Evim evim güzel evim :)

resimler biraz karışık oldu. bazıları taşınırken çekildi bazıları da bu akşam . bir sene oldu yeni evime taşınalı. 16. senemde kendi evime kavuşabildim sonunda . darısı herkesin başına :)

evin çok güzel Allahım sağlıkla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin
tez zamanda bizimde ev sahibi olmamızı nasip etsin inşallahh

canim güle güle otur cok güzel bir evin var hersey birbiriyle uyumlu......
rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin

Hayirli ugurlu olsun, güle güle oturun INSALLAH.
Herseyiniz cok güzel... aynali yazilara bayildim

canim güle güle otur cok güzel bir evin var hersey birbiriyle uyumlu......
rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin

teşekkür ederim

Hayirli ugurlu olsun, güle güle oturun INSALLAH.
Herseyiniz cok güzel... aynali yazilara bayildim

aynalı yazıları facebookda bi siteden sipariş vermiştim, kızımın yazısı istediğimden çok küçük gelince oğlumun odasındaki bir metrelik yazıyı kargo dahil ücretsiz yollamışlardı

Son düzenleme:
evınız cok guzel gule gule oturun, asma tavan ( ılk resımdekı perdesız cam olan) hazır varmıydı yoksa sız sonradanmı yaptırdınız, buna benzer tavan yaptırmak ıstıyorumda onun ıcın sordum

eviniz çok güzel,güle güle oturun ,herşeyiniz çok uyumlu olmuş.

facebook sitesinden yaptırdığınız aynalı yazıları kaça yaptırdınız ve hangi grub ?

bende yiğenime yaptırmak istiyorumda.

yeni ve güzel evinizde sağlıkla ve mutlulukla oturmanız dileğiyle....(ben de yeni taşındım ama foto ekleyemiyorum ne yapmalıyım acaba?)

resimler biraz karışık oldu. bazıları taşınırken çekildi bazıları da bu akşam . bir sene oldu yeni evime taşınalı. 16. senemde kendi evime kavuşabildim sonunda . darısı herkesin başına :)

hayırlısı olsun.kendi evin olmasına çok sevindim..bir ömür boyu güle güle otur..evin çok güzel sade ve şık

güle güle oturun her sey cok güzel...
teşekkür ederim
güle güle mutlulukla sağlıkla oturun yeni evinizde, yeni gelin evi gibi maşallah..
o kadar sene sonra olunca özenerek seçtim, evin kendisi hariç :)
Çok güzel bir eviniz var güle güle oturun inşallah
çok saol
evınız cok guzel gule gule oturun, asma tavan ( ılk resımdekı perdesız cam olan) hazır varmıydı yoksa sız sonradanmı yaptırdınız, buna benzer tavan yaptırmak ıstıyorumda onun ıcın sordum
hazır vardı biz taşınırken, sonradan yaptırmak evin içinde baya uğraştırıyo, mutfak dolaplarının içine kadar alçı tozu giriyo, kuzenimden biliyorum
yağmur yazısını kırk liraya yaptırmıştım özcan desıgn diye bi grub. ama istediğim boyutta gelmedi iletişim hatası yüzünden . bu yüzden firma 1 metrelik deniz yazısını ücretsiz yollamıştı özür dilemek için.
yeni ve güzel evinizde sağlıkla ve mutlulukla oturmanız dileğiyle....(ben de yeni taşındım ama foto ekleyemiyorum ne yapmalıyım acaba?)
yeni konu açarken cevap yazma bölümünde ekletiler seçeneği var hani şu ataç resmi olan. orayı tıkladığımda dosya seç penceresi geliyo. dosya seç yazısını tıklayınca kendi bilgisayarındaki dosyalara erişim sağlıyosun
hayırlısı olsun.kendi evin olmasına çok sevindim..bir ömür boyu güle güle otur..evin çok güzel sade ve şık
teşekkür ederim :)

hımm ,tamam canım çok saol,bende bir bakayım.

Ablacım evin çok güzel allah 16 seneden sonra evlerin en güzelini sana nasip etmiş içinde mutlulukla sağlıkla sevgiyle otur inş. Mutfağın yatak odana bayıldım ::)):):

Ablacım evin çok güzel allah 16 seneden sonra evlerin en güzelini sana nasip etmiş içinde mutlulukla sağlıkla sevgiyle otur inş. Mutfağın yatak odana bayıldım ::)):):

teşekkür ederim, eşyaları perde halı derken daha güzel görünmesine uğraşıyorum ama yatak odam eskidi baya. mutfak dolaplarını fayansını falan seçme şansım olmadı yoksa ben kırmızı mutfak dolapları istiyodum . e böyle olunca da mutfak eşyaları kırmızı oldu :)

koltuk takımlarına tek kelimeyle bayıldım :)))
eger marka vermek yasak değilse nerden aldıgınızı sorabilir miyim takımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…