- Konu Sahibi yokrumuzfalan
-
canim güle güle otur cok güzel bir evin var hersey birbiriyle uyumlu......
rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun, güle güle oturun INSALLAH.
Herseyiniz cok güzel... aynali yazilara bayildim
resimler biraz karışık oldu. bazıları taşınırken çekildi bazıları da bu akşam . bir sene oldu yeni evime taşınalı. 16. senemde kendi evime kavuşabildim sonunda . darısı herkesin başına :)
teşekkür ederimgüle güle oturun her sey cok güzel...
o kadar sene sonra olunca özenerek seçtim, evin kendisi hariç :)güle güle mutlulukla sağlıkla oturun yeni evinizde, yeni gelin evi gibi maşallah..
çok saolÇok güzel bir eviniz var güle güle oturun inşallah
hazır vardı biz taşınırken, sonradan yaptırmak evin içinde baya uğraştırıyo, mutfak dolaplarının içine kadar alçı tozu giriyo, kuzenimden biliyorumevınız cok guzel gule gule oturun, asma tavan ( ılk resımdekı perdesız cam olan) hazır varmıydı yoksa sız sonradanmı yaptırdınız, buna benzer tavan yaptırmak ıstıyorumda onun ıcın sordum
yağmur yazısını kırk liraya yaptırmıştım özcan desıgn diye bi grub. ama istediğim boyutta gelmedi iletişim hatası yüzünden . bu yüzden firma 1 metrelik deniz yazısını ücretsiz yollamıştı özür dilemek için.eviniz çok güzel,güle güle oturun ,herşeyiniz çok uyumlu olmuş.
teşekkür ederim
facebook sitesinden yaptırdığınız aynalı yazıları kaça yaptırdınız ve hangi grub ?
bende yiğenime yaptırmak istiyorumda.
yeni konu açarken cevap yazma bölümünde ekletiler seçeneği var hani şu ataç resmi olan. orayı tıkladığımda dosya seç penceresi geliyo. dosya seç yazısını tıklayınca kendi bilgisayarındaki dosyalara erişim sağlıyosunyeni ve güzel evinizde sağlıkla ve mutlulukla oturmanız dileğiyle....(ben de yeni taşındım ama foto ekleyemiyorum ne yapmalıyım acaba?)
teşekkür ederim :)hayırlısı olsun.kendi evin olmasına çok sevindim..bir ömür boyu güle güle otur..evin çok güzel sade ve şık
teşekkür ederim
o kadar sene sonra olunca özenerek seçtim, evin kendisi hariç :)
çok saol
hazır vardı biz taşınırken, sonradan yaptırmak evin içinde baya uğraştırıyo, mutfak dolaplarının içine kadar alçı tozu giriyo, kuzenimden biliyorum
yağmur yazısını kırk liraya yaptırmıştım özcan desıgn diye bi grub. ama istediğim boyutta gelmedi iletişim hatası yüzünden . bu yüzden firma 1 metrelik deniz yazısını ücretsiz yollamıştı özür dilemek için.
yeni konu açarken cevap yazma bölümünde ekletiler seçeneği var hani şu ataç resmi olan. orayı tıkladığımda dosya seç penceresi geliyo. dosya seç yazısını tıklayınca kendi bilgisayarındaki dosyalara erişim sağlıyosun
teşekkür ederim :)
Ablacım evin çok güzel allah 16 seneden sonra evlerin en güzelini sana nasip etmiş içinde mutlulukla sağlıkla sevgiyle otur inş. Mutfağın yatak odana bayıldım ::)):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?