Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa hanımlar evde hazır sehpaya yapılan dönebilen yuvarlak eklemeyi unuttunuz selim herkese aynı kıyağı geçiyor:)nişleri burdan öğrendim ben valla
döner sehpada olmasa misafirenasıl hizmet edilir
bugünkü hatuna neden o kadar kıyak geçtiler anlamadım 2000 tl perde 600 tl duvar kağıdı 1000 tl taş kaplama aksesuar vs. yuh yani herşeyin en pahalısını aldı en lüks yerlerden. bazıları ikeadan ucuz yerlerden 15 tl ye perde alan kadını biliyorum ya. bazı yarışmacılar ekipten birlerinin tanıdıkları bence o yüzden tolerans tanınıyor
insanlar ne kadar kötü niyetli olmuş yahu
ben de izledim o programı kadınlar da gayet normal insanlar
en fazla kameranın karşısında biraz heyecanlanıyorlardır o kadar
sosyal insanların adını yırtık koymuşsunuz sakın iki kelimeyi bir araya getirirken zorlanmanızdan olmasın bu ifade
kedi - ciğer meselesi
insanlar ne kadar kötü niyetli olmuş yahu
ben de izledim o programı kadınlar da gayet normal insanlar
en fazla kameranın karşısında biraz heyecanlanıyorlardır o kadar
sosyal insanların adını yırtık koymuşsunuz sakın iki kelimeyi bir araya getirirken zorlanmanızdan olmasın bu ifade
kedi - ciğer meselesi
sosyallik yılışıklıktanmı geçiyo valla sosyal bi insanım ama öyle bir günde gördüğüm insanlarla laubali olmam ben hele evliysem yani mimar ne kadar sosyal bi insan ama adam bile kızarıyo kimse kusura bakmasın kedi felanda değilim şükür o ciğere uzanasım yok yani iki kelimeyi bi araya getiremeseydim yazamazdımda diye düşünüyorum ...![]()
neseli ve konuşkan kadınların hafif olarak tabir edilmesi ve bunu da onlara kadınlar tarafından yapılması beni sinirlendiriyor
asosyal olmanın ağırbaşlı olmakla bir tutulduğunu sadece bu platformda gormedim
ve bu konudaki fikrimi dile getirdim
ama sanırım böyle insanların kavga etmeye son derece hazır olduğunu da unuttum
evet muhtemelen SİZİN söyleyeceğiniz şeyleri kaldıramazdım
Evet Çok Haklısınız..
Hele Evin Hanımları..
Sanki Hiç Hayatlarında Koltuk Görmemişler Gibi..
Birisinin Evinde Görmesek Bile TV'lerde Mevcut Şık Evler..![]()
birde her evde ve nerdeyse her evin her odasınsa vede herkesdeki aynı model olan, tam olarak isminide bilmediğim ''metal ayaklı aydınlatma'' var. bende buna takığım.. hepsi aynı aydınlatmadan almış olmaz, bu imkansız
geçenlerde bir kadının mutfağını yapmışlardı kadın o biçim giyinmiş göğüs çatalı dışarda üstelik dişleri pırıl pırıl porselen belli ama mutfak dökülüyor yani insan kendi kendine imkansız bu mutfak bunun olamaz diyor
anlayamayacağınızı biliyordum
ayni çirkin söylemlerinizi devam ettiriyorsunuz ki bunu da tahmin etmiştim
sizlerin kafasının nasıl çalıştığını bir kez daha anladım
muhattap olmak istemiyorum daha fazla
ağzına sağlık işine geldiği gibi davranıyo verecek cevabı yokta ondan böyle ters köşe yapmaya çalışıyo aklı sıra :) sen beni anlama kuzum nolur benle muhatap olma hatta bizi anlama sen farklı bi evrenden geliyosun bellikiseni muhattap alan varmı acaba hahahahahaha ay çok güldüm sabah sabah keyfim yerine geldi![]()
insanları ii tanıdığını sanarak gereksiz bi genelleme yapıyorsun
seni istediğin gibi konuşuyorsun aldığın cevap hoşuna gitmeyince çirkinleşen ben oluyorumbiz böyleyiz burası kadınlar kulubu kafamızda zehir gibi çalışır evelallah
sürekli bişeyleri tahmin ediyosun gözden kaçırdığın bişey var hepimiz kadınız birbirimizi tanımasakta çooook ii tanıyoruz senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama burada kimse yemez bunu hadi eyvlh![]()