otamatik oda kokusuyla tabikiMerhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz
Merhaba hanımlar titiz tertipli ve tecrübeli güzel bayanlar haydi fikir verin konum şu,
Yakın zaman da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacağız ,döndüğümüzde kapıyı açtığımda mis gibi koksun evim isteğim bu ama nasıl. ? Kimi insan var 6 gün evinde olmuyor ve bir giriyoruz mis kokuyor..ne rutubet ne kötü koku bunun formülü nedir? Lütfen bilgilerinizi paylaşın
Normalde evim çok güzel kokar eşim eve girerken ohh mis diye giriyorama hergün evi süpürup siliyorum toz alıyorum pencere pervazlarini vs hergün siliyorum mutfak dolaplarıni da elden geçiriyorum, banyoda 2 fisfis şişem var birinde şu çamaşır suyu birleşimi diğerinde elma sirkesi su birleşimi
Wc her kullanımda klozet fisfislanir ve silinir..ama işte 10 gün yokuz nasıl olcak siz napiyorsunuz
Evet o güzel kokutuyor ama kastım o değil nasıl diyim o örtbas ediyor ama alttan toz kokusunu alıyorsun işte onu istemiyorum..gitmeden evi komple temizle.makinalar boş olsun kirli çamaşır yada bulasik kalmasin dendi bu aklımda ..ama başka varmı kiotamatik oda kokusuyla tabiki
English home bir uğrayimOda kokuları ile tabiki
Ben koku konusunda çok hassasım. Yediğim çoğu şeyi farkında olmadan koklarım.
Evli değilim, ailemle yaşıyorum, tuvalete banyoya dahi kokulu tabletlerden alırım.
Ayakkabı dolabımda dahi english home'dan aldığım mis gibi kokular var. Normalde o dolabı açtığımda ayakkabı kokması gerekirken mis gibi kokar
Antrenize bu kokulardan alabilirsiniz. Ben evlenince her odaya koyarım kesinSevgilimin evine gittiğimde tuvaletine alıp koymuştum Ona çok mantıklı gelmesede tuvalete girince mis gibi kokuyodu
Evet o güzel kokutuyor ama kastım o değil nasıl diyim o örtbas ediyor ama alttan toz kokusunu alıyorsun işte onu istemiyorum..gitmeden evi komple temizle.makinalar boş olsun kirli çamaşır yada bulasik kalmasin dendi bu aklımda ..ama başka varmı ki
Eşim de sevmiyor o kokuları ağrı oluyormuş. .ama şimdilik başka yolda yok gibjYa ben de fitim bu konuya. Allahım ne kokular alıyorum ya burnum alışıyor ya da bilmiyorum baş ağrısı apıyor. Ya kokuyu alamıyorum. a da başımın ağrısından duramıyorum.
Resmen evim toz kokuyor gibi geliyor. Cam açık da çıkamam. Ay.
Ismi nedir?6 gün için olurmu bilemem ama bi markanın tuvalet temizliyicisi var ben onu en son temizledikten sonra tekrar döküyorum wc nin içine sifonu çekmeden bekletiyorum harika kokusu var evede yayılıyor o koku ferah ferah... her misafir gelmeden önce dökerim ... lavabonun içine...
Mutlaka uğrayın. Küçük, yastığa benzeyen kokular var. Ben onlardan aldım. 1 ay kadar gider dediler ama 4 5 ay oldu hala dolabım mis gibi kokuyor.English home bir uğrayim
amway tuvalet temizliyicisi diye yazın çıkar...Ismi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?