Evim çok güzel koksun istiyorum

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar,evinizde hangi genel temizlik ürününü kullanıyorsunuz?Uzun süre kokan sıvı temizlik maddeniz nedir,hani şöyle buram buram kokan?

vileda kovasına yumuşatıcı döküyorumm
sildigim yerler mis gibi kokoyor
tabı sürekli komasını saglayamadım henüzz

bingosil pembe rengin kokusundan bende memnun kaldım.çekmece ve dolaplarımda güzellik sabunu bulunduruyorum hep.kapakları her açışımda kokuları odayı sarıyor.

bende yumuşatıcı dokuyorum ...
fakar kalıcı degil tabi uzun sureli ...
şu ev parfumleri varya makinalı hepsinden kullanmısımdır ...
en son aldıgım makinam hem saglam hemde parfumu kaliteli ...
discover makine ve parfumunu kullanıyorum ...
5-10-15 ve yarım saatlik modları var istedigime ayarlıyorum misafir falan geleceginde 10 dk lik ayarlıyorum 10 dk da bir püskürtüyor ...
cok guzel ve herkes bu koku super diyor ...
ve dış kapıdan girmeden bile kokuyu alanlar var ...

lambaya biraz oda parfümü veya normal parfüm sıkarsanız odanız ampül ısındıkça çok hoş kokacaktır.

bende yumuşatıcı dokuyorum ...
fakar kalıcı degil tabi uzun sureli ...
şu ev parfumleri varya makinalı hepsinden kullanmısımdır ...
en son aldıgım makinam hem saglam hemde parfumu kaliteli ...
discover makine ve parfumunu kullanıyorum ...
5-10-15 ve yarım saatlik modları var istedigime ayarlıyorum misafir falan geleceginde 10 dk lik ayarlıyorum 10 dk da bir püskürtüyor ...
cok guzel ve herkes bu koku super diyor ...
ve dış kapıdan girmeden bile kokuyu alanlar var ...

canım discover ın hangi kokusunu kullanıyorsun.

ben küre şeklinde dekoratif hava nemlendirici ve oda kokusu vardı ondan aldım. özel parfümleri var içine döküyosunuz suyun. çok kalıcı ve etkili kesinlikle tavsiye ederim. ben bazen istediğm başka kokudanda döküyorum içine ferah mis gibi kokar hep evim.

yumoş oda sprey pembe olanı da hoş kokuyor.. diğer kokulardan daha etkili ve kalıcı...çok uzun süre için değil tabi :ıhm:

Ben de çok güzel koksun istiyorum güzel koku manyağıyım.Şu elektrikli zımbırtılar işe yarıyor mu diğerleri hiçbir işe yaramıyorda:(

vileanızın içine azıcık parfum sıkın ben bıde yumusatıcı dokuyorum ama tabı uzun surelı olmuyo malesef

Back