Evet teşekkür ederim uygulayacağım.klozet kapaklarını kapatın lavabo ve duş deliklerini de. wc. banyonun yerdeki giderlerini kapatın.
bir de ben mutlaka çamaşır bulaşık makinelerinin gider hortumlarının etrafını kağıt havluyla ve alüminyum folyoyla kapatıyorum.
Ben seyahate çıkmadan önce halılarımı falan kaldırıp silkeliyorum her yeri elektrikli süpürgeyle süpürüyorum. tabanları yüzey temizleyici ve domestoslu suyla siliyorum kuruyana kadar bekleyip halıları seriyorum. Tozları alıyorum. Çöpleri falan atıyorum balkonlarıma varana kadar yüzey temizleyicili suyla yıkıyorum. En son çıkmadan her odaya oda parfümü sıkıyorum çıkıyorum.
Geldiğimde heryer mis gibi kokuyor[/QUOTEçok teşekkür ederim aklıma not ettim bile
Ne alakası var ki siz günlük temizlik yapmıyorsunuz. ?Günlük yaptıklarım biraz fazla belki ama toza alerjisi olan ve aşırı titiz bir eşim var ..ki herkesin hergün yaptığını yapıyorum süpür ,sil..herseyim beyaz dolapları mutfağım mobilyam doğal yani..pencere pervazlari da kir yerleşiyor o minik aralara onu engellemek için 3 dk sürmeyen silme işini yapıyorum. 10 gün yapilmayinca evin kokusunun kötü olmasını istemiyorum..hepsi bu he wc deki çamaşırsulu fisfis eşimin alışkanlığı kayinvalidemden alışmış her kullanmada 2 fis fis 2 gune 1 cifle komple temizlik...hem temiz oluyor hem kir birikmiyorHergün temizlik mi yapa yapa fazla takılmışsınız böyle şeylere .
Kedi kumlarının içine dökülen koku emici tanecikler var ya da sprey şeklinde sıkılan idare ediyor doğrusu. Ama tanecikli olanı bazı kediler yadırgıyor nie bilmiorum hoşlarına gitmiyor sprey olanı tercih ediolarben evin kokusuna çok takan biri değilim ama perdeleri yıkayıp ıslak astığımda kuruyana kadar bütün ev acayip güzel kokuyor. o koku da 3 gün sürüyor. otomatik oda parfümü alıp evin uç köşelerine 2 tane yerleştirmek ve perdeleri yıkayıp gitmek sanırım en mantıklı yol olur. tabi ev havalanmadığından ötürü o kadar koku da güzel gelmeyebilir o nedenle bir cam üstten açılabilir.
konudan biraz alakasız olarak bende şunu sormak istiyorum üç kedim var ve kedi kumunun kokusu nasıl yok edilir bilen var mı acaba? kullandığım kum parfümlü bu arada onu belirtmek isterim.
Ne alakası var ki siz günlük temizlik yapmıyorsunuz. ?Günlük yaptıklarım biraz fazla belki ama toza alerjisi olan ve aşırı titiz bir eşim var ..ki herkesin hergün yaptığını yapıyorum süpür ,sil..herseyim beyaz dolapları mutfağım mobilyam doğal yani..pencere pervazlari da kir yerleşiyor o minik aralara onu engellemek için 3 dk sürmeyen silme işini yapıyorum. 10 gün yapilmayinca evin kokusunun kötü olmasını istemiyorum..hepsi bu he wc deki çamaşırsulu fisfis eşimin alışkanlığı kayinvalidemden alışmış her kullanmada 2 fis fis 2 gune 1 cifle komple temizlik...hem temiz oluyor hem kir birikmiyor
Bende bunu tavsiye edecektim:) ama ben a101 den aldım gül kokulu pembe şişesi, şahane bir koku kesinlikle:) antreme koydum mis gibi kokuyor dediğiniz gibi, birde salonumda varEnglish home'da oda kokuları var.
Sıvı koku şişenin içinde.
6 tane çubuğu şişeye daldırıyorsun, odaya koku yayıyor.
Ben antreme koydum, eve girer girmez mis gibi kokuyor.
Tavsiye ederim.
benim evim leş gibi kokuyor ya bana da yardım edin :'(
banyo giderinden tuvalet penceresinden iğrenç kokular geliyor.
kapattım o karolarla giderleri
önce naylonla falan doldurdum bantladım sonra üstüne o nazar boncuklu cam şeylerden koydum.
(duşun gideri hariç zaten oradan geliyor banyoda şu an)
tuvaletin penceresi taşındığımda yapışkanlı folyo ile gizlenmişti. folyoyu bi çıkardım kanalizasyon kokusu buram buram geldi.
hemen tekrar kapladık
apartman boşluğunda sorun sanırım.
bir de bazen koku daha da yoğunlaşıyor.
banyonun kokmasından bıktık özellikle
kapısını kapalı tutuyorum içeri girdiğimizde öğğğğ iğrenç kokuyor.
markası nedir ? özelden yazabilir misiniz ?6 gün için olurmu bilemem ama bi markanın tuvalet temizliyicisi var ben onu en son temizledikten sonra tekrar döküyorum wc nin içine sifonu çekmeden bekletiyorum harika kokusu var evede yayılıyor o koku ferah ferah... her misafir gelmeden önce dökerim ... lavabonun içine...
bende bayılırım yeni eşya kokusuna başka kokarYeni bir mobilya al koy öyle git.
Geldiğinde de kokusu seni karşılasın. Ne güzeldir o koku
Düşüncelerinize saygı duyuyorum ,Çalışırken de böyleydim ..ev nasıl kirlenmesi ki demişsiniz kapinizin önünde yol yapim için kepçe, yolun karşısında inşaat varsa herseyiniz açık renk birde bir tel saç görse kedinin patisini sallayarak yürüdüğü gibj yürüyen temizliğe çok önem veren es varsa..vede siz bekarken malesef evinizin isinden pisinden misafir gelir diye korkarsaniz kendi evinizde her gün öyle bir temizlik yaparsınız ki eziyet değil motivasyon olur..şimdi herkes evime gelebilir ani misafir hiç tedirgin olmam..Eve girince oh bu koku bana huzur veriyor diye sevinen eşi görünce ben de seviniyorumKim hergün temizlik yapıyor ? Hergün nasıl kirlenebilir bir ev ? Bu kadarını abartı görüyorum ben . Akşama kadar çalışan insanlar nasıl hergün ev temizlesin . Hayat hergün temizlik yapmak için çok kısa . Tanı bunlar benim düşüncelerim sadece .
Allah analı babalı büyütsün ee cennet kokusu derler bebek kokusu için :)Ya ne alaka diyeceksiniz biliyorum ama evlendiğimden beri bende hep eve girdiğimde mis gibi koksun evim hep aynı koku olsun dedim bir sürü şey denedim geçici şeyler buldum şimdi bi çocuğum oldu 1 aylık eve kokusu öyle bi sindi ki eve her girdiğimizde mis kokuyor özelikle esim eve her girdiğinde aynı şeyi söylüyor konuyla alakalı cevap dil belki ama sen sorunca aklıma geldi paylaşmak istedim
sprey olanları kullandım ama kumu ıslattığı için rahatsız oldular. kumun üzeri nemli nemli oluyordu. tanecikleri nasıl alabilirim? adı ne tam olarak yazabilir misiniz? onu da deneyelim, ondan da rahatsız olurlarsa razı olucaz kokuya napalım.Kedi kumlarının içine dökülen koku emici tanecikler var ya da sprey şeklinde sıkılan idare ediyor doğrusu. Ama tanecikli olanı bazı kediler yadırgıyor nie bilmiorum hoşlarına gitmiyor sprey olanı tercih ediolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?