• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim çiçek açtı....

Şimdi o mandalinalar bir tomurcuklanmış ki daha bir harika görünüyorlar:)çok teşekkür ederim..

mandalinayı çok severim alıp götüresim geldi fotoğrafı görünce.. ablacım deme öyle nazar değmesin inşallah :)

çokkk güzel bayıldım güle güle kllanın kışın çiçekleri napıyorsunuz ölmüyor mu ?içeri mi alıyorsunuz birde koltuk neoluyorkışınkirlenmezmi

çokkk güzel bayıldım güle güle kllanın kışın çiçekleri napıyorsunuz ölmüyor mu ?içeri mi alıyorsunuz birde koltuk neoluyorkışınkirlenmezmi

Çok teşekkür ediyorum:)) kışın çiçeklerim yaz gibi verimli olmuyor ama çok şükür ölmüyorda çünkü ben ev tipi değil bahçe çiçekleri almıştım.içeri almıyorum o nedenle dışarıda kalıyorlar.koltuklarıma gelince balkonumu fotoları paylaştıktan kısa bir süre sonra katlanır camla kapattım.Hava güzel olduğunda açıyorum soğuk olduğunda kapatıyorum.bu nedenle koltuklar kirlenmiyor.ama şöyle bir durum var ben akşam yatmadan koltukların üzerine balkonuma uygun çiçekli örtülerle kapatıyorum çünkü güneşten koltuk yüzleri beyazlaşıyor.Saat 11 den sonra balkonumdan güneş gidiyor ve ben o zmn örtüleri açıyorum.sevgiler..

Back
X