Evim evim güzel evim :)

hepsi çok güzel ama yatak odasına bayıldım ...iyi günlerde oturun
teşekkür ederim, yatak odam henüz bitmedi. bu kış tamamen bitecek yenilenmesi inşallah.
koltuk takımlarına tek kelimeyle bayıldım :)))
eger marka vermek yasak değilse nerden aldıgınızı sorabilir miyim takımı ?
berceste koltuk takımı diye google da ararsan bulabilirsin. üstelik benim aldığım fiyattan çok daha aşağısına satılıyo nette. biz tanıdık bi firmadan almıştık burda samsundan ama çok fiyata farkı çekmişler. üstelik siyah beyaz alacaktım aslında ama bi komşum bütün salonunu siyah beyaz kombine edince vazgeçmiştim. ama salonumun büyüklüğü seni yanıltmasın koltuklar göründüğünden çok iri . ikilisi bile kapıdan dönmedi, hatta üçlüsünün yanları yırtılmıştı kapıdan geçsin diye uğraşırken. ama hemen yaptılar tabi. salon 35 metrekare ona göre değerlendir

Son düzenleme:
Allah evinizde huzurla oturtsun .16 yıl beklediğinize değmiş gerçekten çok hoş olmuş .ayrıca salonda vitrin konsol falan yok herhalde ne güzel tam hayalimdeki sade ama şık salon.ayrıca manzaraya da bayıldım.güle güle oturun.

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bende çok beğendim 16 sene beklemişsiniz ama inanın değmiş herşey çok güzel manzaraya da bayıldım güle güle oturun

teşekkür ederim.tv ünitesi, masa takımı ve koltuklar yetiyo. orta sehpa bile bazen fazlalıkmış gibi geliyo.
huzurla oturun inşallah
saol , darısı başınıza
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bende çok beğendim 16 sene beklemişsiniz ama inanın değmiş herşey çok güzel manzaraya da bayıldım güle güle oturun
teşekkürler. bu zaten manzaranın yan taraftan çekilmiş hali, tam karşısı deniz manzarası. teleferikten çekilmiş bi resim, evim direk göründüğü için bu resmi koydum zaten

Güle güle otur canım evin çok güzel.Şu salonda masanın üzerindeki boncuk işinden bende yapmıştım boncuklar zamanla karardı acaba kararmayan boncuklar varmıydı :44: İNŞALLAH senin kisi kararmaz.

Güle güle otur canım evin çok güzel.Şu salonda masanın üzerindeki boncuk işinden bende yapmıştım boncuklar zamanla karardı acaba kararmayan boncuklar varmıydı :44: İNŞALLAH senin kisi kararmaz.

ben de bu kış merak salmıştım süryani işi denen örtülere. yapıp satmıştım da ama hiç kararma şikayeti gelmedi henüz. sanırım boncuğun markasına göre değişiyo. çünkü 500 gramı 5 lira olan da var 10 lira olanda. ben nette bakmıştım tavsiye edilen bi marka vardı ,üzerinde tavuskuşu resmi olan paketler vardı ,yavuz marka olması lazım. bilmiyorum kararma yapar mı ?

ufak yer değişiklikleri yapmak istedi kızım. verdim metreyi ona ölçtü biçti karar verdi. bir de kullanmadığım abajurlarım vardı. krem rengi abajurun üzerini siyah kumaşla kaplayıp metre işi satılan pulla şerit geçtim. silikon tabancası sayesinde :)

Gule gule oturmak nasip olsun. Evin guzel, mobilyalarinida begendim, kabul edersen nacizane bir oneride bulunmak isterim canim. Salondaki kirlentlerin siradan gibi gosteriyor salonunu, halbuki mobilyalarin ve zevkin guzel. Farkli form ve desenlerde kirlentlerle zenginlestirebilirsin farklilastirabilirsin bence. Tekrar tekrar diliyorum gule gule ve guzel gunlerde otur.

zaten salona bi renk katıcam ama hala arıyorum turkuaz kırlent, turkuaz kahve madalyon desenli masa ve sehpa örtüsü bi iki güzel turkuaz çerçeve ve büyüklü küçüklü turkuaz pullu mumlar . yeni resimlerini de bitince çeker eklerim. eşyaları aldığımız mağazadaki seçeneklerle sınırlı kaldık , hepsi tek bi yerden olduğu için. yeni gelin evi değil ki aksesuara kadar tek bi seferde dizilebilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…