Evim mis koksun ama nasıl. ?

Lavanta keselerim benimde var tüm gardolabimda ve kaldırdığım hurclarda ama işte havalanmayacak 10 gün

işe yarar mı bilmem ama geçen bi forumda okumuştum havlunun üzerine yumuşatıcı döküp kalorifer peteğinin üzerine koyduğun zaman peteğin ısısıyla koku eve yayılıyormuş. denemedim ama kaloriferler yanar yanmaz denemek istiyorum

benim evim leş gibi kokuyor ya bana da yardım edin :'(
banyo giderinden tuvalet penceresinden iğrenç kokular geliyor.

Ben işyerimde çubuklu olanlardan kullanıyordum. Altında hamilelerin aynı ortamda bulunması sakıncalıdır yazısını görünce bir daha da almadım. Hamilelere zararlıysa normal insana neden zarar vermesin. Fısfıslı olanlar da (hani şu yastığa bile sıkılabilen doğal diye iddia edilenlerden) babama alerji yaptı, adam bu yaştan sonra kortizon kullanmak zorunda kaldı.

Banyo giderleri için uğur böcekli, balıklı, nazar boncuklu karolar var. Onunla kapatabilirsiniz.
Tuvalet penceresini açmadan olmuyor mu?

O tesisatın baştan savma yapıldığını gösteriyor. Benim banyo giderinden de koku geliyor, ben de oraya gazete falan tıkıyorum. Yoksa bütün apartmanın lağım kokusu banyoma doluyor.

Maşallah.

Pis kokarsa ayıp eder.

Banyo giderleri için uğur böcekli, balıklı, nazar boncuklu karolar var. Onunla kapatabilirsiniz.
Tuvalet penceresini açmadan olmuyor mu?

kapattım o karolarla giderleri
önce naylonla falan doldurdum bantladım sonra üstüne o nazar boncuklu cam şeylerden koydum.
(duşun gideri hariç zaten oradan geliyor banyoda şu an)
tuvaletin penceresi taşındığımda yapışkanlı folyo ile gizlenmişti. folyoyu bi çıkardım kanalizasyon kokusu buram buram geldi.
hemen tekrar kapladık
apartman boşluğunda sorun sanırım.
bir de bazen koku daha da yoğunlaşıyor.
banyonun kokmasından bıktık özellikle
kapısını kapalı tutuyorum içeri girdiğimizde öğğğğ iğrenç kokuyor.

Lavanta gibi karanfil ve tarçınıda keselere koyarak kullanabilirsiniz. O kadar temizliği hergün yapıyorsanız yapısal bi sorun yoksa zaten koku olmaz gibi geliyor.

kim evine oda parfümü gibi birşey kullanıyorsa bana söylesin de evine gelmeyeyim. doğal kokular hariç alerjik astımımı tetikliyor. mesela; doğal gülsuyu kokusu sorun olmuyor.
diğer kimsayalların hepsi zararlı, dedektör olarak size geleyim dokunmazsa kullanın. dokunursa kesin zararlıdır

kapıyı pencereyi aç, ayrıca havalandırma açık kalıyorsa bazısı jaluzili oluyor onu da kapa.. en çok koku oradan geliyor.

koku çubukları tek çözüm. sprey oda kokusu 10 günde kalmaz. ya otomatik sprey yada koku çubukları.

Çikmadan tüm evi havalandirarak guzel bir temizlik yap tuvalet banyo dahil
Pis ev temiz kokmaz havalanmayan ev temiz kokmaz temizligini yapip gidersen birde otomatik oda kokusunu acip gidersen dondugunde evin mis gibi kokar

Maşallah.

Pis kokarsa ayıp eder.
Teşekkür ederim ama işte demek istediğim bu bunları hergün yapiyorum ama 10 gün yapmiycam. .
Lavanta gibi karanfil ve tarçınıda keselere koyarak kullanabilirsiniz. O kadar temizliği hergün yapıyorsanız yapısal bi sorun yoksa zaten koku olmaz gibi geliyor.
Evde olmadığım için endiseliyim

Tuvaletleri kapali mi? Ben kapali tuvalet kullaniyorum ve onu da kapali balkona koyuyorum, kedim de kisir oldugu icin hic koku olmuyor. Bi de ev yemegi yediklerinde hem kendileri hem tuvaletleri pis kokuyor. Mama o kadar kokutmuyor.

Bambu çubukları her zaman işe yarar. Fakat o çubukları haftada bir kaç kere ters yüz etmek gerekiyor.
Sıvı parfüm de siz gelene kadar uçabilir. Yine de tavsiye ederim.

Bir de şu var ki havalanmayan ev ne olursa olsun basık hale gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…