Evim olsun !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben simdi anlamadim esin formalite icabimi evlendi o kadinla?normal kari koca gibi evi falan paylastilar mi?

Dua edin bundan sonra baskasina aşık olmasin

Ya harbiden cok bossunuz at gozlugu i hayata. Bende burda durmus laf anlatiyorum sizin gibilere. Yaramiz mi var ne anlamadim ki? Cogu kisi ozenle guzel guzel yorum yaparken bazilarida arsizligini hic elden birakmiyor. Bi bakin isinize allah askina ya
Hay Allah gitmişsiniz

Yalan makinesi evli bir adamla evlenip huzurumuz yok diye ağlamayın burada. At gözlüğüymüş siz çok "geniş" çerçeveden baktığınız için böyle bir evlilik yapmışsınız zaten.

Eski eş neden bu kadar hayatınızda onu anlamadım neden her dediğinden haberiniz oluyor ki? Eğer arada çocuk yoksa herkes engeller en kötü telefon numaralarınızı değiştirirsiniz olur biter

Bu adama güvenip nasıl evlendin ? Eski eş haklı adam evliyken aldatmış boşamış. Ailesi de tabiki kadini kötüler senin gözünü boyamak için yarın obur gün kocan senle evliyken baskasiyla nişan haberini duyarsan sende şaşırma eltin gil seni kötüler bu sefer yeni gelinede ailene söylemeden böyle bir evlilik yaptığın için çok cesursun burdaki kimseden akıl almayacak kadar gözü karasin

Siyasetçi nin kızıymışö belki burda anlamamız gereken başka şeyler var. Günah almak istemem ama...

Ay bayılıyorum bu “evli olduğunu bilsem konuşmazdım” laflarına. Öğrenmişsiniz ve konuşmuşsunuz işte, hatta evlenmişsiniz... Evlenmiş olmanız öncesinde evli biriyle görüştüğünüz gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde. Umarım aynı şeyi yaşamazsınız. Ayrıca ailesinin kadını suçlamasın da tek bir cümleyle açıklayayım “kimse yoğurdum ekşi” demez.

Bacım Dallas dizisi Malatya da çekilmiş haberimiz mi yok?
Erkek seni parmağında oynatmis ne oyunlar ne oyunlar annemle konuşmuyorum demiş ama konuşuyormuş Neden böyle bir yalan atmış hiç sordun mu Bir de adam evliyken flört etmişsiniz ister uster bilme gelmiş o kadını suçluyorsun
Madem o kadın kötüydü seni bulmadan önce boşanması gerekiyordu Tabii ki sanki senin yüzünden boşanmış gibi olmuş çünkü sen geldikten sonra boşanmış bir insanı sevmiyorsa baştan boşanırsın kadın bulduktan sonra boşanmak O kadın için boşanmak oluyor

Sen de bunu kabullenmiş kaynanasına kaynanacim demissin. Adam seni de ayakta uyutmuş .
Kadınıda ayakta uyutmuş resmen bulunmaz hint kumaşı olmuş ikinizi de kullanmış Yani sana aynı şeyi yapmayacağını nereden biliyorsun?

yalanncinin sanki bizde yuttuk bir bitmediniz kara kediler

Aynen ya ogrensem bırakırdim o da biliyor ondan yalan atmış diyor ama gayet evli adam bosanana kadar takilmislar.
Aileside erkegin ailesini gormeden etmeden kızlarını başka sehire erkekle nasıl yollamis bunlar orda bir şey yapmadan mı kalmış muamma. Belki kadinla evliyken bunlar orda kalirken bir seyler bile olmus olabilir.

aklinca bizimde destek olacagimizi saniyor bu tur hanimciklar

Eski esten çocuğu vs var mı ? Bence arastır iyice
Ayrıca eşin hiç Güvenilir biri değil. Kv eltiye inanma sen onlar tabi tasdikleri oğlunu baskalarına da sorsaydın iyice neden ayrıldı vs diye
Eski eşle araya mesafe koysun ne münasebet hala Hayatınızda neden ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…