim o programı kadınlar da gayet normal insanlar
en fazla kameranın karşısında biraz heyecanlanıyorlardır o kadar
sosyal insanların adını yırtık koymuşsunuz sakın iki kelimeyi bir araya getirirken zorlanmanızdan olmasın bu ifade
kedi - ciğer meselesi

Bugünkü bölümdeki alınan koltukları çok beğendim ya çok rahat modern ve şık duruyorlar. 2.750 lirayada fena değil aslında iyi fiyat gibi geldi.

kızlar yazdıklarınızı okudum gerçekten çok haklısınız. hepsi reklam amaçlı.bi vahe kılıçarslan mıydı onun programı daha ii en azından gerçekten ihtiyacı olanlara, gerçek insanlara yardım ediyor. sıradan evler yapıyor. ama evlerini yaptıkları insanlar bu sıradanlığa bile sevinebilecek insanlar. gerçek ihtiyaç sahipleri. arada çok reklam yapıyo ona diecek bişeyim yok ama adam napsın para kazanmak zorunda :34: cem davranın programı zaten tam felaket aynı eşyaları koyuyo saçma sapan şeyler yapıyo. bunlar gerçek zenginlerin sosyetenin programı. şimdi sorarım hangimizin altında evimşahanedik kadınların altındaki gibi son model araba var, yada süperlüx dairemiz. bunlar seçilmiş insanlar. program başladğından beri bitane kapalı bir kadının evine gittiklerini görmedim:44:(yada gittiler ben görmedim)ustalara hastayım zaten kadınlar bi gevşek adamlar 10 gevşek:52: kadınların kocaları zaten bi alem nasıl müsade ediyolar görmeselerde izilicekler :52: bana olsa aynı şey evimi son görüşüm olur heralde :50:

sosyal insanların adını yırtık koymuşsunuz sakın iki kelimeyi bir araya getirirken zorlanmanızdan olmasın bu ifade
kedi - ciğer meselesi

herkesin normal anlayışı farklı saygı duyarım, fakat iki kelimeyi bir araya çok güzel getirim hatta üstüne iki kelime daha ekler sana çok güzel bi cevap veririmdim ama kaldıramazsın!!!!
kedi ciğer meselesi demişsin kim kedi kim ciğer anlamadım....
burası tartışma alanı herkes fikrini beyan etmekte özgür ama hakaret etmekte değil kendine gel!!!
hoşuna gitmiyorsa okuma girme bakma seni zorlayan yok.

neseli ve konuşkan kadınların hafif olarak tabir edilmesi ve bunu da onlara kadınlar tarafından yapılması beni sinirlendiriyor
asosyal olmanın ağırbaşlı olmakla bir tutulduğunu sadece bu platformda gormedim
ve bu konudaki fikrimi dile getirdim
ama sanırım böyle insanların kavga etmeye son derece hazır olduğunu da unuttum
evet muhtemelen SİZİN söyleyeceğiniz şeyleri kaldıramazdım

kedi - ciğer meselesi

sosyallik yılışıklıktanmı geçiyo valla sosyal bi insanım ama öyle bir günde gördüğüm insanlarla laubali olmam ben hele evliysem yani mimar ne kadar sosyal bi insan ama adam bile kızarıyo kimse kusura bakmasın kedi felanda değilim şükür o ciğere uzanasım yok yani iki kelimeyi bi araya getiremeseydim yazamazdımda diye düşünüyorum ...:20::20::20:

sosyallik yılışıklıktanmı geçiyo valla sosyal bi insanım ama öyle bir günde gördüğüm insanlarla laubali olmam ben hele evliysem yani mimar ne kadar sosyal bi insan ama adam bile kızarıyo kimse kusura bakmasın kedi felanda değilim şükür o ciğere uzanasım yok yani iki kelimeyi bi araya getiremeseydim yazamazdımda diye düşünüyorum ...:20::20::20:

bu arada bu programa her çıkan için geçerli değil seviyeyi iyi bilenlerde var bilmeyende var normal hayatımızdaki gibi

evet kesinlikle kadinlardan assssirrrrriii yilisik olablar var ve hic hos degil. hos sohbet olmak baska, sosyal olmak baska elin adamina - adamlarina vicvic mic mic olmak baska. eger bu sosyallikse ben asosyalin dibiyim :51:

neseli ve konuşkan kadınların hafif olarak tabir edilmesi ve bunu da onlara kadınlar tarafından yapılması beni sinirlendiriyor
asosyal olmanın ağırbaşlı olmakla bir tutulduğunu sadece bu platformda gormedim
ve bu konudaki fikrimi dile getirdim
ama sanırım böyle insanların kavga etmeye son derece hazır olduğunu da unuttum
evet muhtemelen SİZİN söyleyeceğiniz şeyleri kaldıramazdım

bunun neşe ve konuşkanlıkla ilgisi yok kafası birazda olsa çalışan insan aradaki farkı gayet ii anlar noktaaaaaaaaa:51:

anlayamayacağınızı biliyordum
ayni çirkin söylemlerinizi devam ettiriyorsunuz ki bunu da tahmin etmiştim
sizlerin kafasının nasıl çalıştığını bir kez daha anladım
muhattap olmak istemiyorum daha fazla

Evet Çok Haklısınız..
Hele Evin Hanımları.. :30:
Sanki Hiç Hayatlarında Koltuk Görmemişler Gibi..
Birisinin Evinde Görmesek Bile TV'lerde Mevcut Şık Evler.. :9:

:1::1::1:
ya bı kezde bı bayanla annesı cıkmıştı alışverişe
kız 300 tl bı pantolon aldı
ucuza aldım dıye sevındı
madem o kadar paran var kendın yapamaz mısın evını:27:
gösteriş başka bişi değil
birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız

cnm o kanalın iyi aydınlatma sağlaması için kendılere aıt olan aydınlatması
yemek programlrında bıle vardı
geçenlerde bir kadının mutfağını yapmışlardı kadın o biçim giyinmiş göğüs çatalı dışarda üstelik dişleri pırıl pırıl porselen belli ama mutfak dökülüyor yani insan kendi kendine imkansız bu mutfak bunun olamaz diyor

çekmecesınden çorap cıkan mı
şoklardayımm
ee kadın var kadıncık var:ssz::ssz:

anlayamayacağınızı biliyordum
ayni çirkin söylemlerinizi devam ettiriyorsunuz ki bunu da tahmin etmiştim
sizlerin kafasının nasıl çalıştığını bir kez daha anladım
muhattap olmak istemiyorum daha fazla

seni muhattap alan varmı acaba hahahahahaha ay çok güldüm sabah sabah keyfim yerine geldi :9: :9::9:
insanları ii tanıdığını sanarak gereksiz bi genelleme yapıyorsun:45:
seni istediğin gibi konuşuyorsun aldığın cevap hoşuna gitmeyince çirkinleşen ben oluyorum :51: biz böyleyiz burası kadınlar kulubu kafamızda zehir gibi çalışır evelallah :51:
sürekli bişeyleri tahmin ediyosun gözden kaçırdığın bişey var hepimiz kadınız birbirimizi tanımasakta çooook ii tanıyoruz senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama burada kimse yemez bunu hadi eyvlh:51:

seni muhattap alan varmı acaba hahahahahaha ay çok güldüm sabah sabah keyfim yerine geldi :9: :9::9:
insanları ii tanıdığını sanarak gereksiz bi genelleme yapıyorsun:45:
seni istediğin gibi konuşuyorsun aldığın cevap hoşuna gitmeyince çirkinleşen ben oluyorum :51: biz böyleyiz burası kadınlar kulubu kafamızda zehir gibi çalışır evelallah :51:
sürekli bişeyleri tahmin ediyosun gözden kaçırdığın bişey var hepimiz kadınız birbirimizi tanımasakta çooook ii tanıyoruz senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama burada kimse yemez bunu hadi eyvlh:51:
ağzına sağlık işine geldiği gibi davranıyo verecek cevabı yokta ondan böyle ters köşe yapmaya çalışıyo aklı sıra :) sen beni anlama kuzum nolur benle muhatap olma hatta bizi anlama sen farklı bi evrenden geliyosun belliki

Back
X