Evim evim güzel evim

tabiki size soğuk gelmiş olabilir evler içindeki insanlarla yaşar bizler olduğumuz zaman evimiz sıcacıktır

Çok güzel eviniz bayıldım tekrar tekrar baktım özellikle salonun resmini istiyorum mor ve krem çok seviyorum bu renkleri dekorasyonda. Bu arada huzurla oturun.

Güle güle oturun eviniz çok hoş ,fazla eşyayı bende sevmiyorum beyaz kullanan biri olarak kullanmanın kolay olduğunu belirtmeliyim.

güzel ve ferah..
mutfağa ve holdeki led mavi ışığada ayrıca bayıldım

Maşallah ev bir harika ama yanlış anlamayın bana çok soğuk ve boş geldi belki bu kadar modern evleri sevmedigimden olabilir yoksa çok şık görünüyor herşey :)

güzel ama soğuk bir ev..biraz renge ihtiyacı var, yaşam belirtisi yok :26: güle güle oturun..

modern güzel döşenmiş bir ev ,güle güle oturun.salondaki avizeler benimkilerin aynısı.

eviniz çok güzel güle güle oturun çok beğendim.

evimi çok seviyorum sade bulanlar var az eşya seviyorum hem temizliği kolay oluyo hem de eşyalara hükmetmemiş oluyoruz eşyaların arasında kaybolmuyoruz yinede çok teşekkürler

güle güle otur içinde ben beğendim özellikle salon mor ve beyaz hoşuma gitti ve bazı detayları çok yerinde buldum mutlu mutlu oturun içinde

hatta mutfağınızın resmini kaydettim, ev yaptırıyoruz bizde fikir olsun istiyorum:))

çok güzel ben çok beğendim ,keşke daha ayrıntılı çekseydin ,üst kattan birtek yatak odanın resmi var ,vallahi bekliyorum kalanını acil
allah ağız tadı versin canım ,çok ama çok güzel herşeyin .mutluluklar ..

Maaşaallah harika bir eviniz var Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin

canferii birde banyo tavanındaki lambanın etrafındaki sticermı merak ettim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…