Evim mis koksun ama nasıl. ?

sprey olanları kullandım ama kumu ıslattığı için rahatsız oldular. kumun üzeri nemli nemli oluyordu. tanecikleri nasıl alabilirim? adı ne tam olarak yazabilir misiniz? onu da deneyelim, ondan da rahatsız olurlarsa razı olucaz kokuya napalım.
Vitakraft lavantalı kedi kumu kokusu önleyici var şu an piyasada tanecikleri biraz daha ince ama sprey deil kedi kumunun içine 2-3 kaşık kadar koyuyorsunuz kedi kumu olarakta catsan önerebilirim.

benim evim leş gibi kokuyor ya bana da yardım edin :'(
banyo giderinden tuvalet penceresinden iğrenç kokular geliyor.
Benim de banyo giderimden kotu koku gelmeye başlamıştı. Günlerce çektim. Meğer küçük bir yerden aşınmış ve oradan pis koku geliyormuş babam alciyla o deliği kapattı koku kesildi.

Kötü kokular her zaman kir nedeniyle ortaya çıkmaz. Özellikle banyo ve mutfak gibi nemli alanlardaki tesisat problemleri bu mekanların rahatsız edici kokular yaymasına neden olabilir. Bu tip durumlarda temizlik yaptığınız halde koku yine de gitmiyorsa güçlü kimyasal ilaçlar kullanmak yerine bir tesisatçı çağırmak fayda vardır. Çünkü çamaşır suyu gibi temizleyiciler fayans aralarındaki derzlerin aşınmasına, boruların çatlamasına ya da benzeri sorunlara neden olabiliyorlar. Dikkatli olmakta fayda var.

Back