Evim mi konteyner mı?

Deprem bölgesinde ailemkonteynir cok zor olur ev saglamsa sorun olmaz.

Bizim eve de az hasarlı verildi kolonlardan dolayı ama evimin içi bomba gibi patladı yaptırdık mecbur geçtik.
Konteyner sıcakta ve soğukta sıkıntı oluyor insanlar mahvoluyor ama mecbur napsınEviniz en iyisi bence sürekli sallanıyoruz korkuyoruz alışmak zorundayiz.

Sen taşındın mı yaşadığın yerde mi hissettin

Ev sağlam ise niye eve dönmüyorsunuz ki? Köy evleri çok mu sağlam da oraya gittiniz? Ek olarak bu sıcakta konteyner zor olmayacak mı?

Deprem bölgesinde olupda yasamak çok zor sürekli panik halinde hep tetikte oluyor insan annem , ablam ayni binadalar binada en ufak hasar yok ama karşı binalardan yan binalarda göçük altinda kalanlar yıkımı bekleyen binaları gördükçe insan korkuyor annemler 6 aydir arsa yada müstakil ev bakıyorlar bulamiyorlar imkansizliktan oturuyorlar sizin böyle bir imkaniniz varsa düşünmeyin bile derim

Ev sağlam ise niye eve dönmüyorsunuz ki? Köy evleri çok mu sağlam da oraya gittiniz? Ek olarak bu sıcakta konteyner zor olmayacak mı?
Korkudan dönemiyoruz çok sallandı sakinleşmek için geldik buraya. Köyde ki evler ailemin hasarsız çıktı müstakil diye geldik ne bileyim binalara karşı bir huzursuzluk oldu deprem sonrası. Ve evet konteyner lar feci sıcaklar. Çok teşekkür ederim yorum için

Köylere de geç gidiyorlar yollar vs çöküyor. Bence daha tehlikeli. Eviniz sağlam dendi ise evinizde olun derim

Bizde müstakil ev baktık ama hiç yok. Bahçe baktık ev yapmak için oda dönümüne 1600 trilyon dediler ki burası baya köy yani. Çok yüksek geldi fiyatlar bıraktık mecburen bakmayı.

İnşallah alışırız alışma fikri bile zor bu korku için. Rabbim CC güv versin her birimize. Size de çok çok geçmiş olsun

Ben olsam evime geçerdim .mersinde yaşıyorum. Zaten büyük deprem de çok sallandık.gecen adanada yakalandım.esimde konyadaydi o da orda yakalandı. Yani türkiyenin dört bi yanı sallanıyor. Evde hasar yoksa evinizde olun bence.

İnşallah alışırız alışma fikri bile zor bu korku için. Rabbim CC güv versin her birimize. Size de çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
6 aydır uyku uyumuyoruz tedirginiz can kaybımız çok
Evlatlarımız için ayakta durmaya çalışıyoruz.

O zaman evinize geçin bence. Konteynerda yaşamak kolay değil evet. Sağlam ev seçeneği varken tercih edilmez.

Canım bende deprem bölgesinde yaşıyorum depremden sonra evim hasarlı olduğu için yeni bir ev tuttum ve 7. Kat yapacak hiçbirşey yok hasarsız evlerimizde oturmak zorundayız evham yaptıkça daha kötü olur zaten giriş kat bişey olsa hemen kaçabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…