Silme suyu değilde ben fisfis şişeye koydum yarım kapak ondan birazda su tam doldurmadim arada perdelerime hole falan sıkıyorum mis gibi oluyor..sil e suyuna koyamiyorum çünkü yerler fena kaygan oluyor biz hali vs kullanmiyoruzoda kokulari bende basagrisi yapiyor , yumos ekstra hanimeli almistim, inanilmaz guzel ve kalici kokusu haftada 1 silme suyuna karistiriyorum.
kapıyı pencereyi aç, ayrıca havalandırma açık kalıyorsa bazısı jaluzili oluyor onu da kapa.. en çok koku oradan geliyor.
Tuvaletleri kapali mi? Ben kapali tuvalet kullaniyorum ve onu da kapali balkona koyuyorum, kedim de kisir oldugu icin hic koku olmuyor. Bi de ev yemegi yediklerinde hem kendileri hem tuvaletleri pis kokuyor. Mama o kadar kokutmuyor.
Evet bunu geldiğimde yapabilirim gerçekten tesekkur ederimBen genelde evdeyken kokulu mumlar kullaniyorum,ama bi yere gideceksek ufak bi tencere de su kaynatip icine bi kac damla okaliptus yagi damlatiyorum,hem butun kokuyu aliyor hemde havayi temizliyor valla tavsiye ederim.Bazen soguk alginligi gibi durumlarda aksamdan cocuklarin odasina yuksek biyere koyuyorum nefesini aciyor insanin cok faydali yani,kimyasal urunler kullanmayin bence.
canim bu yumos ekstra olanda kayganlik hissi yok :)))Silme suyu değilde ben fisfis şişeye koydum yarım kapak ondan birazda su tam doldurmadim arada perdelerime hole falan sıkıyorum mis gibi oluyor..sil e suyuna koyamiyorum çünkü yerler fena kaygan oluyor biz hali vs kullanmiyoruz
evet tuvaletleri kapalı, 3ü de kısır ancak kapalı ya da açık bir balkonum olmadığı için malesef evde banyoda duruyor. kumlarını iki haftada bir değiştirip üç günde bir yeni kumdan ekleme yapıyorum. ev yemeği de vermiyorum hiç. bende mi sorun var acaba psikolojik olarak hep koktuğunu mu düşünüyorum ki, bilemiyorum. sadece tuvaleti tamamen ovduğumda deterjan kokusunu alabiiliyosam temiz geliyor. ama her gün o kocaman tuvaleti parçalarına ayırıp ovmak da olmayasıyaTuvaletleri kapali mi? Ben kapali tuvalet kullaniyorum ve onu da kapali balkona koyuyorum, kedim de kisir oldugu icin hic koku olmuyor. Bi de ev yemegi yediklerinde hem kendileri hem tuvaletleri pis kokuyor. Mama o kadar kokutmuyor.
İkea dam mum aldım salonuma koydum çok güzel koku yayılıyor ayrıca englısh home da falan oda kokuları var onlarda iyi ama mum kadar güzel yayılmıyor mumda sanki eve parfüm sıkmışsın gibiMerhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz
Otomatik oda spreyini tek geçerimMerhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz
Hergun bu temizliği yapıyorsanız yirmi gün sonrada gelseniz eviniz pis kokmaz merak etmeyin. Kokunun ureyecegi alan kalmamış cunku
ben evin kokusuna çok takan biri değilim ama perdeleri yıkayıp ıslak astığımda kuruyana kadar bütün ev acayip güzel kokuyor. o koku da 3 gün sürüyor. otomatik oda parfümü alıp evin uç köşelerine 2 tane yerleştirmek ve perdeleri yıkayıp gitmek sanırım en mantıklı yol olur. tabi ev havalanmadığından ötürü o kadar koku da güzel gelmeyebilir o nedenle bir cam üstten açılabilir.
konudan biraz alakasız olarak bende şunu sormak istiyorum üç kedim var ve kedi kumunun kokusu nasıl yok edilir bilen var mı acaba? kullandığım kum parfümlü bu arada onu belirtmek isterim.
evet tuvaletleri kapalı, 3ü de kısır ancak kapalı ya da açık bir balkonum olmadığı için malesef evde banyoda duruyor. kumlarını iki haftada bir değiştirip üç günde bir yeni kumdan ekleme yapıyorum. ev yemeği de vermiyorum hiç. bende mi sorun var acaba psikolojik olarak hep koktuğunu mu düşünüyorum ki, bilemiyorum. sadece tuvaleti tamamen ovduğumda deterjan kokusunu alabiiliyosam temiz geliyor. ama her gün o kocaman tuvaleti parçalarına ayırıp ovmak da olmayasıya
benim de kedim var, kapalı kum kaplarından kullanıyorum. koku kumun cinsiyle de alakalı. birde gün içinde mutlaka çok sık kontrol ediyorum, bekletmiyorum.
sanırım ikinizde de tek kedi var. benim sorunum sayıyla da alakalı olabilir gibi geldi yorumları okuyunca dediklerinizin hepsini yapıyorum. topaklanan kaliteli kum vs. hastada değiller allah korusun. tek kedi için konuşursak üç gün tuvaletini temizlemediğinizi düşünün, kokuyu ve görüntüyü hayal edin. bizimkiler bunu tek günde oluşturuyorlar :/ ben aslında ne bileyim şunu sık, bununla karıştır gibi ipuçları beklemiştim ama yok sanırım bunlar.Topaklanan kum kullaniyorum her kaka yaptiginda aliyorum, cis de topaklaniyor onu da alip atiyorum. Sadece hastalanirsa pis kokuyor, ben de bana mi kokmuyor diye dusunuyordum ama evime gelen herkes ayni seyi soyluyor, hic kedi kokusu yok :) ara ara misafir kedilerimiz oluyor hele kisir degilse ve hastaysa evdeki kokulari 1 ay çıkmıyor ama canlari sagolsun, birakin banyonuz da azcik koksun, takarsaniz daha cok gelir o koku size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?